Πως θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς


Στην δύσκολη καθημερινότητα που αναγκαστήκαμε να προσαρμοστούμε τα τελευταία 2 χρόνια, αυτές τις ημέρες, έρχεται να προστεθεί και μια ακόμα ιδιαίτερη συνθήκη, γι’ αυτό και κάθε θετική είδηση ή προοπτική είναι ευπρόσδεκτη.

Το σπόρο για αυτές τις θετικές εξελίξεις, τις οποίες θα δούμε τους επόμενους μήνες, έρχεται να βάλει η Νέα Σελήνη του μήνα που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς, ένα ζώδιο που είναι συνδεδεμένο, με το θείο, την πίστη, την έμπνευση αλλά και με την θεραπεία.

Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στις 02/03 στην 12ο 06’ στις 13:21 μ.μ., θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που είναι γεννημένοι στις αρχές του  2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ενώ,  ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης για την Αθήνα είναι στην 28ο 17’ της Παρθένου.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Νέα Σελήνη με τον Δία στον 6ο οίκο του χάρτη μας δίνει υπόσχεση ότι θα βρεθούν λύσεις στα θέματα υγείας που απασχολούν όλο τον πλανήτη, ενώ θα υπάρξουν και νέα δεδομένα σε ότι αφορά την εργασία, και φυσικά η τύχη θα είναι με το μέρος Μάη. Ωστόσο υπάρχουν και τα μελανά της σημεία καθώς η αντίθεση που σχηματίζει ο Ποσειδώνας με τον Ωροσκόπο του χάρτη της Νέας Σελήνης είναι πιθανό να δημιουργήσει ψεύτικες υποσχέσεις αλλά και αυταπάτες σε ότι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες.

Η όψη εξάγωνου που σχηματίσει η Νέα Σελήνη με τον Ουρανό θα μας βοηθήσει να προωθήσουμε τις καινοτόμες ιδέες μας, ενώ από την άλλη πλευρά η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Ερμής με τον Κρόνο μας ωθούν να δούμε με μεγαλύτερη σοβαρότητα τις προς προσωπικές μας σχέσεις, να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον  και να βάλουμε όρια σε αυτές.

Από την άλλη πλευρά η όψη συνόδου που  σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Άρη και τον Πλούτωνα έχει πολύ έντονο το στοιχείο του μοιραίου, η επιθυμία μας να ζήσουμε έντονες στιγμές στην ερωτική μας ζωή, αλλά και η ικανότητα μας να αναγεννηθούμε συναισθηματικά μέσα από τις στάχτες μας θα είναι δύναμη μας. Ωστόσο, αυτή η σύνοδος επειδή γίνεται στον 4ο οίκο του Ωροσκοπίου έχει πολύ έντονο μέσα της και το πολεμικό στοιχείο.

Αστρικά η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 17ο 56’ του Υδροχόου, σε όψη συνόδου με την Τροπική σύνοδο του Ερμή με τον Κρόνο, γεγονός που μας ωθεί να είμαστε ακόμα πιο αυστηροί και αποστασιοποιημένοι συναισθηματικά, ενώ ο Αστρικός της Ωροσκόπος είναι στην 4ο 07’ της Παρθένου.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, μπορεί αυτή τη στιγμή η ατμόσφαιρα σε παγκόσμιο επίπεδο να είναι τεταμένη, ωστόσο, θα θετικά αυτής της Νέας Σελήνης θα τα δούμε τους επόμενους μήνες όταν ενεργοποιηθεί από τους γρήγορους πλανήτες.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη του Μαρτίου στους Ιχθύς  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Το μέλλον σας ονειρεύεστε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε και σε τυχερές συνεργασίες οι οποίες θα πρέπει να μείνουν κρυφές. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, αυτή καλό θα ήταν να την κρατήσετε μυστική.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευχάριστες στιγμές με τους φίλους σας θα περάσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ πολύ σημαντικές για εσάς θα είναι και οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν αυτή τη χρονική περίοδο. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή,  θα έχετε μια τυχερή γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τους νέους επαγγελματικούς σας στόχους θα βάλετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η  Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύες στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας, ενώ είναι πιθανό να έχετε και μια σημαντική επαγγελματική πρόταση. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, με χαρά θα δείτε σύντομα να αλλάζει το κοινωνικό σας status.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χαρούμενοι και αισιόδοξοι είστε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό σε ένα επαγγελματικό ταξίδι να γνωρίσετε το μελλοντικό σας σύντροφο.

ΛΕΩΝ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε και μια τυχερή οικονομική συνεργασία. Σε προσωπικό επίπεδο, θα αρχίσετε να νιώθετε και πάλι σίγουροι για τον εαυτό σας και την ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις  σχέσεις θα ρίξετε όλη σας την προσοχή αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να κλείσετε τις συνεργασίες που έχουν να σας προσφέρουν κάτι, ενώ από την άλλη πλευρά θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε και σε μια νέα συνεργασία, η οποία θα έχει θετικές προοπτικές. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι θα καταφέρετε να βρείτε τις ισορροπίες με το ταίρι σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε τη σχέση σας σε επόμενο στάδιο.

ΖΥΓΟΣ

Νέες υποχρεώσεις θα αναλάβετε στο χώρο της εργασίας σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται σημαντικές εξελίξεις στην δουλειά σας, η οποίες θα σας γεμίσουν χαρά, ενώ, θα βρείτε και σημαντικές λύσεις σε θέματα που αφορούν την υγεία σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έτοιμοι να βάλετε σε εφαρμογή τα δημιουργικά σας σχέδια είστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο,  θα ωθήσει να προωθήσετε τα νέα δημιουργικά σας σχέδια, θα σας δώσει έμπνευση, ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, ένας νέος έρωτας είναι πιθανό να κάνει την εμφάνιση του στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένειας θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Τοξότες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς στον 4ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα θέματα που αφορούν το σπίτι και την ακίνητη σας περιουσία, ενώ δίπλα σας θα έχετε τους κατάλληλους ανθρώπους για να σας εξυπηρετήσουν. Πολύ σημαντικό είναι επίσης για εσάς το γεγονός ότι οι σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα θα βελτιωθούν. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε και σε ένα καινούργιο επαγγελματικό βήμα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετή είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους  Αιγόκερους. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς στον 3ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με ευκολία τις απόψεις σας οι οποίες θα γίνουν εύκολα αποδεκτές. Ενώ από την άλλη πλευρά, θα καταφέρετε να διαφημίσετε τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας στην δουλειά σας. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για όσους θέλουν να προχωρήσουν στην αγορά ενός καινούργιου μεταφορικού  μέσου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γερά στα πόδια σας αισθάνεστε ότι πατάτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Υδροχόοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς  στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα σας αναβαθμίσει οικονομικά, και επαγγελματικά, ενώ από την άλλη πλευρά, θα νιώσετε σίγουροι για τα συναισθήματα σας απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΕΙΣ

Την τύχη  με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας,  θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και να  κάνετε μια νέα αρχή τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας. Άλλωστε η παρουσία του Δία στο ζώδιο σας, σας υπόσχεται ότι η τύχη είναι με το μέρος σας, γι’ αυτό και εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!