Τετράγωνο Αφροδίτης – Ανάδρομου Δία, Υπερβολές στην ερωτική ζωή ..


Στον έρωτα οι ισορροπίες είναι λεπτές, και όταν αυτές χαλάσουν μπορεί να μας οδηγήσουν στην  υπερβολή.

Η επιθυμία μας, αυτές τις ημέρες,  να ζήσουμε το απόλυτο στην προσωπική μας ζωή μπορεί την  01/10 να μας οδηγήσει, εξαιτίας της η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου (22ο 49’), σε υπερβολικές αντιδράσεις.

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Δία είναι πιθανό να αντιδράσουμε με υπερβολικό και  επιπόλαιο τρόπο στον σύντροφο μας , να γίνουμε πρωταγωνιστές ερωτικών σκανδάλων, να μας δημιουργηθούν υπερβολικές προσδοκίες για το μέλλον της ερωτικής μας ζωής από τα πρόσωπα που θα γνωρίσουμε, ενώ  θα έχουμε την τάση να διογκώνουμε την συναισθηματική μας κατάσταση.

Σε ότι αφορά τα οικονομικά μας, θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί κατά τη διάρκεια των αγορών μας γιατί μπορεί να βγούμε εκτός προϋπολογισμού με αποτέλεσμα να δυσκολευτούμε κατά τη διάρκεια του μήνα.

Η Αφροδίτη, έχει σχέση και με την διατροφή, άλλωστε είναι ο αναγραμματισμός της, γι’ αυτό και αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ  προσεχτικοί και να μην αφήσουμε τον εαυτό μας να παρασυρθεί από τους διάφορους διατροφικούς πειρασμούς.

Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του  Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου  καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

Για  τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Δία θα σας παρασύρει σε περιττές σπατάλες και αγορές που δεν χρειάζεστε, με αποτέλεσμα να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Με τον ίδιο τρόπο όμως θα συμπεριφερθείτε και στην προσωπική σας ζωή, αφού η ροπή σας προς τις απολαύσεις και τις συναισθηματικές σπατάλες μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

Για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Δία, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε ανεύθυνες και αλαζονικές συμπεριφορές στο χώρο της δουλειάς, και αυτό θα επηρεάσει τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Ενώ στις προσωπικές σας σχέσεις, είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε ερωτικά μπερδέματα και με τη στάση σας να φέρετε σε δύσκολη θέση το ταίρι σας.

Για τα τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Δία, θα σας ωθήσει να εκφράσετε με ενθουσιασμό και με μια τάση υπερβολής τα σχέδια σας για το μέλλον, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει τις τάσεις φυγής σας από την ρουτίνα της καθημερινότητας με αποτέλεσμα να αφήσετε, έστω και για λίγο στην δουλειά σας, τα πράγματα στην τύχη τους. Επίσης, η επιθυμία το ρίξετε για λίγο έξω, θα επηρεάσει και την διατροφή, με αποτέλεσμα, οι επιπτώσεις των διατροφικών σας ατασθαλιών να φανούν άμεσα στη ζυγαριά σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και αποφάσεις. Εκμεταλλευτείτε τη φρεσκ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!