Τετράγωνο Αφροδίτης- Ανάδρομου Κρόνου, Συναισθηματικές ανασφάλειες


Με την φωνή της λογικής και όχι του συναισθήματος θα πρέπει να κινηθούμε αυτές τις ημέρες όλοι μας. Αυτό μπορεί να φαντάζει ορισμένες φορές δύσκολο, είναι όμως αναγκαίο όταν πρόκειται να πάρουμε καθοριστικές αποφάσεις.

Στις 17/09 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει  όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (7ο 20’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα αφήσουμε στην άκρη τα συναισθήματα μας και θα ακολουθήσουμε την φωνή της λογικής , στις αποφάσεις που πρόκειται να πάρουμε τόσο για την προσωπική μας ζωή  όσο και για τις επαγγελματικές μας συνεργασίες, η ικανότητα μας να μπορούμε  να βλέπουμε τις καταστάσεις γύρω μας χωρίς να αφήνουμε το συναίσθημα να μας επηρεάζει θα αποτελέσει μια μικρή νίκη.  

Επίσης, αυτές τις ημέρες θα δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή  στις πράξεις και όχι στα λόγια των ανθρώπων που μας περιτριγυρίζουν. Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να νιώσουμε συναισθηματικά ανασφαλείς και επιφυλακτικοί με τον σύντροφο μας, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να κρατήσουμε τις αποστάσεις μας ώστε να δούμε την κατάσταση με πιο ψύχραιμη ματιά.

Αυτή η όψη έχει και τις θετικές της πλευρές, έτσι,  κάτω από την επιρροή της μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους, αλλά και να  προκύψουν ερωτικές σχέσεις οι οποίες θα έχουν τα δύο μέλη μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

Για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς , Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα σας βοηθήσει να είστε συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις, ενώ παράλληλα δεν θα διστάσετε να βάλετε όρια σε φίλους και συνεργάτες οι οποίοι θα προσπαθήσουν να ανακατευτούν με το πορτοφόλι σας. Αυτό όμως που θα μάθετε είναι να μην σπαταλάτε τα συναισθήματα σας για ανθρώπους που δεν σας εκτιμούν και δεν αξίζουν να είναι στο πλάι σας.

Για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα λειτουργήσει αρκετά περιοριστικά για εσάς, αφού θα σας πιέσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την καριέρα και να προχωρήσετε σε συμφωνίες οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικές. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ορισμένοι είναι πιθανό να νιώσουν ανασφαλείς από την συμπεριφορά του συντρόφου τους, ενώ άλλοι θα αναγκαστούν να πάρουν αποφάσεις για την συναισθηματική του ζωή με οδηγό την λογική και όχι το συναίσθημα. Φυσικά θα υπάρξουν και αυτοί που θα ξεκινήσουν μια σχέση στην οποία θα έχουν διαφορά ηλικίας με το ταίρι τους.

Για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα σας ωθήσει να κλείσετε την πόρτα σε ένα παρελθόν που σας πλήγωσε και να κάνετε μια νέα αρχή στην επαγγελματική σας ζωή, χωρίς να φοβηθείτε να αναλάβετε νέες ευθύνες. Σε ότι αφορά τις προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση από απόσταση με αποτέλεσμα να υπάρξουν στιγμές όπου θα νιώθετε μόνοι σας, ενώ στα θετικά της είναι ότι μπορείτε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους στο οποίο θα είστε πειθαρχημένοι.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αντίθεση Αφροδίτης – Ανάδρομου Ουρανού, Αλλαγές που θα μας αιφνιδιάσουν ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο φόβος των περισσότερων ανθρώπων, είναι η μοναξιά, γι’ αυτό και τις περισσότερες ...

Ήλιος στον ζυγό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η προσωπική μας εξέλιξη δεν έρχεται μόνο από την προσωπική μας προσπάθεια, αλλά κα ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Πλούτωνα, Κρυμμένοι φόβοι και εμμονές ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για άλλη μια φορά, αυτές τις ημέρες, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ακραίες καταστάσει ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/9 – 26/9/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κάτω από το φως του φεγγαριού όλα φαίνονται πιο καθαρά…Με μια υπέρλαμπρη Πανσέλην ...

Πανσέληνος στους Ιχθύς και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Λίγο πριν  αποχαιρετήσουμε ουσιαστικά  το καλοκαίρι  και υποδεχτούμε το φθινόπωρ ...

Τρίγωνο Ερμή – Ανάδρομου Δία, Η ευκαιρία στην πόρτα σας ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένα από τα μυστικά των πετυχημένων ανθρώπων είναι ότι γνωρίζουν πότε είναι η κατάλ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u