Τετράγωνο Αφροδίτης- Ανάδρομου Πλούτωνα, Παιχνίδια εξουσίας και σχέσεις εξάρτησης !!


Στην ζωή μας ανοίγουμε και κλείνουμε συνέχεια κύκλους, συνεργασίες τελειώνουν και νέες ξεκινάνε, ενώ άτομα που θεωρούσαμε κοντινά μπορεί να φύγουν κάποια στιγμή από την ζωή μας και να έρθουν στην θέση τους καινούργια.

Στις  06/09 η Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά τον Ζυγό θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το  ζώδιο του Αιγόκερω (24ο 32’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα, αυτό που συμβαίνει είναι να συμπεριφερόμαστε  στις ερωτικές μας σχέσεις με ένταση και να παραδινόμαστε στο απόλυτο πάθος, να μπαίνουμε σε μοιραίες σχέσεις, ή να δίνουμε οριστικό τέλος σε προσωπικές και επαγγελματικές  σχέσεις που ήταν τοξικές.  

Από την άλλη , αυτές τις ημέρες έχουμε την τάση να προχωράμε  σε ξεκαθαρίσματα τα οποία ουσιαστικά μας βοηθούν  να αναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες μας, ενώ μπορεί να μπούμε αυτές τις ημέρες στον πειρασμό να μπλεχτούμε και  σε παιχνίδια εξουσίας και χειραγώγησης ( όχι μόνο στις προσωπικές αλλά  και στις επαγγελματικές μας σχέσεις).

Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τον έλεγχο της  ζωής σας θέλετε να πάρετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να χειραγωγήσετε τις αποφάσεις των αγαπημένων σας,  αλλά και να δείξετε στη δουλειά σας ποιος παίρνει στο τέλος τις αποφάσεις. Απλά πρέπει να θυμάστε ότι παιχνίδια εξουσίας, όσο ελκυστικά και αν είναι έχουν πάντα ρίσκο.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές ευθύνες στην δουλειά σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει  η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου, θα σας ωθήσει να χρησιμοποιήσετε πλάγιους τρόπους για να πετύχετε τους επαγγελματικούς στόχους και να επηρεάσετε τις αποφάσεις των συναδέλφων. Η ηρεμία και γλυκύτητα σας θα είναι τα δυνατά σας όπλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ξαφνικές ανατροπές στην προσωπική σας ζωή θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω , υπόσχεται ότι θα φέρει στον δρόμο σας ένα μοιραίο έρωτα ο οποίος μελλοντικά θα δοκιμάσει αρκετές φορές τα όρια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τους τίτλους του τέλους σε τοξικές καταστάσεις  θα ρίξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει  Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω από την μια πλευρά είναι πιθανό να σας βάλει στον πειρασμό να προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε τα συναισθήματα των αγαπημένων σας προσώπων με την  δικαιολογία πως τους  αγαπάτε και θέλετε να τους προστατεύσετε. Ενώ από την άλλη , είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να ρίξετε τους τίτλους του τέλους σε μια τοξική ερωτική σχέση ή μια συνεργασία.

ΛΕΩΝ

Πολλές συζητήσεις έχετε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει από την μια πλευρά να αντιμετωπίζετε με ιδιαίτερη επιφυλακτικότητα  τους συναδέλφους  σας, και να είστε ιδιαίτερα υποτιμητικοί απέναντι τους, ενώ δεν θα διστάσετε να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε πλάγιους τρόπους για να επηρεάσετε τις αποφάσεις τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα κεκτημένα σας θα προσπαθήσετε να προστατεύσετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την επιθυμία σας να πάρετε τον απόλυτο έλεγχο στην δουλειά σας και να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε σχέσεις εξάρτησης.

ΖΥΓΟΣ

Συναισθηματικά πιεσμένοι νιώθετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη η οποία συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Πλούτωνα, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε ακραίες συμπεριφορές απέναντι στην οικογένεια και στα συγγενικά σας πρόσωπα. Ενώ δεν θα διστάσετε να τους δείξετε ποιος βρίσκεται σε θέση ισχύος χρησιμοποιώντας άλλες φορές τα χρήματα και άλλες τα συναισθήματα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά για να πετύχετε τους επαγγελματικούς στόχους.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα βρείτε αμέσως τον στόχο στην καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές προσκλήσεις από φίλους θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας ωθήσουν στην δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης με ένα άτομο από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον, στην οποία θα κυριαρχήσει το  ερωτικό πάθος, αλλά και η άσκηση εξουσίας μέσο του χρήματος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην επιτυχία των επαγγελματικών σας στόχων έχετε ρίξει όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να πετύχετε τους στόχους σας, ενώ δεν θα διστάσετε να πάρετε  τον απόλυτο έλεγχο στα χέρια σας, παρακάμπτοντας  όποιον προσπαθήσει να μπει εμπόδιο στον δρόμο σας, δείχνοντας σε όλους ποιος είναι το αφεντικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τα μελλοντικά σας σχέδια ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι  Υδροχόοι. Αυτές τις ημέρες όμως, κάτω από την επιρροή της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού  με τον ανάδρομο  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  είναι πιθανό να παρασυρθείτε  σε σκοτεινές διαδρομές, είτε  από ανασφάλεια, είτε γιατί βιάζεστε να προωθήσετε τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια.

ΙΧΘΥΣ

Συναισθηματικά ανασφαλείς νιώθετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύς. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό  να σας ωθήσει στην δημιουργία προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων, μέσα από το φιλικό σας κύκλο, στις οποίες επειδή έχετε ανάγκη  να ζήσετε το δράμα σας,  να επιτρέψετε να παίξουν με τα συναισθήματα σας και να σας χειραγωγήσουν.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!