Τετράγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα ερωτικές αυταπάτες…

Τετράγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα ερωτικές αυταπάτες…


Στις 24/06 η Αφροδίτη από το  ζώδιο των Διδύμων  θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με  τον κυβερνήτη των Ιχθύων Ποσειδώνα, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του (18ο 44’). Η συνάντηση των δύο αυτών πλανητών έχει την τάση να μας παρασύρει σε ερωτικές αυταπάτες καθώς μεγιστοποιεί μέσα μας την εικόνα που έχουμε δημιουργήσει μέσα στο μυαλό μας γύρω από τον ιδανικό έρωτα. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου Αφροδίτης – Ποσειδώνα, έχουμε την τάση να πέφτουμε εύκολα θύματα εξαπάτησης ή να παρασυρόμαστε σε παράνομους έρωτες, να αναλωνόμαστε στην αναζήτηση του ιδανικού έρωτα, με αποτέλεσμα η πραγματικότητα να μας απογοητεύει και εμείς να ζούμε το δράμα μας, που τις περισσότερες φορές ίσως αυτός να ήταν και ο αρχικός μας στόχος.  Η όψη τετραγώνου Αφροδίτης- ανάδρομου Ποσειδώνα επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες)  του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 5 -/+ ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα εκφραστικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί . Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πιθανό να χρησιμοποιήσετε την φαντασία σας για να προχωρήσετε σε μια επαγγελματική συμφωνία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να εκφράσει τις ερωτικές του φαντασιώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ σημαντικό για εσάς είναι να νιώθετε οικονομική  ασφάλεια. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα , είναι πιθανό να ωθήσει ορισμένα άτομα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον να εκμεταλλευτούν την επιθυμία σας για κατοχή και ιδιοκτησία και να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα από τα δυνατά σας όπλα, εκτός από το λόγο σας, αυτή τη χρονική περίοδο είναι και η γοητεία σας. Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες γύρω από μια επαγγελματική πρόταση, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να παρουσιάσετε στους άλλους την εικόνα που εσείς θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε μυστικά μονοπάτια κινείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα από το  φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων , θα σας βοηθήσει να ονειρευτείτε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μέσα στο μυαλό σας να ζήσετε ένα μυθιστορηματικό έρωτα.

ΛΕΩΝ

Προσοχή στις φιλικές και κοινωνικές σας συναναστροφές. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων με τον  ανάδρομο  Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων , θα σας κάνει εύκολα θύματα της κολακείας των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κλείσετε τα αυτιά σας στα ωραία τους λόγια γιατί το πιθανότερο είναι να θέλουν να εκμεταλλευτούν την γενναιοδωρία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την εξέλιξη της καριέρας σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι.
Η όψη τετραγώνου   που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες γύρω από το μέλλον μιας προσωπικής σχέσης ή μιας συνεργασίας, οι οποίες όμως το πιθανότερο είναι να διαψευσθούν.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα δραστήριοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων , θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να κυνηγήσετε νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ωστόσο, για να αποφύγετε τις απογοητεύσεις, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να συγκρατήσετε τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί.
Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα από το  φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων , είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες γύρω από το μέλλον μιας νέας οικονομικής συνεργασίας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να μπερδέψετε την συμπάθεια με τον έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.
Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα από το  ζώδιο των Ιχθύων, θα σας κάνει να νιώσετε ότι τόσο οι φίλοι και οι συνεργάτες σας, όσο και η οικογένεια σας εκμεταλλεύονται την καλή σας την καρδιά. Αυτό που πρέπει όμως να έχετε στο νου σας είναι, μήπως εσείς είστε αυτοί που το προκαλείτε με την συμπεριφορά και την στάση σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφοσιωμένοι στους στόχους σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να πετύχετε τους στόχους σας και να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας. Έστω και να  χρειαστεί να πείτε και μερικά αθώα ψεματάκια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η χαρά της ζωής είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το  ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας παρασύρει στην δίνη ενός φαντασιακού έρωτα, με αποτέλεσμα να κάνετε έξοδα για να τραβήξετε την προσοχή και να  γοητεύσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

ΙΧΘΥΣ

Για την οικογένεια σας είστε ικανοί να κάνετε τα πάντα εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων με τον  κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα , ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας κάνει εύκολο θύμα σε όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν την αδυναμία που έχετε στην οικογένεια σας, και την επιθυμία σας να τους προσφέρετε ότι καλύτερο μπορείτε.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού 23/10 στις 20:10 μ.μ.  και θα παραμ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ρομαντικές και ερωτικές στιγμές !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον  αν ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, επιτυχία στους στόχους μας !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με τον Κ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, λόγια που μαγεύουν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτ ...

Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ακολούθησε την διαίσθησή σου !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρο ...

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u