Αντίθεση Αφροδίτης- ανάδρομου Δία, καλοπέραση και ερωτικά μπερδέματα..


Στις 23/6 η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων  θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο που κυβερνά τον Τοξότη(17ο 51’). Μια από τις πιο ευχάριστες και επιθυμητές συναντήσεις πλανητών στην Αστρολογία είναι αυτή της Αφροδίτης με τον Δία μιας και οι δύο , με τον δικό τους τρόπο, μας φέρνουν τύχη και χρήμα. Ωστόσο, όταν αυτοί οι δύο πλανήτες βρεθούν απέναντι ο ένας από τον άλλο, σε όψη αντίθεσης, τότε αυτό που κάνουν είναι να μας κάνουν να επαναπαυόμαστε στην καλή μας τύχη, και να είμαστε σπάταλοι. Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Δία έχουμε την τάση να παίρνουμε επιπόλαιες αποφάσεις, να προχωράμε σε άσκοπες σπατάλες, να συμπεριφερόμαστε με ανευθυνότητα στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις, να έχουμε ροπή προς τις απολαύσεις με αποτέλεσμα να είμαστε επιρρεπείς σε διατροφικές κραιπάλες, να προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή με ανούσιους τρόπους, και μιας και η Αφροδίτη είναι η Θεά του Έρωτα, είμαστε επιρρεπείς σε ερωτικά μπερδέματα τα οποία μπορεί να μας εκθέσουν. Η όψη αντίθεσης των δυο αυτών πλανητών θα επηρεάσει του Μεταβλητού Σταυρού(Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Εσείς οι Κριοί είστε από τους ανθρώπους που δεν δυσκολεύεστε να τραβήξετε την προσοχή. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων με τον  ανάδρομο  Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας κάνει υπερβολικά διαχυτικούς απέναντι στους φίλους και στους συνεργάτες σας και να κάνετε υπερβολικές δηλώσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί γιατί είναι πιθανό να μπλεχτείτε σε περίεργες ερωτικές υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε κινήσεις εντυπωσιασμού και άσκοπης σπατάλης, θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο θα τραβήξετε την προσοχή του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου . Επίσης αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να φανείτε ασυνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το δυνατό σας όπλο αυτή τη χρονική περίοδο είναι η γοητεία σας . Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Δια από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε επιπόλαιες συμπεριφορές απέναντι στον/ στην σύντροφο σας και στους συνεργάτες σας. Γι’ αυτό καλό θα ήτανε να αποφύγετε τις ερωτικές περιπέτειες με τους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονο παρασκήνιο υπάρχει γύρω από εσάς τους Καρκίνους αυτή τη χρονική περίοδο.  Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων  με τον ανάδρομο Δία, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε παρασκηνιακές οικονομικές συνεργασίες, για τις οποίες δεν θα έχετε φροντίσει πρώτα να πάρετε τα μέτρα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μια ερωτική σχέση η οποία να μαθευτεί είναι πιθανό να δημιουργήσει σκάνδαλο.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα κοινωνικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο  Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα σας κάνει υπερόπτες και αλαζόνες απέναντι στους φίλους και στους φίλους και στους γνωστούς σας. Φυσικά, η γοητεία σας είναι τόσο μεγάλη που οι άλλοι σας συγχωρούν τα πάντα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την καριέρα σας προσπαθείτε να προωθήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η  όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων  με τον ανάδρομο Δία, είναι πιθανό να σας παρασύρει και να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες γύρω από μια νέα επαγγελματική πρόταση, με αποτέλεσμα να κοιτάτε αφ’ υψηλού τα οικεία σας πρόσωπα και ορισμένους συναδέλφους σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα μελλοντικά σας σχέδια προσπαθείτε να προωθήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα ενισχύσει τον ενθουσιασμό σας και θα σας κάνει να νιώσετε υπερβολικά σίγουρους για την εξέλιξη των μελλοντικών σας σχεδίων, με αποτέλεσμα να σταματήσετε τις προσπάθειες σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να νέος έρωτας να κάνει την εμφάνιση του στη ζωή σας και να σας παρασύρει σε υπερβολές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί.  Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων  με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας κάνει να νιώσετε υπερβολική σιγουριά για τις οικονομικές σας υποθέσεις, και τις προοπτικές μιας νέας οικονομικής συνεργασίας, με αποτέλεσμα πριν αυτή ξεκινήσει, εσείς να αρχίσετε να ξοδεύεται. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η σεξουαλική σας διάθεση χτυπάει κόκκινο. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες . Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων με τον κυβερνήτη σας  Δία ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες γύρω από το μέλλον μιας προσωπικής σχέσης ή μιας επαγγελματικής συνεργασίας. Ο ενθουσιασμός σας θα είναι τόσο μεγάλος, με αποτέλεσμα οι δηλώσεις σας  και ο τρόπος με τον οποίο τις εκφράζετε να παρεξηγηθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε από τους ανθρώπους που δεν μπορείτε να μείνετε λεπτό σε ένα σημείο.  Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων  με τον  ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα βγάλει στην επιφάνεια ένα άλλο σας πρόσωπο, αυτό του ανθρώπου που τα αφήνει όλα στην τύχη τους και δεν προσπαθεί για τίποτα. Επίσης, αρκετοί από εσάς σήμερα είναι πιθανό να το ρίξετε έξω και να σπάσετε τη δίαιτα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με παιδική χαρά μοιάζει η ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων  με τον ανάδρομο  Δια από το ζώδιο του Τοξότη, θα ενισχύσει την διάθεση σας για διασκέδαση, καλοπέραση, έρωτα και καλή ζωή. Ωστόσο, καλό θα ήταν να προσέχετε γιατί θα είναι πολύ εύκολο για εσάς να χάσετε το μέτρο και να παρασυρθείτε σε υπερβολές.

ΙΧΘΥΣ

Είστε από τους ανθρώπους που δεν διστάζετε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων  με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας κάνει υπερβολικούς στον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τα συναισθήματα σας τόσο απέναντι στην οικογένεια σας, όσο και απέναντι στους συνεργάτες σας, με αποτέλεσμα αυτή η υπερβολή να βλάψει την δημόσια εικόνα σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα, Πλατωνικοί έρωτες …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια πιο ρομαντική διάθεση έρχεται να δώσει αυτές τις ημέρες, μέσα στον ερωτικό πυρ ...

Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, Στρεβλώσεις και συγκρούσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν παρατηρήσουμε προσεκτικά τους ανθρώπους γύρω μας, αυτές τις ημέρες, θα παρατηρή ...

Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, Ερωτική παραζάλη !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ενδιαφέρουσες, αλλά γεμάτες ερωτικές προκλήσεις είναι οι μέρες που διανύουμε. Και ...

Εξάγωνο Άρη-Ερμή, Αποφασιστικότητα και λύσεις σε ότι παρουσιαστεί !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πόσες φορές  είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε κάτι και τελευταία στιγμή το αναβάλ ...

Νέα σελήνη στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το κυρίαρχο στοιχείο αυτών των ημερών είναι οι ανατροπές. Η Νέα Σελήνη που θα πραγμ ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, Όμορφες μέρες μας περιμένουν !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν ιδιαίτερα πιεστικό για όλους, είτε ανήκαμε στο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u