Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει!!


Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου  στις  21/06 στις 17:54, και θα παραμείνει μέχρι τις 23/7 στις 5:50 π.μ. όπου θα  μπει στο ζώδιο του Λέοντα. Ο Καρκίνος   είναι το πρώτο ζώδιο  του Νερού, και ανήκει στον Παρορμητικό Σταυρό. Το ζώδιο του Καρκίνου επιθυμεί και αγωνιά για συναίσθημα, βασική του ανάγκη είναι να νιώθει ότι ανήκει κάπου και έχει μνήμες από το παρελθόν. Το ζώδιο του Καρκίνου έχει άμεση σχέση με το συναίσθημα, την οικογένεια, την μητέρα, τα παιδικά χρόνια, τα ακίνητα, την πατρίδα, το παρελθόν και τις ρίζες μας, τις μικρές επιχειρήσεις, το υποσυνείδητο, οτιδήποτε παλιό, τις ευαισθησίες μας, ότι κληρονομεί το άτομο, την αρχαιολογία, την εξάρτηση του παιδιού από την μητέρα  και την τελευταία φάση της εγκυμοσύνης. Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου είναι ευαίσθητα, ευσυγκίνητα, η συναισθηματική τους διάθεση αλλάζει πάρα πολύ εύκολα, έχουν την τάση να προσκολλούνε πάνω σε ανθρώπους και καταστάσεις, έχουν καλή μνήμη, γκρινιάζουν για το παραμικρό (ιδιαίτερα όταν πεινάνε), αντιδρούν σπασμωδικά (όπως και οι Κριοί) στα ερεθίσματα του εξωτερικού χώρου, έχουν ανάγκη να νιώθουν οικεία, ζουν στο παρελθόν. Ενώ από την άλλη πλευρά, είναι φιλόξενοι, καλοί σύζυγοι και γονείς, ζεστοί και φιλόξενοι και το βασικό τους άγχος είναι ότι θέλουν να προσφέρουν ασφάλεια (οικονομική και συναισθηματική) στην οικογένεια και στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Σε ότι αφορά την υγεία το ευαίσθητο σημείο τους είναι το στομάχι.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 27/6 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με το Ουρανό, θα ενισχύσει την διάθεση των ζωδίων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα να προχωρήσουν σε αλλαγές στη ζωή τους.
  • Στις 2/7 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με την Σελήνη – ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ (10ο 37’), θα ωθήσει τα ζώδιο του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα να αλλάξουν τον τρόπο που λειτουργούν στις προσωπικές, οικογενειακές και επαγγελματικές τους σχέσεις, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι θα αφήσουν νέα άτομα να μπούνε στην ζωή τους.
  • Στις 9/7 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Κρόνο (17ο 13’), θα αναγκάσει τα ζώδιο του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα να αναλάβουν νέες ευθύνες.
  • Στις 11/7 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα (18ο 38΄), θα ενισχύσει την δημιουργικότητα και τις διαισθητικές ικανότητες των ζωδίων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) και του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα
  • Στις 14/3 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Πλούτωνα (21ο53’), θα αναγκάσει να αλλάξουν ριζικά οι πεποιθήσεις των ζωδίων ζωδίων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα
  • Στις 17/7 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη αντίθεσης – ΠΑΝΣΕΛΗΝΗΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ (24ο 04), θα πιέσει συναισθηματικά τα ζώδιο του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα
  • Στις 21/7 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον ανάδρομο Ερμή (28ο 28’), θα ωθήσει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα να είναι ιδιαίτερα συναισθηματικοί στην επικοινωνία τους.

Το ταξίδι του Ήλου στο ζώδιο του Καρκίνου  θα φέρει για τους :

ΚΡΙΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας θα βρεθούν τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας .  Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε τόσο με τις υποθέσεις  που απασχολούν τα οικεία σας όσο και με τα θέματα ενός ακινήτου. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην βιαστείτε να  πάρετε αποφάσεις, γιατί οι Εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στο ζώδιο του Καρκίνου θα σας ωθήσουν σε αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε ποιο έντονους ρυθμούς θα κινείστε από εδώ και στο εξής εσείς  οι Ταύροι. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες  κάνοντας τον λόγο σας γλυκό και τρυφερό , ενώ παράλληλα, υπόσχεται ότι θα σας φέρει και πολλές μετακινήσεις τόσο  για επαγγελματικούς λόγους όσο και για ξεκούραση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 2ο Ηλιακό σας,  θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποθέσεις και με ότι έχει ουσιαστική αξία για εσάς, ταυτόχρονα  όμως θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν νέες οικονομικές  συνεργασίες. Ωστόσο, επειδή μπαίνουμε σε περίοδο Εκλείψεων, καλό θα ήταν να προχωρήσετε σε οριστικές συμφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας , σημαίνει ότι ξεκινάνε τα γενέθλια σας. Το βασικό αίτημα της νέας γενέθλιας χρονιάς σας  είναι  να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα τόσο στην  προσωπική όσο και στην  επαγγελματική σας ζωή. Το αίτημα αυτό το γίνεται ακόμα πιο έντονο εξαιτίας των Εκλείψεων που θα πραγματοποιηθούν στο ζώδιο σας  κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του Κρόνου και του Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω και οι οποίοι σας ζητούν να αφήσετε στην άκρη το παλιό και παρωχημένο και ότι σας κρατάει πίσω, και να ολοκληρώσετε την μεταμόρφωση σας

ΛΕΩΝ

Μια  πιο εσωτερική περίοδος  ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει προχωρήσετε στο σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, να προχωρήσετε σε παρασκηνιακές επαφές και συζητήσεις και να ονειρευτείτε το μέλλον σας. Ωστόσο, εξαιτίας των Εκλείψεων είναι πιθανό να υπάρχουν στιγμές που το άγχος και η ανασφάλεια σας θα μεγεθυνθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια περίοδος έντονης εξωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Παρθένους .  Η  είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει το χαμόγελο και την διάθεση για καλή ζωή.  Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, οι  προσκλήσεις για διάφορες εκδηλώσεις από φίλους  και γνωστούς θα είναι πολλές,  σε αυτές θα έχετε την ευκαιρία  να κάνετε νέες γνωριμίες και να συζητήσετε τα νέα σχέδια σας και να προχωρήσετε και σε αρκετές συνεργασίες, συνδυάζοντας  με τον καλύτερο τρόπο την δουλειά με την διασκέδαση. Ωστόσο, εξαιτίας των Εκλείψεων καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας ωθήσει να προχωρήσετε τα νέα στα επαγγελματικά σας πλάνα και να διαφημίσετε την δουλειά σας, ενώ, αυτή η χρονική περίοδος  είναι πολύ καλή για να στείλετε το βιογραφικό σας. Άλλωστε σε πολλούς από εσάς οι Εκλείψεις υπόσχονται ότι θα φέρουν ριζικές αλλαγές στην καριέρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί.  Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή  για να τακτοποιήσετε Νομικές ή γραφειοκρατικές υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν  καιρό, αλλά και για να ανοίξετε τα φτερά σας στο εξωτερικό . Ιδιαίτερα οι  νεότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχουν ευχάριστες ειδήσεις σε θέματα που Ανώτερων Σπουδών. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι Εκλείψεις είναι πιθανό να σας φέρουν ένα νέο έρωτα από το εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες . Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει  να τακτοποιήσετε τις  οικονομικές σας εκκρεμότητες που απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Τράπεζες), αλλά  και  να ασχοληθείτε με τα οικονομικά του / της συντρόφου σας, ενώ εξαιτίας των Εκλείψεων είναι πιθανό να προχωρήσετε σε νέες οικονομικές συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας θα βρεθούν οι προσωπικές σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με  στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ενώ εξαιτίας των Εκλείψεων που θα γίνουν κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του κυβερνήτη σας Κρόνου και του Πλούτωνα από το ζώδιο σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα σε αυτό τον τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε τον εαυτό σας και τις επιτυχίες σας στο χώρο της εργασίας σας και να εδραιώσετε την παρουσία σας σε αυτόν. Ενώ, κατά τη διάρκεια της παραμονής του , θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση. Ωστόσο, εξαιτίας των Εκλείψεων καλό θα ήταν να μην προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές στην εμφάνιση σας ή σε μια αισθητική παρέμβαση.

ΙΧΘΥΣ

Μια από τις δημιουργικές  περιόδους της χρονιάς θα εγκαινιάσει  η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής  του θα ενισχύσει  την  δημιουργικότητα σας, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους σας, να ασχοληθείτε με την αγαπημένη σας αθλητική  δραστηριότητα , και να φλερτάρετε . Ενώ οι Εκλείψεις υπόσχονται ότι θα φέρουν στην ζωή σας ένα νέο έρωτα ο οποίος θα σας αναστατώσει.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα, Πλατωνικοί έρωτες …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια πιο ρομαντική διάθεση έρχεται να δώσει αυτές τις ημέρες, μέσα στον ερωτικό πυρ ...

Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, Στρεβλώσεις και συγκρούσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν παρατηρήσουμε προσεκτικά τους ανθρώπους γύρω μας, αυτές τις ημέρες, θα παρατηρή ...

Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, Ερωτική παραζάλη !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ενδιαφέρουσες, αλλά γεμάτες ερωτικές προκλήσεις είναι οι μέρες που διανύουμε. Και ...

Εξάγωνο Άρη-Ερμή, Αποφασιστικότητα και λύσεις σε ότι παρουσιαστεί !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πόσες φορές  είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε κάτι και τελευταία στιγμή το αναβάλ ...

Νέα σελήνη στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το κυρίαρχο στοιχείο αυτών των ημερών είναι οι ανατροπές. Η Νέα Σελήνη που θα πραγμ ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, Όμορφες μέρες μας περιμένουν !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν ιδιαίτερα πιεστικό για όλους, είτε ανήκαμε στο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u