Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, Ερωτική παραζάλη !!!


Ενδιαφέρουσες, αλλά γεμάτες ερωτικές προκλήσεις είναι οι μέρες που διανύουμε. Και όλο αυτό το σκηνικό έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν γίνεται κάτω από την κόντρα των δύο πλανητών που συμβολίζουν το ερωτικό πάθος και την σεξουαλική δράση.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων (16ο02’),  είναι μια έντονα συγκρουσιακή αλλά γεμάτη ενέργεια όψη, είναι αυτή που θα προκαλέσει αυτές τις ημέρες έντονα πάθη και διεκδικήσεις στις ερωτικές σχέσεις, εκρήξεις ζήλειας, θα μεγεθύνει τις σεξουαλικές μας επιθυμίες, θα είναι η αιτία να προκληθούν αρκετά καβγαδάκια τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε ξαφνικούς χωρισμούς μικρής όμως διάρκειας, ενώ είναι πιθανό να βοηθήσει ζευγάρια τα οποία για κάποιους λόγους έχουν απομακρυνθεί να συμφιλιωθούν και να αναζωπυρώσουν την σχέση τους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτές τις ημέρες το ερωτικό πάθος θα χτυπήσει κόκκινο και αν αφήσουμε το εαυτό μας ελεύθερο είναι σίγουρο ότι οι στιγμές που θα ζήσουμε θα είναι ξεχωριστές. Άλλωστε, τι είναι η ζωή χωρίς την έξαψη του πάθους;
Η όψη αυτή θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού  Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 13 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΥΣ

Πίσω από κλειστές πόρτες θα ζήσετε την έξαψη του πάθους αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη με την Αφροδίτη, θα σας ωθήσει σε ερωτικές εξερευνήσεις που πιθανό να είναι απαγορευμένες ή να φέρει και πάλι στη ζωή σας ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν με το οποίο μπορεί να είχατε απομακρυνθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα αισθησιακοί και ερωτικοί αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Άρη από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε μια ερωτική περιπέτεια με ένα άτομο που θα γνωρίσετε μέσα από τον φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο. Εσείς απλά απολαύστε το χωρίς να σας νοιάζει η διάρκεια.

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Το στοιχείο του πάθους θα κυριαρχήσει στις διαπροσωπικές σας σχέσεις αυτές τις ημέρες με αποτέλεσμα να έχετε και αρκετά καβγαδάκια. Προσέξτε μόνο, γιατί πίσω από ένα καυγά με ένα συνεργάτη σας μην κρύβεται ένας κρυφός έρωτας ο οποίος ψάχνει να βρει χώρο για να εκδηλωθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε περίεργους πειρασμούς θα μπείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι, και αυτό εξαιτίας της επιθυμίας σας να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Προσοχή, γιατί σε ένα επαγγελματικό ταξίδι μαζί με συναδέλφους όλα μπορούν να συμβούν αν αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο.

ΛΕΩΝ

Ο ρόλος του κυνηγού στον ερωτικό στίβο αρχίζει να σας αρέσει. Αυτό σημαίνει ότι αυτές τις ημέρες δεν θα κάνετε πίσω στην προσπάθεια σας να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, ενώ οι στιγμές που θα ζήσετε μαζί του θα είναι γεμάτες ένταση και πάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό που συνήθως σας προσάπτουν είναι ότι στις σχέσεις λειτουργείτε με βάση την λογική. Αυτή τη φορά όμως, και κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Άρη, θα σας ωθήσει να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να ζήσει την ένταση και το πάθος. Προσέξτε μόνο μην αυτή η ερωτική ένταση μην μετατραπεί σε ζήλεια.

ΖΥΓΟΣ

Είστε από τους ανθρώπους που σας αρέσει να εκφράζετε τα συναισθήματα σας. Άλλο όμως είναι εκφράζω τα συναισθήματα μου και άλλο υπερβάλω, δηλαδή, εάν πάρετε την απόφαση να εκφράσετε τα συναισθήματα σε ένα συνάδελφο σας θα πρέπει να είστε έτοιμοι και για τις συνέπειες που μπορεί να έχει στη δουλειά σας αυτή η αποκάλυψη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα κτητικοί με τον /την ερωτικό/η σας σύντροφο θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Αυτό σημαίνει ότι το πάθος και ένταση είναι πιθανό να φτάσει στα άκρα στην προσπάθεια σας να δείξετε σε όλους ότι το άτομο που έχετε δίπλα σας, σας ανήκει. Το θέμα είναι αν αυτό αρέσει και στο έτερον ήμισυ .

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ούτε λεπτό δεν κάνετε πίσω στα θέλω σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα ερωτικά σας, είστε έτοιμοι με το βέλο σας να στοχεύσετε στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι στιγμές που θα ζήσετε μαζί του/ της θα θυμίζουν πυροτέχνημα, θα έχουν δηλαδή ένταση και πάθος χωρίς όμως διάρκεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό που δεν ξέρουν για εσάς είναι ότι πίσω από το σοβαρό και συντηρητικό προφίλ, κρύβεται ένα άτομο γεμάτο πάθος. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη σας υπόσχεται ότι θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές τις οποίες πολύ λίγοι μπορούν να φανταστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε από τους ανθρώπους που δεν μπαίνετε εύκολα σε καλούπια, γι’ αυτό και αν θέλει κάποιος να σας κατακτήσει πρέπει να κερδίσει το μυαλό σας. Αυτό θα το καταφέρει εντελώς ξαφνικά και με πολύ έντονο τρόπο ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον το οποίο θα σας ωθήσει να αφεθείτε στο ερωτικό πάθος χωρίς όρια.

ΙΧΘΥΣ

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας έχει ενισχύσει όχι μόνο την γοητεία σας αλλά και την διάθεση σας για έρωτα. Σε ερωτική παραζάλη είναι σίγουρο ότι θα βρεθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες, και θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές χωρίς να κάνετε όνειρα για το αύριο.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ήλιου-Άρη, Έκρηξη αδρεναλίνης !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Έκρηξη αδρεναλίνης, αυτή ακριβώς η φράση αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο το κ ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας ιδιαίτερα καυτός, από Αστρολογικής πλευράς , Ιούνιος ξεκίνησε, όχι μόνο από πλ ...

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομης Αφροδίτης, Αποκατάσταση σχέσεων…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την καταιγίδα, λένε, ότι πάντα βγαίνει το ουράνιο τόξο. Έτσι, μετά την ερωτική ...

Τετράγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη, Ερωτικός πυρετός !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ψυχολογική πίεση που βιώσαμε όλοι μας το τελευταίο χρονικό διάστημα θα αρχίσει σ ...

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμ ...

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, Με οδηγό την διαίσθηση !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για να πάμε μπροστά και να ξεχωρίσουμε από το πλήθος, χρειάζεται αρκετές φορές στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u