Τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, Συναισθηματικές αποστάσεις …


Μπορούμε να βάλουμε όρια στο συναίσθημα, αυτό είναι ένα ερώτημα που έχουμε μέσα μας αρκετές φορές, ιδιαίτερα, όταν καλούμαστε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις. Και μπορεί να φαίνεται κάποιες φορές δύσκολο, είναι όμως απαραίτητο.

Στις 25/04 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου θα συναντηθεί σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (12ο 52’). Η συνάντηση αυτή για την Αφροδίτη δεν θεωρείται από τις πιο εύκολες, μπορεί όμως, εάν την διαχειριστούμε σωστά να είναι πολύ αποτελεσματική.

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα ακολουθήσουμε την φωνή της λογικής , έτσι, οι αποφάσεις που θα πάρουμε τόσο για τις προσωπικές μας σχέσεις όσο και για τις επαγγελματικές μας συνεργασίες θα είναι απαλλαγμένες από συναισθηματικές εμπλοκές, επίσης, θα μάθουμε στις προσωπικές μας σχέσεις να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στις πράξεις των άλλων και όχι στα λόγια τους.

Φυσικά, θα υπάρξουν και στιγμές που θα νιώσουμε συναισθηματικά ευάλωτοι, και η στάση του συντρόφου μας μπορεί να μεγεθύνει την ανασφάλεια μας, αυτό όμως μπορεί να λειτουργήσει θετικά εάν πάρουμε τις αποστάσεις και χρόνο μας. Στα θετικά αυτής της όψης είναι ότι, κάτω από την επιρροή της μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους, ενώ, είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να προκύψουν και σχέσεις με διαφορά ηλικίας.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα οι Ταύροι που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, σε όλη την διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους θα καταφέρουν να επιβάλλουν την λογική στα συναισθήματα τους.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Όρια στις φιλικές σας σχέσεις θα βάλετε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να βάλετε όρια σε όσους φίλους έχουν την τάση να ανακατεύονται στις προσωπικές και στις οικονομικές σας υποθέσεις. Επίσης, κάποιοι από εσάς είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα ισχυρό πρόσωπο από τον φιλικό σας κύκλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια δύσκολη εξίσωση θα κληθείτε να λύσετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Κρόνο από το  ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα. Οι αποφάσεις που θα πάρετε να είστε σίγουροι ότι θα είναι προς όφελος σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τον απολογισμό σας θα κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η  όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το προσωπικό σας μέλλον. Αυτό για κάποιους από εσάς μπορεί να σημαίνει ότι για να κάνετε το επόμενο βήμα στην ζωή σας θα πρέπει να κλείσετε τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν, ενώ για κάποιους άλλους, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα μπουν σε μια σχέση από απόσταση. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκαθαρίσματα στις φιλικές σας σχέσεις θα κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να πάρετε αποστάσεις από κάποια φιλικά σας πρόσωπα, καθώς η στάση τους σας έχει απογοητεύσει. Επίσης, κάποιοι άλλοι μπορεί να ξεκινήσετε μια οικονομική συνεργασία με ένα φιλικό σας πρόσωπο η οποία μπορεί να μην έχει μεγάλα οικονομικά οφέλη, ωστόσο, θα σας φέρει σημαντικά οφέλη σε βάθος χρόνου.

ΛΕΩΝ

Η διάθεση των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας αυτές τις ημέρες θα περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα.  Η  όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μια ιδιαίτερα απαιτητική συνεργασία η οποία θα περιορίσει αρκετά τον ελεύθερο χρόνο σας, ωστόσο, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την εικόνα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η στάση του συντρόφου σας μπορεί να σας γεμίσει με ανασφάλεια. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές ευθύνες έχετε αυτή χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη  από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου με τον  Κρόνο από το  ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να δουλέψετε με πειθαρχεία για να προωθήσετε τα σχέδια σας για το μέλλον, χωρίς να φοβηθείτε τις νέες ευθύνες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να επιβάλλεται στον εαυτός σας να δουλέψει με πρόγραμμα και πειθαρχία.

ΖΥΓΟΣ

Τους φόβους σας θα πρέπει να τιθασεύσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι  Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το  ζώδιο του Ταύρου με τον  Κρόνο από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να μεγεθύνει αυτές τις ημέρες τις οικονομικές και συναισθηματικές σας ανασφάλειες. Προσπαθήστε να πάρετε αποστάσεις και να είστε σίγουροι ότι θα νιώσετε πιο δυνατοί. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να ξεκινήσετε μια σχέση ουσίας, χωρίς πολλές συναισθηματικές εξάρσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συναισθηματικά πιεσμένοι αισθάνεστε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου,  θα σας φέρει απέναντι στα πρέπει και στα θέλω σας. Αυτό σημαίνει ότι θα αφήσετε στην άκρη τους συναισθηματισμούς και θα δείτε με πιο καθαρή ματιά τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση με διαφορά ηλικίας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πίεση χρόνου έχετε αυτή τη χρονική περίοδο   εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου  με τον Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να δώσετε αποτελεσματικές λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας και να βάλετε όρια στις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Ενώ σε ότι αφορά τον εαυτό σας, αρκετοί  από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε σχέσεις ουσίας θα προχωρήσετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το  φιλικό για εσάς  ζώδιο του Ταύρου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να κινηθείτε με προσοχή και να μην κάνετε παράτολμες κινήσεις στην προσπάθεια σας να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εστιάσετε την προσοχή σας στην ουσία της σχέση σας και δεν θα αναλωθείτε σε συναισθηματικές σπατάλες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποστάσεις από τους δικούς ανθρώπους θα αναγκαστείτε να πάρετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου  με τον Κρόνο από το ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να συμπεριφερθείτε με ψυχρότητα στους δικούς σας ανθρώπους, και να μην αφήσετε τα συναισθήματα σας να επηρεάσουν την λογική και τις αποφάσεις σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Αρκετά εσωστρεφείς θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, δεν θα σας επιτρέψει να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς δεν θέλετε να νιώθετε ότι σας χρησιμοποιούν. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση με στοιχεία ανισότητας η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 12 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 10 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια πιθανή ένταση ή παράπονα μπορεί να έρθουν στην επιφά ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 9η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 5η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 4η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!