Τετράγωνο ανάδρομου Ερμή-Δία, σκεφτείτε πρίν μιλήσετε…

Τετράγωνο ανάδρομου Ερμή-Δία, σκεφτείτε πρίν μιλήσετε…


Στις 15/03 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων , θα σχηματίσει για 2η φορά όψη τετραγώνου με τον Δία, ο οποίος για όλη τη χρονιά θα βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά τον Τοξότη (23ο 20’). Στην  μεταξύ  τους σχέση  ο Δίας έχει την τάση να αυξάνει τις επικοινωνιακές δεξιότητες  αλλά  και την ικανότητα αντίληψης του Ερμή, ως συνέπεια είναι συνήθως  να μας παρασύρει σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που δεν μπορούμε να τηρήσουμε. Εξαιτίας όμως της ανάδρομης πορείας του Ερμή που το βασικό της αίτημα είναι η επανεξέταση των πραγμάτων η τάση αυτή μειώνεται. Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης.
Η επιρροή της όψης είναι 7ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα σκεφτικοί είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Και αυτό γιατί κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα ακούσετε πολλές υποσχέσεις τις οποίες θα πρέπει να φιλτράρετε με ιδιαίτερη προσοχή γιατί το πιθανότερο είναι πίσω από τα μεγάλα λόγια να κρύβεται το απόλυτο κενό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κοινωνικός σας κύκλος συνεχώς διευρύνεται. Εσείς όμως θα πρέπει να είστε προσεχτικοί, γιατί κάτω από  την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος  Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, καλό θα είναι να είστε επιφυλακτικοί με τις νέες οικονομικές συνεργασίες, που σας προτείνουν άτομα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα μάτια σας δεκατέσσερα θα πρέπει να έχετε εσείς οι Δίδυμοι.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε κινήσεις εντυπωσιασμού με αποτέλεσμα να κάνετε κακό στην  εικόνα σας. Γι’ αυτό καλό θα είναι να σκέφτεστε δύο και τρεις φορές πριν μιλήσετε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έτοιμοι για νέα επαγγελματικά ανοίγματα είστε εσείς οι Καρκίνοι . Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, καλό θα είναι να είστε επιφυλακτικοί όχι μόνο απέναντι στις υποσχέσεις που θα σας δώσουν, αλλά και σε ποιους θα εκμυστηρευτείτε τα σχέδια σας. 

ΛΕΩΝ

Είστε από τους ανθρώπους που σας αρέσει να κερδίζετε τις εντυπώσεις. Προσοχή όμως, γιατί κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ προσεχτικά ποιους προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε και αν πραγματικά αξίζουν τις προσπάθειες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας  Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, καλό θα είναι να προσέχετε τα λόγια σας τόσο απέναντι σε φίλους και συνεργάτες όσο και απέναντι στην οικογένεια σας.

ΖΥΓΟΣ

Προφυλάξτε τα νότα σας. Αυτό θα πρέπει να έχετε στο νου σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί,  και αυτό δεν το λέμε τυχαία, γιατί κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να γίνονται έντονα σχόλια πίσω από την πλάτη σας στο χώρο της εργασίας σας. Επίσης, καλό θα είναι να κλείσετε τα αυτιά σας και στους διάφορους καλοθελητές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε από τους ανθρώπους που λειτουργούν με βάση το ένστικτό τους . Μια τέτοια στιγμή που πρέπει να το ακούσετε είναι και αυτή, και αυτό γιατί, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να μεγεθύνει τις  προσδοκίες γύρω από τις οικονομικές προοπτικές  που έχει ένα δημιουργικό σας  σχέδιο. Εκμεταλλευτείτε την θετική πλευρά του ανάδρομου Ερμή και προχωρήστε στην επανεξέταση του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή σας είναι πλέον οικείος .  Ωστόσο, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  κυβερνήτη σας  Δίας από το ζώδιο σας, με τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βάλει στην διαδικασία να σκεφτείτε διπλά πως πρέπει να συμπεριφέρεστε στους δικούς σας ανθρώπους, και να αφήσετε στην άκρη τις μεγάλες υποσχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφήστε στην άκρη τις υπερφίαλες δηλώσεις. Παρόλο που συνήθως είστε μετρημένοι, αυτή την χρονική περίοδο κάνετε ότι μπορείτε για να διαφημίσετε τον εαυτό σας. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, καλό θα είναι τα σχέδια σας να μην τα διαφημίζετε χρησιμοποιώντας εντυπωσιακές εκφράσεις αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέα πρόσωπα έχουν μπει τον τελευταίο καιρό στην ζωή σας τα οποία σας έχουν συναρπάσει.  Ωστόσο,  κάτω από την επιρροή της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα πρέπει να σκεφτείτε με μεγάλη προσοχή στις προτάσεις που σας κάνουν για επαγγελματικές συνεργασίες άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, γιατί μπορεί να είναι όπως φαίνονται.

ΙΧΘΥΣ

Όλη την ενέργεια σας την έχετε ρίξει στην καριέρα σας. Όμως, στην προσπάθεια σας να φτάσετε στην κορυφή  και κάτω από την επιρροή της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, καλό θα ήτανε πριν δεχτείτε μια πρόταση που φαίνεται στα μάτια σας ιδανική, να την μελετήσετε με μεγάλη προσοχή, γιατί μπορεί τελικά να μην ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού, ανατρεπτικές εξελίξεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 22/05 ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου  θα σχηματίσει όψη εξαγώνου,  με τον Ουραν ...

Ο Ερμής στους διδύμους και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ερμής είναι πιο γνωστός σε όλους ως ο πλανήτης της επικοινωνίας και των μετακινή ...

Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων στις  21/05 στις 11:00 το  πρωί και ...

Σύνοδος Ερμή-Ήλιου, η επικοινωνία στα καλύτερα της !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/5 ο Ερμής μόλις κάνει την είσοδο του στο ζώδιο που κυβερνά τους Διδύμους, θα σ ...

Η Πανσέληνος του Μαΐου στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Πανσέληνος του Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί στις 19/05 στις 00:11 πμ στο ζώδιο του Σκορπι ...

Σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, ανατρεπτικοί έρωτες !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις  18/05 η Αφροδίτη θα συναντηθεί για πρώτη φορά με τον  Ουρανό, στο ζώδιο που κυβε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u