Τετράγωνο ανάδρομου Ερμή-Δία, σκεφτείτε πρίν μιλήσετε…


Στις 15/03 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων , θα σχηματίσει για 2η φορά όψη τετραγώνου με τον Δία, ο οποίος για όλη τη χρονιά θα βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά τον Τοξότη (23ο 20’). Στην  μεταξύ  τους σχέση  ο Δίας έχει την τάση να αυξάνει τις επικοινωνιακές δεξιότητες  αλλά  και την ικανότητα αντίληψης του Ερμή, ως συνέπεια είναι συνήθως  να μας παρασύρει σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που δεν μπορούμε να τηρήσουμε. Εξαιτίας όμως της ανάδρομης πορείας του Ερμή που το βασικό της αίτημα είναι η επανεξέταση των πραγμάτων η τάση αυτή μειώνεται. Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης.
Η επιρροή της όψης είναι 7ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα σκεφτικοί είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Και αυτό γιατί κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, θα ακούσετε πολλές υποσχέσεις τις οποίες θα πρέπει να φιλτράρετε με ιδιαίτερη προσοχή γιατί το πιθανότερο είναι πίσω από τα μεγάλα λόγια να κρύβεται το απόλυτο κενό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο κοινωνικός σας κύκλος συνεχώς διευρύνεται. Εσείς όμως θα πρέπει να είστε προσεχτικοί, γιατί κάτω από  την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος  Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, καλό θα είναι να είστε επιφυλακτικοί με τις νέες οικονομικές συνεργασίες, που σας προτείνουν άτομα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα μάτια σας δεκατέσσερα θα πρέπει να έχετε εσείς οι Δίδυμοι.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε κινήσεις εντυπωσιασμού με αποτέλεσμα να κάνετε κακό στην  εικόνα σας. Γι’ αυτό καλό θα είναι να σκέφτεστε δύο και τρεις φορές πριν μιλήσετε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έτοιμοι για νέα επαγγελματικά ανοίγματα είστε εσείς οι Καρκίνοι . Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, καλό θα είναι να είστε επιφυλακτικοί όχι μόνο απέναντι στις υποσχέσεις που θα σας δώσουν, αλλά και σε ποιους θα εκμυστηρευτείτε τα σχέδια σας. 

ΛΕΩΝ

Είστε από τους ανθρώπους που σας αρέσει να κερδίζετε τις εντυπώσεις. Προσοχή όμως, γιατί κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ προσεχτικά ποιους προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε και αν πραγματικά αξίζουν τις προσπάθειες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας  Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, καλό θα είναι να προσέχετε τα λόγια σας τόσο απέναντι σε φίλους και συνεργάτες όσο και απέναντι στην οικογένεια σας.

ΖΥΓΟΣ

Προφυλάξτε τα νότα σας. Αυτό θα πρέπει να έχετε στο νου σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί,  και αυτό δεν το λέμε τυχαία, γιατί κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να γίνονται έντονα σχόλια πίσω από την πλάτη σας στο χώρο της εργασίας σας. Επίσης, καλό θα είναι να κλείσετε τα αυτιά σας και στους διάφορους καλοθελητές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε από τους ανθρώπους που λειτουργούν με βάση το ένστικτό τους . Μια τέτοια στιγμή που πρέπει να το ακούσετε είναι και αυτή, και αυτό γιατί, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να μεγεθύνει τις  προσδοκίες γύρω από τις οικονομικές προοπτικές  που έχει ένα δημιουργικό σας  σχέδιο. Εκμεταλλευτείτε την θετική πλευρά του ανάδρομου Ερμή και προχωρήστε στην επανεξέταση του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή σας είναι πλέον οικείος .  Ωστόσο, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  κυβερνήτη σας  Δίας από το ζώδιο σας, με τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας βάλει στην διαδικασία να σκεφτείτε διπλά πως πρέπει να συμπεριφέρεστε στους δικούς σας ανθρώπους, και να αφήσετε στην άκρη τις μεγάλες υποσχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφήστε στην άκρη τις υπερφίαλες δηλώσεις. Παρόλο που συνήθως είστε μετρημένοι, αυτή την χρονική περίοδο κάνετε ότι μπορείτε για να διαφημίσετε τον εαυτό σας. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, καλό θα είναι τα σχέδια σας να μην τα διαφημίζετε χρησιμοποιώντας εντυπωσιακές εκφράσεις αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέα πρόσωπα έχουν μπει τον τελευταίο καιρό στην ζωή σας τα οποία σας έχουν συναρπάσει.  Ωστόσο,  κάτω από την επιρροή της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα πρέπει να σκεφτείτε με μεγάλη προσοχή στις προτάσεις που σας κάνουν για επαγγελματικές συνεργασίες άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, γιατί μπορεί να είναι όπως φαίνονται.

ΙΧΘΥΣ

Όλη την ενέργεια σας την έχετε ρίξει στην καριέρα σας. Όμως, στην προσπάθεια σας να φτάσετε στην κορυφή  και κάτω από την επιρροή της  όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, με τον  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, καλό θα ήτανε πριν δεχτείτε μια πρόταση που φαίνεται στα μάτια σας ιδανική, να την μελετήσετε με μεγάλη προσοχή, γιατί μπορεί τελικά να μην ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Πλούτωνα, Οριστικά ξεκαθαρίσματα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Υπάρχουν κομβικά σημεία στην ζωή μας που καλούμαστε να πάρουμε οριστικές αποφάσει ...

Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Δία, Τάσεις για υπερβολές !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αυτό που θα παρατηρήσουμε αυτές τις ημέρες είναι, ότι όλες οι αντιδράσεις των ανθρ ...

Ερμής σε ορθή πορεία στον Καρκίνο και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αν βλέπαμε το φετινό καλοκαίρι ως  ένα βιβλίο, ο τίτλος που θα ταίριαζε στο επόμενο ...

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κ ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, Προσοχή στις εντάσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η συναισθηματική κόπωση , εξαιτίας των ιδιαίτερα απαιτητικών καταστάσεων και των ...

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένας κύκλος σημαντικών αλλαγών για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u