Τετράγωνο Άρη – Ανάδρομου Κρόνου, Αναγκαστικοί συμβιβασμοί


Τις τελευταίες ημέρες, εξαιτίας των γεγονότων που συμβαίνουν γύρω μας, αυτό που νιώθουμε όλοι μας είναι ότι είμαστε αναγκασμένοι να αφήσουμε για λίγο πίσω τις συνήθειες μας και να ακολουθήσουμε περιοριστικούς κανόνες, για την ακρίβεια κανόνες που αναγκαζόμαστε από τις συνθήκες να ενστερνιστούμε.

Η κόντρα ανάμεσα στη δράση και στον περιορισμό θα είναι ακόμα πιο έντονη κάτω από την όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω (26ο 17’), μια όψη που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου 3 φορές.

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Κρόνο αυτό που νιώθουμε είναι ότι περιορίζεται η δράση μας μιας και είμαστε αναγκασμένοι να ακολουθήσουμε κανόνες Τρίτων, φοράμε το προσωπείο της αυστηρότητας, ενώ παράλληλα, τα σχόλια μας μπορεί να γίνουν βιτριολικά, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, μπορεί να διαπιστώσουμε ότι υπάρχει τεράστια διαφορά απόψεων πίσω από τις οποίες κρύβονται τα συμφέροντα που προσπαθούμε να προασπίσουμε, με αποτέλεσμα πολλές από τις προσωπικές και επαγγελματικές συζητήσεις να οδηγηθούν  σε αδιέξοδο.

Tο κλίμα που επικρατεί στην προσωπική ή στην επαγγελματική μας ζωή μπορεί να μην μας επιτρέπει να εκφραστούμε όπως θέλουμε, και επειδή η ζωή μας θα λειτουργεί πιέζοντας ταυτόχρονα το  φρένο με το  γκάζι,  κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων μας θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί γιατί θα είμαστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα.

Σε κοσμικό επίπεδο είναι πιθανό να δούμε αυτές τις ημέρες συζητήσεις μεταξύ κρατών οι οποίες να μην καταλήξουν πουθενά, ενώ θα υπάρχει διάχυτος γύρω μας εκνευρισμός ο οποίος ας ευχηθούμε να μην καταλήξει σε κάποιο ατύχημα.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Άρη,  μέχρι τις 30/09 όπου οι δύο αυτοί πλανήτες θα ξανασυναντηθούν.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό που δεν ταιριάζει στην φύση του Κριού είναι να περιορίζεις την δράση του και να τον αναγκάζεις να συμβιβάζεται. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να ακολουθήσετε τους νέους κανόνες που θα υπάρξουν στο χώρο της εργασίας σας, ενώ θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε ότι η ανταμοιβή σας δεν είναι ισάξια των προσπαθειών σας. Όσο και αν σας είναι δύσκολο, εκμεταλλευτείτε αυτή τη χρονική περίοδο προς όφελος σας, κινηθείτε με προσοχή και μην σπαταλάτε άσκοπα την ενέργεια σας την οποία θα χρειαστείτε τους επόμενους μήνες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά προβληματισμένοι θα είστε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει το άγχος σας καθώς , εξαιτίας των συνθηκών, θα αναγκαστείτε να αναβάλετε την υλοποίηση κάποιων σχεδίων σας ή να ακυρώσετε κάποια επαγγελματικά ταξίδια πολύ σημαντικά που προγραμματίζατε εδώ και καιρό. Μην αφήσετε αυτή την κατάσταση να σας επηρεάσει αρνητικά, γιατί εάν κινηθείτε ευέλικτα μπορείτε να βρείτε έξυπνους τρόπους για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας θα περάσει από αρκετά σκαμπανεβάσματα. Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το  ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα φέρει αρκετές ανατροπές στις φιλικές σας σχέσεις, ιδιαίτερα όταν διαπιστώσετε σε αυτές ότι υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα. Το αποτέλεσμα θα είναι οι εξελίξεις να επηρεάσουν έντονα την συναισθηματική σας διάθεση. Όσο και αν σας στενοχωρεί αυτή η κατάσταση, σκεφτείτε ότι τα ξεκαθαρίσματα λειτουργούν πάντα προς όφελος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά πιεσμένοι από τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και από τις συνθήκες που υπάρχουν γύρω σας θα νιώσετε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Κρόνο που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να συμβιβαστείτε με τις επιθυμίες των αγαπημένων σας προσώπων γεγονός που θα σας καταπιέσει συναισθηματικά , ενώ σε ότι αφορά την δουλειά σας θα χρειαστεί να συγκρουστείτε για να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας.

ΛΕΩΝ

Σε δύσκολες καταστάσεις θα απαιτηθεί να δώσετε λύσεις αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας πιέσει να δώσετε λύσεις στις Νομικές ή Γραφειοκρατικές σας υποθέσεις άμεσα γεγονός που μεγεθύνει το άγχος σας. Για να τις κλείσετε οριστικά θα πρέπει να κινηθείτε προσεχτικά, ενώ εάν χρειαστεί μην διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια εξιδεικευμένων ατόμων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά σας συμφέροντα θα χρειαστεί να προστατεύσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον  ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας, και αν χρειαστεί να συγκρουστείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, στην προσπάθεια σας να προφυλάξετε την τσέπη σας. Επίσης, μην δώσετε σημασία αν σας κατηγορήσουν για συναισθηματική ψυχρότητα.

ΖΥΓΟΣ

Συναισθηματικά πιεσμένοι νιώθετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Κριού με τον  ανάδρομο  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας πιέσει συναισθηματικά αφού θα προσπαθήσετε να φέρετε την ισορροπία στις προσωπικές σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Στην προσπάθεια σας αυτή είναι πιθανό να νιώσετε τα συναισθήματα σας να παγώνουν για λίγο, ωστόσο με καλή θέληση, από όλες τις πλευρές, στο τέλος θα βρείτε τον τρόπο για να γεφυρωθούν και πάλι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε αναλάβει το τελευταίο χρονικό διάστημα στη δουλειά σας εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει το άγχος σας μιας και τα χρονοδιαγράμματα στα οποία εργάζεστε είναι αυστηρά, ενώ οι αναβολές που μπορεί να υπάρξουν είναι πιθανό να σας ρίξουν ψυχολογικά. Επίσης, επειδή η καθημερινότητα σας θα μοιάζει με φρένο – γκάζι, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας γιατί θα είστε επιρρεπείς στα μικροατυχήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικά πιεσμένοι νιώθετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον  ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας αναγκάσει να είστε συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό, στην προσπάθεια σας να προωθήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, να συμβιβαστείτε με χαμηλότερες αποδοχές. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό ο / η σύντροφος σας να μην σας δίνει την συναισθηματική κάλυψη που εσείς θέλετε. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εστιάσετε την προσοχή στα λόγια και όχι στις πράξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το αυστηρό σας πρόσωπο θα δείξετε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Αιγόκεροι.Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Κρόνος ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού θα σας ωθήσει να γίνετε ακόμα πιο αυστηροί τόσο με τους συνεργάτες όσο και με τα συγγενικά σας πρόσωπα και να τους βάλετε νέα όρια. Αυτό μπορεί να προκαλέσει αρκετές συγκρούσεις μεταξύ σας, ωστόσο, θα πρέπει κάποια στιγμή να μάθουν ότι πρέπει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κλεισμένοι στα συναισθήματα σας θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι.Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, δεν θα σας επιτρέψει να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας με αποτέλεσμα αυτό να το εκφράζετε με αρκετό εκνευρισμό. Επίσης, εξαιτίας του άγχους και της βιασύνης σας είναι πιθανό να είστε επιρρεπείς στα στραβοπατήματα. Η λύση είναι να προσπαθήσετε να βρείτε τρόπους για διοχετεύσετε δημιουργικά το συναισθηματικό σας κόσμο.

ΙΧΘΥΣ

Πολλά έξοδα θα έχετε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να περιορίσετε αρκετά την κοινωνική σας ζωή ώστε να καταφέρετε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις που θα προκύπτουν ξαφνικά. Ενώ σε ότι αφορά τα νέα επαγγελματικά σας πλάνα, είναι πιθανό η βοήθεια που περιμένατε από κάποια ισχυρά πρόσωπα του φιλικού ή κοινωνικού σας περιβάλλοντος να μην έρθει με την μορφή που εσείς θέλετε. Αντί να απογοητεύεστε, προσπαθήστε να βρείτε εναλλακτικές διαδρομές.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια μέρα για νέες αρχές και αποφάσεις. Εκμεταλλευτείτε τη φρεσκ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πά ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την προσαρμογή σε νέες καταστάσεις. Η ευελ ...

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Ζυγό από 26-29 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Ζυγό 26-29 Φεβρουαρίου Η Σελήνη στις 26/02 στις 16.30 θα περάσει στον Ζυγό και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέψεών σας. Είναι μια ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!