Τετράγωνο Ερμή-Άρη, Αποφύγετε τις συγκρούσεις !!


Αυτό που παρατηρούμε αυτές τις ημέρες, είναι ότι η ενέργεια γύρω μας έχει αλλάξει. Η είσοδος των πολλών πλανητών στο Σταθερό Σταυρό (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενεργοποιεί ένα διάστημα όπου θα δούμε πολλά πράγματα να γίνονται γύρω μας, όχι πάντα με τον πιο ήρεμο τρόπο.

Την πρώτη κορύφωση των εντάσεων, καθώς τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλες,  θα την έχουμε στις 09/01 όπου ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου (1ο 00’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη θα κυριαρχούν γύρω μας οι εγωιστικές συμπεριφορές, οι συγκρούσεις και οι εντάσεις, οι οποίες πολλές φορές θα έχουν ασήμαντη αφορμή, με αποτέλεσμα αρκετές φορές η κατάσταση να φτάσει στα άκρα.

Αιτία για αρκετές από αυτές θα είναι η ισχυρογνωμοσύνη μεταξύ των συνομιλητών, και επειδή τα νεύρα μας θα είναι αρκετά τσιτωμένα, δεν θα λείψουν τα μικροατυχήματα τόσο κατά την διάρκεια των μετακινήσεων μας, όσο και κατά τη διάρκεια που θα κάνουμε δουλειές στο σπίτι.

Το πιο σημαντικό όμως είναι, εάν θέλουμε να αποφύγουμε τις δύσκολες καταστάσεις, να βρούμε τρόπους ώστε να αποφορτίσουμε την ένταση και τον εκνευρισμό μας.

Στο στόχαστρο της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη θα βρεθούν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) των 2 πρώτων ημερών, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Αρκετά τολμηροί θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να υπερασπιστείτε τις πιο τολμηρές απόψεις σας με ιδιαίτερο ζήλο, στο φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Η επιμονή με την οποία θα υποστηρίξετε τις απόψεις σας, είναι πιθανό να δημιουργήσει αρκετές εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα σας θα βγάλετε στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο σας, είναι πιθανό να σας ωθήσει σε εγωιστικές συμπεριφορές και εντάσεις στο χώρο της δουλειάς σας, γεγονός που, εάν δεν προσέξετε μπορεί να βλάψει ανεπανόρθωτα την εικόνα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά πιεσμένοι αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει το άγχος και την ανασφάλεια σας για το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε τρόπους για να διοχετεύσετε δημιουργικά το άγχος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι.Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Άρη, είναι πιθανό να σας φέρουν σε ρήξη με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον τα οποία θα προσπαθήσουν να ανακατευτούν στα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ

Μια περίοδος έντονων αντιπαραθέσεων ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα ανεβάσει τους τόνους στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Βασική αιτία είναι το γεγονός ότι θεωρείτε ότι οι δικές σας απόψεις είναι οι σωστές, και θα προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να τις επιβάλλετε στους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάτω από αυστηρά χρονοδιαγράμματα δουλεύετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι.Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου, με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει το άγχος σας στην προσπάθεια να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά σας απέναντι στους συναδέλφους σας να είναι αρκετά απότομη και πιθανόν προσβλητική.

ΖΥΓΟΣ

Τους φόβους και τις ανασφάλειες σας θα πρέπει να τιθασεύσετε εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να βγάλει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες σας απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο, με αποτέλεσμα χωρίς ουσιαστική αφορμή,  η κατάσταση να φτάσει στα άκρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονες συζητήσεις με τα μέλη της οικογένειας σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα ανεβάσει τους τόνους κατά τη διάρκεια των οικογενειακών σας συζητήσεων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάθε άλλο παρά αδιάφορες θα είναι αυτές οι μέρες για εσάς τους Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να υπερασπιστείτε με ιδιαίτερο πάθος τις απόψεις σας , στο χώρο της εργασίας σας, με αποτέλεσμα να έρθετε σε άμεση σύγκρουση με ορισμένους συναδέλφους σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προφυλάξετε τον εαυτό σας, από τα κακόβουλα σχόλια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα κτητικοί θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας κάνει ιδιαίτερα πιεστικούς απέναντι στους αγαπημένους σας, στην προσπάθεια σας να  δείξετε τα συναισθήματα σας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ σας. Τις διαφορές σας όμως στο τέλος θα τις λύσετε με άλλο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας θα κληθείτε να δώσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό, είτε οι λύσεις που θα βρείτε να είναι αρκετά ανατρεπτικές, είτε να είστε αρκετά απότομοι και πιεστικοί απέναντι στα συγγενικά σας πρόσωπα, με αποτέλεσμα να έρθετε σε άμεση σύγκρουση.

ΙΧΘΥΣ

Αφηρημένοι και νευρικοί θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες . Καθόλου τυχαία, αφού στο μυαλό σας έχετε να ρυθμίσετε πολλά πράγματα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου, είτε να είστε νευρικοί όταν μιλάτε. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας, καθώς εξαιτίας της έλλειψης συγκέντρωσης θα είστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ήλιος στον ζυγό και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η προσωπική μας εξέλιξη δεν έρχεται μόνο από την προσωπική μας προσπάθεια, αλλά κα ...

Τετράγωνο Ερμή – Ανάδρομου Πλούτωνα, Κρυμμένοι φόβοι και εμμονές ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για άλλη μια φορά, αυτές τις ημέρες, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ακραίες καταστάσει ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/9 – 26/9/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κάτω από το φως του φεγγαριού όλα φαίνονται πιο καθαρά…Με μια υπέρλαμπρη Πανσέλην ...

Πανσέληνος στους Ιχθύς και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Λίγο πριν  αποχαιρετήσουμε ουσιαστικά  το καλοκαίρι  και υποδεχτούμε το φθινόπωρ ...

Τρίγωνο Ερμή – Ανάδρομου Δία, Η ευκαιρία στην πόρτα σας ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένα από τα μυστικά των πετυχημένων ανθρώπων είναι ότι γνωρίζουν πότε είναι η κατάλ ...

Τετράγωνο Αφροδίτης- Ανάδρομου Κρόνου, Συναισθηματικές ανασφάλειες

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με την φωνή της λογικής και όχι του συναισθήματος θα πρέπει να κινηθούμε αυτές τις ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u