Τετράγωνο Ερμή – Κρόνου, Επιφύλαξη και αναβολές !!


Η λέξη περιορισμός θα εξακολουθήσει να υπάρχει για λίγο καιρό ακόμα στην ζωή μας, αυτό που έχει αλλάξει λίγο είναι ότι πλέον είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι, και παρόλο που δεν μας αρέσει, θα προσπαθήσουμε να λειτουργήσουμε με βάση τους νέους κανόνες.

Στις 06/11 θα πραγματοποιηθεί για 3η φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, και τελευταία, η όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Ερμή, ο οποίος μόλις επέστρεψε σε ορθή πορεία, από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από  το ζώδιο του Αιγόκερω (26ο 32’).

Θα είναι η τελευταία όψη τετραγώνου του Ερμή με τον Κρόνο για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες είναι αρκετά πιεσμένοι.

Για λίγες ημέρες ακόμα θα είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και δεν θα εκφραζόμαστε όπως θέλουμε, θα αναγκαστούμε λόγω συνθηκών να αναλάβουμε για λίγο αργότερα μερικά από τα προγραμματισμένα μας ραντεβού ή ένα επαγγελματικό ταξίδι, στις προσωπικές μας σχέσεις θα είμαστε αρκετά απόμακροι, ενώ θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων μας καθώς θα είναι αυξημένος ο κίνδυνος μικροατυχημάτων με το μεταφορικό μας μέσο.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 8ημέρες -/+ . Την επόμενη φορά που θα συναντηθεί ο Ερμής με τον Κρόνο θα είναι σε όψη συνόδου στις 09/01 στο ζώδιο του Υδροχόου και θα επηρεάσει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), ενώ το επόμενο τετράγωνο Ερμή – Κρόνου θα πραγματοποιηθεί στις 25/04.

ΚΡΙΟΣ

Λίγες ημέρες υπομονή θα χρειαστεί να κάνετε εσείς οι Κριοί.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ζυγού, για τελευταία φορά, με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σας αναγκάσει να αλλάξετε ορισμένα από τα πλάνα  σας και να τα μεταθέσετε για λίγο αργότερα, ωστόσο, αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε πιο ξεκάθαρα τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις και να πάρετε τις καλύτερες για εσάς αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πίεση στη δουλειά σας θα συνεχιστεί για λίγες ακόμα ημέρες. Η όψη  τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να επανασχεδιάσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι το οποίο είχατε προγραμματίσει εδώ και καιρό. Το θετικό είναι πως θα έχετε τον χρόνο να προετοιμαστείτε καλύτερα, ενώ παράλληλα  τότε, θα έχετε την δυνατότητα να το συνδυάσετε και με ολιγοήμερες διακοπές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή σας είστε έτοιμοι να πάρετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι  Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ωθήσει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης με τον /την σύντροφο σας, γεγονός που σας φοβίζει μιας και μετά από αυτές θα είστε αναγκασμένοι να αφήσετε πίσω σας την παλιά ανέμελη ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο καβούκι σας θα είστε για λίγες ακόμα ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο που  βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Αιγόκερω, δεν θα σας επιτρέψει για λίγες ακόμα ημέρες να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας και να εκφράσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα συναισθήματα σας. Αυτό που θα πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι με τη στάση σας αυτή δεν πληγώνει μόνο τους άλλους αλλά και εσάς τους ίδιους.

ΛΕΩΝ

Τα μάτια σας δεκατέσσερα θα πρέπει να έχετε για λίγες ακόμα ημέρες  εσείς οι Λέοντες.Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να φιλτράρετε δύο και τρεις φορές τις σκέψεις σας πριν τις εξωτερικεύσετε, ενώ κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί μιας και ο εκνευρισμός θα είναι για λίγες ακόμα ημέρες διάχυτος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε πολύ ενεργά αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια νέα οικονομική συνεργασία, ωστόσο, λόγο των συνθηκών τα οικονομικά οφέλη δεν θα είναι αυτά που αρχικά περιμένατε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να εκφράσει τα συναισθήματα του στους αγαπημένους σας με τον τρόπο που εσείς θέλετε.

ΖΥΓΟΣ

Τις αποστάσεις από τα συγγενικά σας πρόσωπα  θα κρατήσετε για λίγες ακόμα  ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει για τελευταία φορά ο Ερμής από το ζώδιο σας με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει να αντιμετωπίσετε με συναισθηματική σκληρότητα τα συγγενικά σας πρόσωπα, ενώ, δεν θα διστάσετε να βάλετε νέα και πιο αυστηρά όρια στις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άγχος για το μέλλον θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κρατήσετε για λίγο ακόμα τις σκέψεις σας για εσάς και να μην εξωτερικεύσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Αυτό θα σας βοηθήσει από την μια να δώσετε στους άλλους την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες σας, και να δρομολογήσετε σωστά τις κινήσεις σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα δώσετε στο ερωτικό σας ταίρι να καταλάβει ότι σημασία έχουν οι πράξεις και όχι τα λόγια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Του φίλους σας θα βάλετε κάτω από το μικροσκόπιο  αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες.Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί και λιγότερο αυθόρμητοι με πρόσωπα από το φιλικό σας κύκλο που τώρα γνωρίσατε, πριν βεβαιωθείτε ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να απογοητευτείτε από την στάση ενός ατόμου που θεωρούσατε για καιρό φίλο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερα αυστηροί με τους συνεργάτες σας θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι.Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει για τελευταία φορά ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Κρόνο, λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο σας,  θα σας κάνει αυστηρούς και επικριτικούς με όσους συναδέλφους σας δεν ακολουθούν τις οδηγίες σας ή προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στην καριέρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε αναγκαστική αλλαγή σχεδίων θα προχωρήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η  όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να αλλάξετε ορισμένα από τα προσωπικά ή επαγγελματικά σας σχέδια, γεγονός που θα σας αγχώσει και θα χαλάσει την διάθεση σας, ωστόσο, προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από την θετική τους πλευρά, καθώς θα έχετε το χρόνο να δουλέψετε περισσότερο πάνω σε αυτά.

ΙΧΘΥΣ

Την επιβεβαίωση από τους άλλους ψάχνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει τις ανασφάλειες σας καθώς νιώθετε πως ότι και να κάνετε δεν έχετε ακόμα την αποδοχή του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ηρεμήσετε, μιας και όλα αυτά είναι μέσα στο μυαλό σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 30η Μαΐου 2024 Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 29 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια απρόσμενη πρόκληση μπορεί να σας αναστατώσει σήμερα ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!