Τετράγωνο Ερμή – Κρόνου, Σκεφτείτε πριν μιλήσετε !!


Κάθε νέο ξεκίνημα, για να είναι πετυχημένο, θα πρέπει να βασίζεται σε μια καλή ιδέα και στους σωστά μελετημένους χειρισμούς .

Στις 10/11 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού, λίγες ώρες μετά την δυναμική όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Άρη,  θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (7ο 39’).

Κάτω από την επιρροή όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι ότι για να βάλουμε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια μας θα πρέπει να τα έχουμε προετοιμάσει σωστά, και να έχουμε προσέξει κάθε λεπτομέρεια, γιατί διαφορετικά θα υπάρξουν προβλήματα και καθυστερήσεις.

Επίσης, αυτές τις ημέρες  μπορεί να νιώσουμε ότι οι συνομιλητές μας είτε θα είναι αυστηροί, είτε θα μας βάζουν όρια τα οποία θα μας περιορίζουν αρκετά και δεν θα μας επιτρέπουν να εκφράσουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας ή θα απαιτούν από εμάς να είμαστε συνεπείς και να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να υπάρξουν προβλήματα κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων μας ή βλάβες στο μεταφορικό μας μέσο ή στο τον τηλεπικοινωνιακό μας εξοπλισμό.

Το μυστικό για να περάσουμε όσο γίνεται αλώβητοι αυτές τις ημέρες , είναι να  διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να αποφύγουμε τα νευρικά ξεσπάσματα ή τις έμμονες ιδέες.

Ενώ εάν χρειαστεί, θα πρέπει να είμαστε αυστηροί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να τους βάλουμε όρια ή να προσπαθήσουμε να δούμε τα ζητήματα που τους απασχολούν αντικειμενικά, χωρίς να επηρεάζεται η κρίση μας από τα συναισθήματα μας.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που είναι γεννημένοι μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο, θα τους αναγκάσει να είναι συνεπείς στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, ενώ οι νέες οικονομικές συμφωνίες που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες θα είναι μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα είναι ιδιαίτερα αυστηροί με τους φίλους τους.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο, θα τους αναγκάσει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στις διαπροσωπικές τους σχέσεις, ενώ θα για να είναι αποδεκτοί, θα πρέπει να συμπεριφερθούν με ωριμότητα και να αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεων τους. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, είναι πιθανό να υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία με τον σύντροφο τους, ενώ από την άλλη πλευρά, θα νιώσουν ότι οι άλλοι τους βάζουν όρια.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο, θα τους δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητα τους, αυτά μπορεί να είναι είτε προβλήματα στην επικοινωνία και καθυστερήσεις στην ατζέντα της ημέρας τους, είτε μια βλάβη στο μεταφορικό τους μέσο ή στο κινητό τους το οποίο θα τους αναστατώσει. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα είναι αρκετά απότομοι με τους συνομιλητές τους, ενώ καλό θα ήταν να μην επιτρέψουν σε εμμονές και αρνητικές σκέψεις να χαλάσουν την διάθεση τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!