Τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, Προσοχή στις παραπλανητικές ειδήσεις ..


Το επικοινωνιακό χάος που έχει προκαλέσει αυτές τις ημέρες η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους, έρχεται να διογκώσει η όψη τετραγώνου που θα σχηματιστεί για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες, ο ανάδρομος Ερμή με τον Ποσειδώνα (23ο 05’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα πρέπει να έχουμε τα αυτιά μας ανοιχτά και τα μάτια μας δεκατέσσερα καθώς τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται, αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι δεν πρέπει να βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις στα θέματα που μας απασχολούν ή να μην παρασυρθούμε από βιαστικά συμπεράσματα,  από την άλλη  θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αναβολές και καθυστερήσεις σε προγραμματισμένα ραντεβού.

Επίσης αυτές τις ημέρες είναι πιθανό για να αποφύγουμε τις δύσκολες ή περίεργες καταστάσεις να αναγκαστούμε να πούμε μικρά αθώα ψέματα ή να υποσχεθούμε πράγματα που εκ των προτέρων ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να τηρήσουμε.

Από την άλλη πλευρά επειδή θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθούμε στην δουλειά μας, μπορεί να κάνουμε λάθη, να μην είμαστε συνεπείς στα χρονοδιαγράμματα που μας έχουν θέσει.

Η έλλειψη συγκέντρωσης θα είναι η αφορμή για  να χάσουμε προσωπικά μας αντικείμενα τα οποία μπορεί να έχουν ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για εμάς .

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 10 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τα λόγια σας θα πρέπει να προσέχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς από την μια πλευρά είναι πιθανό να σας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητα σας με συνεχής αναβολές και καθυστερήσεις στα προγραμματισμένα σας ραντεβού, ενώ κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε με φίλους ή συνεργάτες, είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε μικρά αθώα ψεματάκια.

ΤΑΥΡΟΣ

Τον ενθουσιασμό σας θα πρέπει να συγκρατήσετε αυτές  τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να σας φέρει μια πολύ δελεαστική οικονομική πρόταση η οποία θα φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή. Επειδή όμως βρισκόμαστε σε περίοδο ανάδρομου Ερμή, καλό θα ήταν να αφήσετε τις αποφάσεις σας για λίγο αργότερα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι προθέσεις ενός φιλικού σας προσώπου μπορεί να μην είναι εντελώς αθώες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ψεύτικες υποσχέσεις είναι πιθανό να δώσετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας με τον   Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , είναι πιθανό να σας ωθήσει να δώσετε υποσχέσεις στην δουλειά σας στις οποίες δεν θα είστε συνεπείς, αυτό μακροπρόθεσμα μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα για εσάς. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό με την στάση σας να δημιουργήσετε μια λανθασμένη εικόνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί  θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων,  είναι πιθανό να πέσετε θύματα εξαπάτησης από τους άμεσους συνεργάτες σας, οι οποίοι στην προσπάθεια τους να καλύψουν τον εαυτό τους θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν ή να ρίξουν τις ευθύνες σε εσάς. Επίσης, προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι αυτές τις ημέρες γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν αρκετές αναβολές ή καθυστερήσεις στα προγραμματισμένα σας ραντεβού.

ΛΕΩΝ

Τον εαυτό σας από τους διάφορες κόλακες θα πρέπει να προστατεύσετε αυτές ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να φέρει κοντά σας άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον που θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά, χρησιμοποιώντας πλάγιους τρόπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εξελίξεις στο χώρο της δουλειάς σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στους  Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στους Ιχθύς, θα σας ωθήσει να χρησιμοποιήσετε πλάγιους τρόπους για να προωθήσετε τον εαυτό σας και να προβάλλετε τις επιτυχίες, παρακάμπτοντας κάποιους. Ενώ ορισμένοι από εσάς, είναι πιθανό για να κερδίσετε τις εντυπώσεις να καλύψετε επιμελώς τις αδυναμίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Τα επόμενα σας βήματα επανασχεδιάζετε  αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να σας ωθήσει να ξαναδείτε με προσοχή τις λεπτομέρειες των προσωπικού ή επαγγελματικού σας σχεδίου, πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση του. Επίσης, αυτές τις ημέρες προσπαθήστε, όσο είναι εφικτό, να είστε συγκεντρωμένοι στην δουλειά σας, ώστε να αποφύγετε λάθη τα οποία μπορεί να σας στοιχήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις οικονομικές σας υποθέσεις προσπαθείτε να βάλετε σε μια σειρά αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας φέρει μια είδηση η οποία θα σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για το μέλλον μιας οικονομικής συνεργασίας ή παραπλανητικές ειδήσεις για τον τρόπο που μπορείτε να κλείσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν να κάνει την επανεμφάνιση του στην ζωή σας και να δημιουργήσει ψεύτικες ελπίδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές συζητήσεις με συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα θα έχετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σας ωθήσει, για να ξεγλιστρήσετε από μια δύσκολη κατάσταση, να δώσετε υποσχέσεις στον σύντροφο σας που δεν θα τηρήσετε. Ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι πιθανό ένας συνεργάτης σας να προσπαθήσει να σας εκμεταλλευτεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε αυτές τις ημέρες  στην δουλειά σας εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σας ωθήσει, στην προσπάθεια σας να κερδίσετε χρόνο, να πείτε μερικά μικρά ψέματα στους συναδέλφους ή στους προϊσταμένους σας, και να καλύψετε τα νότα σας. Επίσης,  αυτές τις ημέρες καλό θα ήταν να φιλτράρετε με πολύ προσοχή τις ειδήσεις και τα κουτσομπολιά που ακούγονται από συναδέλφους σας.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα κεκτημένα σας θα πρέπει να προστατεύσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε κινήσεις για τις οποίες είναι πιθανό αργότερα να μετανιώσετε. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην επενδύσετε υλικά και συναισθηματικά σε ανθρώπους που τώρα γνωρίζετε.

ΙΧΘΥΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από τους Διδύμους  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, είναι πιθανό να θολώσει την κρίση σας και να μην σας επιτρέψει να δείτε αντικειμενικά τις καταστάσεις που υπάρχουν στο σπίτι σας, αλλά και την συμπεριφορά των συγγενικών σας προσώπων. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να πάρετε το χρόνο σας, και να μην βιαστείτε να δώσετε υποσχέσεις για τις οποίες μπορεί να μετανιώσετε.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Η Είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος) σηματοδοτούν ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 20/6 – 27/6/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ιούνιος θα αρχίσει σταδιακά να μας δείχνει το καλό του πρόσωπο, αφού σταδιακά τα ...

Τετράγωνο Ανάδρομου Κρόνου – Ουρανού και τι αλλαγές θα φέρει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τα σημαντικά γεγονότα στην ζωή μας καθορίζονται από τις όψεις που σχηματίζουν οι α ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 13/6 – 20/6/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Οι  προηγούμενες εβδομάδες ήταν γεμάτες από πολλά και έντονα πλανητικά γεγονότα , ...

Τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα, Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το κυρίαρχο στοιχείο αυτών των ημερών είναι, μπερδεμένες καταστάσεις, ψευδείς ειδ ...

Εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, Ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική μας ζωή

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η πλειοψηφία των ανθρώπων σπαταλά πολύτιμο χρόνο από την ζωή τους, σχεδιάζοντας πρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u