Τετράγωνο Ήλιου – Δία, H υπερβολή είναι σημείο των καιρών …


Η ανάγκη μας να επικοινωνήσουμε και πάλι με τους δικούς μας ανθρώπους, να ξαναπάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας, είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να μας οδηγήσει σε υπερβολές.

Ο Ήλιος λίγες ώρες μετά την είσοδο του στους Διδύμους τον πρώτο πλανήτη που θα συναντήσει θα είναι ο Δίας από τους Ιχθύς με τον οποίο θα σχηματίσει όψη τετραγώνου (00ο 47’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Δία η επιθυμία μας να έρθουμε πιο κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους και να επικοινωνήσουμε και να εκφράσουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας είναι πιθανό να μας  παρασύρει σε υπερβολές,  οι οποίες μπορεί να έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

Επίσης, αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να συμμετέχουμε  σε κουτσομπολιά ή να παρασυρθούμε από φήμες που μπορεί να μας αποπροσανατολίσουν. Ένα ακόμα στοιχείο των ημερών θα είναι και η υπέρμετρη αισιοδοξία, η οποία μπορεί να μας ωθήσει σε εύκολες λύσεις αλλά και σε απείθαρχες συμπεριφορές,  οι οποίες μπορεί να οφείλονται στην σιγουριά  μας ότι τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά  και οι συνεργάτες μας θα δικαιολογήσουν.

Από την άλλη πλευρά θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί με την διαχείριση των οικονομικών μας και να μην παρασυρθούμε σε σπατάλες που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τον προϋπολογισμό μας, αλλά,  και με την διατροφή μας καθώς θα έχουμε την τάση να αφεθούμε στις γευστικές απολαύσεις. 

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον  Δία θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 2 πρώτων ημερών καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα για τους Δίδυμους που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα είναι επιρρεπείς στις υπερβολές και σε διατροφικές ατασθαλίες με αποτέλεσμα να πάρουν βάρος, σε όλη την διάρκεια της γενέθλιας χρονιάς τους.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 8 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Τον ενθουσιασμό σας θα πρέπει να ελέγξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Δία από τους Ιχθύς είναι πιθανό να σας ωθήσει να βρείτε εύκολες λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν ή να σας ωθήσει να εκφράσετε με ενθουσιασμό τις ιδέες σας για το μέλλον χωρίς όμως πρώτα να τις έχετε μελετήσει με προσοχή, με αποτέλεσμα να εκτεθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό που σίγουρα δεν σας χαρακτηρίζει είναι η σπατάλη. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες και εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Δία από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε περιττά έξοδα και κινήσεις εντυπωσιασμού, στην προσπάθεια σας να τραβήξετε πάνω σας τα βλέμματα του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου. Επίσης αυτές τις ημέρες θα είστε επιρρεπείς σε κάθε είδους απολαύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, αυτή τη χρονική περίοδο θα είναι στραμμένα επάνω σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος, λίγες ώρες μετά την είσοδο του στο ζώδιο σας, με τον Δία από τους Ιχθύς είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υπερβολές και αισιόδοξες εκτιμήσεις στην δουλειά σας, με αποτέλεσμα να έχετε την τάση κάποια πράγματα να τα αφήσετε στη τύχη τους. Αυτό που πρέπει να θυμάστε, είναι, ότι η υπερβολική σιγουριά δεν κάνει καλό στην εικόνα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σχέδια για το μέλλον κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας κάνει να δείτε το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία από αυτή που συνήθως έχετε. Ωστόσο για να πετύχουν τα επεκτατικά σας πλάνα, θα πρέπει να δουλέψετε μεθοδικά και να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη.

ΛΕΩΝ

Του φίλους σας, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας, για να εντυπωσιάσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Δία από τους Ιχθύς είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υπερβολές και υπερφίαλες αντιδράσεις στην προσπάθεια σας να τραβήξετε την προσοχή σημαντικών προσώπων του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου. Επίσης, θα πρέπει να μελετήσετε με προσοχή μια πρόταση για οικονομική συνεργασία που θα σας κάνει ένα φιλικό σας πρόσωπο γιατί το πιθανότερο είναι να φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια σημαντική περίοδος ξεκινά για την καριέρα σας. Αυτές τις ημέρες όμως, και εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Δία που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στους Ιχθύς, είναι πιθανό, εξαιτίας της υπερβολικής σιγουριάς που έχετε για τις ικανότητες σας, να μην δουλέψετε σωστά και μεθοδικά. Επίσης, θα πρέπει να προσέχετε την συμπεριφορά σας και να μην συμπεριφερθείτε με ανευθυνότητα τόσο στα αγαπημένα σας πρόσωπα όσο και στους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ

Τις ευκαιρίες να αναδειχτείτε στο χώρο της εργασίας σας ψάχνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον Δία από τους Ιχθύς, θα σας ωθήσει να κάνετε μεγαλόπνοα σχέδια για το επαγγελματικό σας μέλλον. Ωστόσο, για να πετύχουν τα σχέδια σας, θα πρέπει να δείξετε τις ικανότητες σας και να μην φοβηθείτε να αναλάβετε ευθύνες. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με την διατροφή σας γιατί θα είναι πολύ εύκολο να βάλετε βάρος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα σας ωθήσει να αναπτύξετε με ενθουσιασμό ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, ενώ είναι πιθανό να επενδύσετε τα χρήματα σας σε ένα επαγγελματικό εγχείρημα χωρίς να έχετε πάρει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις. Από την άλλη πλευρά, σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό τα συναισθήματα που νιώθετε αυτή τη χρονική περίοδο για ένα άτομο να μην είναι πραγματικά, αλλά μεγεθυμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την συμπεριφορά σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα και στους συνεργάτες σας θα πρέπει να προσέξετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο των Διδύμων με τον Δία από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να σας ωθήσει είτε σε επιπόλαιες και ανεύθυνες συμπεριφορές, είτε σε υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης οι οποίες γρήγορα θα ξεφουσκώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η λέξη υπερβολή δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες και εξαιτίας της επιρροής της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Δία από τους Ιχθύς είναι πιθανό, να σας παρασύρει σε συμπεριφορές στην δουλειά σας που δεν σας ταιριάζουν, όπως για παράδειγμα να φανείτε ασυνεπείς στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει ή να συμπεριφερθείτε με αγένεια στους συναδέλφους σας. Επίσης, θα πρέπει να αποφύγετε να πάρετε μέρος σε σχόλια και κουτσομπολιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με ένα τεράστιο χαμόγελο είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον Δία από τους Ιχθύς, θα σας ωθήσει σε υπερβολικές σπατάλες και έξοδα χωρίς ουσία στην προσπάθεια σας να κάνετε χαρούμενα τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να τους δείξετε την αγάπη σας είναι πιθανό να σας κάνει υπερβολικά κτητικούς.  Επίσης, η ροπή που θα έχετε αυτές τις ημέρες στις απολαύσεις είναι πιθανό να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

ΙΧΘΥΣ

Στην καλή σας τύχη θα επαναπαυτείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύς. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον νέο ένοικο του ζωδίου σας, τον Δία, θα σας ωθήσει να αφεθείτε στην καλή σας τύχη και να ψάξετε να βρείτε λύσεις στο πόδι, στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα έχετε την τάση να μεγεθύνετε τα συναισθήματα και τις καταστάσεις γύρω σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!