Τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού, Αιφνιδιασμοί και ανατρεπτικές καταστάσεις


Οι πετυχημένοι άνθρωποι ξεχωρίζουν από την ικανότητα τους να βρίσκουν εναλλακτικές λύσεις και να μην αιφνιδιάζονται από τις ανατροπές, αντίθετα έχουν την ικανότητα να τις χρησιμοποιούν προς όφελος τους.

Οι μέρες που διανύουμε έχουν πολύ έντονο το στοιχείο της ανατροπής, μια πρώτη γεύση θα πάρουμε  στις 30/01 όπου ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον κυβερνήτη του Υδροχόου, Ουρανό, από το ζώδιο του Ταύρου (10ο 52’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό, για το μόνο πράγμα που  πρέπει να προετοιμαστούμε είναι οι ξαφνικές αλλαγές και οι ανατροπές.

Με άλλα λόγια, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ότι αρκετά από τα σχέδια μας μπορεί ξαφνικά να αλλάξουν, ή  μια λέξη μπορεί να είναι αρκετή για να μας ωθήσει σε κινήσεις αιφνιδιασμού. Από  την άλλη πλευρά είναι πιθανό να έρθουν στα χέρια μας πληροφορίες οι οποίες θα ανατρέψουν την εικόνα που έχουμε για κάποιους ανθρώπους. Όπως λέει σε τέτοιες περιπτώσεις και ο θυμόσοφος λαός, όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Το μυστικό για να περάσουμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται από την επιρροή αυτής της όψης, είναι να προετοιμάσουμε εμείς τις αλλαγές, δηλαδή, να έχουμε ένα εναλλακτικό σχέδιο και να μην μένουμε κολλημένοι στις αρχικές μας σκέψεις, και να μην φοβόμαστε να βγούμε από την πεπατημένη.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό θα επηρεάσει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου  και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα για τους Υδροχόους που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουν ξαφνικές ανατροπές και ριζικές αλλαγές στην προσωπική τους ζωή ή μπορεί να κάνουν στροφή στην καριέρα τους. Η επιρροή της όψης είναι 7 ημέρες -/+

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου Ήλιου – Ουρανού, θα ωθήσει να αφήσουν στην άκρη τους συναισθηματισμούς και να διακόψουν ξαφνικά  οικονομικές συνεργασίες με άτομα που συνδέονται φιλικά, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να προχωρήσουν σε μια συνεργασία υψηλού οικονομικού ρίσκου. Σε προσωπικό επίπεδο, με τις αποφάσεις τους θα εκπλήξουν ευχάριστα το ερωτικό τους ταίρι.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου Ήλιου – Ουρανού, θα τους φέρει σε δύσκολη θέση, καθώς για άλλη μια φορά θα τους βγάλει από την πεπατημένη τους, και θα τους αναγκάσει να αλλάξουν τα επαγγελματικά τους σχέδια. Αρκετοί θα δουν συμφωνίες να αλλάζουν την τελευταία στιγμή, ενώ άλλοι μπορεί να αναγκαστούν από εξωτερικά γεγονότα να κάνουν στροφή στην καριέρα τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα υπάρξουν ξαφνικές εντάσεις με τον σύντροφο τους οι οποίες θα τους οδηγήσουν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου Ήλιου – Ουρανού, θα τους δημιουργήσει ξαφνικές ανατροπές ή αναβολές σε προγραμματισμένα ραντεβού, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να αιφνιδιάσουν τους συνομιλητές τους, κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης, με τις διαφορετικές προτάσεις τους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να χρειαστεί να αναβάλλουν ξαφνικά ένα επαγγελματικό ταξίδι ή να χρειαστεί να ταξιδέψουν για επαγγελματικούς λόγους, στη θέση ενός συναδέλφου τους.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αφροδίτη στους Διδύμους και πως θα μας επηρεάσει

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Λένε ότι το μεγαλύτερο αφροδισιακό είναι το μυαλό, γι’ αυτό και ένας έξυπνος άνθρω ...

Το ζώδιο του μήνα: Καρκίνος

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Καρκίνοι μου ,χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σας και σας εύχομαι να εκμεταλλευτείτε ...

Πως θα μας επηρεάσει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου-  Θερινό Ηλιοστάσιο, γίνεται και επί ...

Τρίγωνο Αφροδίτης- ανάδρομου Πλούτωνα, Ερωτικό πάθος και εξουσία

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στη ερωτική μας ζωή δεν έχει νόημα εάν δεν υπάρχει σε αυτή η έξαψη και πάθος. Καθορι ...

Εξάγωνο Ερμή – Δία, Η τύχη μου χτυπάει την πόρτα

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Για 2η φορά μέσα σε ένα μήνα, θα πραγματοποιηθεί μια από τις πιο ευνοϊκές και τυχερέ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 19/6 – 26/6/2022

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τυχερές γνωριμίες, έντονες ερωτικές στιγμές αλλά ενδιαφέρουσες πλανητικές αλλαγέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u