Τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού, Αιφνιδιασμοί και ανατρεπτικές καταστάσεις


Οι πετυχημένοι άνθρωποι ξεχωρίζουν από την ικανότητα τους να βρίσκουν εναλλακτικές λύσεις και να μην αιφνιδιάζονται από τις ανατροπές, αντίθετα έχουν την ικανότητα να τις χρησιμοποιούν προς όφελος τους.

Οι μέρες που διανύουμε έχουν πολύ έντονο το στοιχείο της ανατροπής, μια πρώτη γεύση θα πάρουμε  στις 30/01 όπου ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον κυβερνήτη του Υδροχόου, Ουρανό, από το ζώδιο του Ταύρου (10ο 52’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό, για το μόνο πράγμα που  πρέπει να προετοιμαστούμε είναι οι ξαφνικές αλλαγές και οι ανατροπές.

Με άλλα λόγια, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ότι αρκετά από τα σχέδια μας μπορεί ξαφνικά να αλλάξουν, ή  μια λέξη μπορεί να είναι αρκετή για να μας ωθήσει σε κινήσεις αιφνιδιασμού. Από  την άλλη πλευρά είναι πιθανό να έρθουν στα χέρια μας πληροφορίες οι οποίες θα ανατρέψουν την εικόνα που έχουμε για κάποιους ανθρώπους. Όπως λέει σε τέτοιες περιπτώσεις και ο θυμόσοφος λαός, όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Το μυστικό για να περάσουμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται από την επιρροή αυτής της όψης, είναι να προετοιμάσουμε εμείς τις αλλαγές, δηλαδή, να έχουμε ένα εναλλακτικό σχέδιο και να μην μένουμε κολλημένοι στις αρχικές μας σκέψεις, και να μην φοβόμαστε να βγούμε από την πεπατημένη.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό θα επηρεάσει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου  και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ιδιαίτερα για τους Υδροχόους που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουν ξαφνικές ανατροπές και ριζικές αλλαγές στην προσωπική τους ζωή ή μπορεί να κάνουν στροφή στην καριέρα τους. Η επιρροή της όψης είναι 7 ημέρες -/+

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου Ήλιου – Ουρανού, θα ωθήσει να αφήσουν στην άκρη τους συναισθηματισμούς και να διακόψουν ξαφνικά  οικονομικές συνεργασίες με άτομα που συνδέονται φιλικά, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να προχωρήσουν σε μια συνεργασία υψηλού οικονομικού ρίσκου. Σε προσωπικό επίπεδο, με τις αποφάσεις τους θα εκπλήξουν ευχάριστα το ερωτικό τους ταίρι.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου Ήλιου – Ουρανού, θα τους φέρει σε δύσκολη θέση, καθώς για άλλη μια φορά θα τους βγάλει από την πεπατημένη τους, και θα τους αναγκάσει να αλλάξουν τα επαγγελματικά τους σχέδια. Αρκετοί θα δουν συμφωνίες να αλλάζουν την τελευταία στιγμή, ενώ άλλοι μπορεί να αναγκαστούν από εξωτερικά γεγονότα να κάνουν στροφή στην καριέρα τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα υπάρξουν ξαφνικές εντάσεις με τον σύντροφο τους οι οποίες θα τους οδηγήσουν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου Ήλιου – Ουρανού, θα τους δημιουργήσει ξαφνικές ανατροπές ή αναβολές σε προγραμματισμένα ραντεβού, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να αιφνιδιάσουν τους συνομιλητές τους, κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης, με τις διαφορετικές προτάσεις τους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να χρειαστεί να αναβάλλουν ξαφνικά ένα επαγγελματικό ταξίδι ή να χρειαστεί να ταξιδέψουν για επαγγελματικούς λόγους, στη θέση ενός συναδέλφου τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!