Τι ευκαιρίες θα φέρει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη


Το ζώδιο του Τοξότη είναι συνδεδεμένο με την επέκταση, την γνώση, την επικοινωνία, την διδασκαλία, την δικαιοσύνη και τα ταξίδια, γι’ αυτό και λίγο πριν την εκπνοή της χρονιάς, η Νέα Σελήνη μας δίνει την δυνατότητα να προετοιμάσουμε τα βήματα που θέλουμε να κάνουμε για την επόμενη χρονιά.

Στις 24/11 και συγκεκριμένα στις 00 :57 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο του  Τοξότη στην 01ο 37΄και  θα επηρεάσει άμεσα τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των 3 πρώτων ημερών,  καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ενώ, ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 14ο 28’ της Παρθένου , ενός ζωδίου που είναι συνδεδεμένο με την Δημόσια Υγεία, τις εργασιακές σχέσεις και το Στρατό.

Τι εκπλήξεις επιφυλάσσει για εμάς αυτή η Νέα Σελήνη, στο ζώδιο της επέκτασης και της Γνώσης ;

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον 3ο οίκο στον οίκο της επικοινωνίας και της αντίληψης, σε όψη συνόδου με την Αφροδίτη και τον Ερμή, μας υπόσχεται μια περίοδος εξωστρέφειας, ευχάριστων επικοινωνιών, χαράς, νέων γνωριμιών, ενώ παράλληλα μας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε τα μελλοντικά μας σχέδια, ανοίγοντας τον δρόμο για όλα αυτά που θέλουμε να κάνουμε μέσα στην επόμενη χρονιά, στον τομέα της εργασίας μας επεκτείνοντας τις δραστηριότητες μας ή ξεκινώντας ένα νέο κύκλο σπουδών. Μετά από μια απαιτητική περίοδο, θα έχουμε την διάθεση να φλερτάρουμε, ιδιαίτερα μέσα από τα μέσα κοινωνικά δίκτυα, και να περάσουμε όμορφα μαζί με τα αδέρφια και τους κοντινούς μας ανθρώπους από τους οποίους είχαμε απομακρυνθεί εξαιτίας των υποχρεώσεων μας.

Η όψη τριγώνου άλλωστε, που σχηματίζει ο ανάδρομος Άρης με τον Κρόνο θα μας βοηθήσει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις και να κινηθούμε μεθοδικά, χωρίς να σπαταλάμε άσκοπα την ενέργεια μας.

Και αυτό είναι κάτι που πραγματικά χρειαζόμαστε, καθώς εξαιτίας της όψης τετραγώνου του ανάδρομου Άρη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, τις τελευταίες ημέρες γίναμε μάρτυρες σημαντικών αποκαλύψεων, σκανδάλων οι οποίες προκάλεσαν ρωγμές στην εικόνα ορισμένων ανθρώπων και κλόνισαν την εμπιστοσύνη μας, ενώ είναι πιθανό να  έχουμε και έντονα καιρικά και γεωφυσικά φαινόμενα.

Πολύ σημαντική, σε ότι αφορά τις σχέσεις αλλά και την εικόνα μας σε αυτή τη Νέα Σελήνη θα είναι η παρουσία της Δήμητρα, καθώς  η όψη αντίθεσης που σχηματίζει η Δήμητρα με τον ανάδρομο Ποσειδώνα είναι πιθανό να μας παρασύρει σε λανθασμένες αποφάσεις σε ότι αφορά τις σχέσεις μας, κυρίως τις προσωπικές εξαιτίας του θολού τοπίου που δημιουργείτε σε αυτές ή των λανθασμένων μηνυμάτων. Ενώ η όψη τετραγώνου που σχηματίζει  με τον ανάδρομο Άρη, μπορεί να μας παρασύρει σε έντονες διαμάχες.

Στον αντίποδα, η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης με τον ανάδρομο Χείρωνα θα μας βοηθήσει να βρούμε λύσεις σε διάφορες οικονομικές υποθέσεις, ενώ θα φέρει αέρα ανανέωσης και στην ερωτική μας ζωή.

Αυτό που μπορεί να παρατηρήσουμε στην συμπεριφορά των ατόμων γύρω μας, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η σύνοδος Ερμή- Αφροδίτης με τον Ωροσκόπο, θα είναι δυσκολία συγκέντρωσης, έντονη νευρικότητα, οι οποίες θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στις σχέσεις μας.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εξακολουθούμε να  βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου του Κρόνου με τον ανάδρομο Ουρανό.

Τελικά αυτή η Νέα Σελήνη είναι τόσο εύκολη και χαρούμενη, όσο αρχικά φαίνεται ή μήπως κρύβει κάποιες εκπλήξεις…..

Αστρικά η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 07ο 27’ του Σκορπιού και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ενώ ο Αστρικός Ωροσκόπος είναι στην 20ο 00’ του Λέοντα.

Στο συνδυασμό των δύο αυτών χαρτών , έχουμε τον Αστρικό Ωροσκόπο να σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Τροπικό Κρόνο, μια όψη που θα βγάλει στην επιφάνεια αρκετή σκληρότητα. Ενώ η όψη συνόδου του Αστρικού Ερμή με την Αστρική Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Τροπικό ανάδρομο Ουρανό, μια όψη που μπορεί να προκαλέσει ξαφνικές εντάσεις, καυγάδες αλλά και χωρισμούς στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) καθώς θα ενεργοποιήσει την Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιήθηκε στις 08/11.

Το μήνυμα της Νέας Σελήνης είναι ότι βγαίνω από μια περίοδο έντονης εσωστρέφειας και προχωράω την ζωή μου μπροστά, με μεθοδικά βήματα, χωρίς να φοβηθώ τις συγκρούσεις.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η  Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Κριοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας την ευκαιρία να επικοινωνήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και να δρομολογήσετε τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στην ζωή σας την επόμενη χρονιά. Επίσης θα σας δώσει την δυνατότητα να τακτοποιήσετε τις γραφειοκρατικές σας εκκρεμότητες.  Σε προσωπικό επίπεδο, θα ασχοληθείτε με την οργάνωση των ταξιδιών, επαγγελματικών και μη που θέλετε να πραγματοποιήσετε την επόμενη χρονιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία με τις οικονομικές σας υποθέσεις, και να βρείτε τρόπους για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας, ενώ είναι πιθανό να προκύψουν και ενδιαφέρουσες προτάσεις που αφορούν νέες οικονομικές συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να βρείτε διαύλους επικοινωνίας με τον σύντροφο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια νέα σελίδα ανοίγει για τις σχέσεις σας. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Τοξότη στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε νέες συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα περάσουν όμορφες στιγμές με το ταίρι τους, αρκεί να μην παρασυρθούν από τις διάφορες ερωτικές σειρήνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην δουλειά σας θα έχετε  εσείς οι Καρκίνοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στην δουλειά σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να αναλάβετε και νέες ευθύνες, κλείνοντας ουσιαστικά ένα παλιό επαγγελματικό κύκλο. Σε ότι αφορά τον εαυτό σας και την υγεία σας, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής λίγο πριν τις γιορτές, ενώ κάποιοι άλλοι, είναι πιθανό να φλερτάρετε με ένα συνάδελφο σας.

ΛΕΩΝ

Μια από τις πιο χαρούμενες και δημιουργικές περιόδους της χρονιάς διανύεται εσείς  Λέοντες. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη  στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ θα παρασύρετε με το πάθος και τον ενθουσιασμό σας και τα φιλικά σας πρόσωπα.  Σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά, ενώ ο έρωτας θα πάρει και πάλι τον πρωταρχικό ρόλο στην ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας θα βρεθούν τα θέματα του σπιτιού σας. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με ιδιαίτερη προσοχή με τα θέματα του σπιτιού και της ακίνητης σας περιουσίας, ενώ με μεγάλη χαρά θα δείτε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα να βελτιώνεται. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες από το χώρο του σπιτιού σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και τα συναισθήματα σας, βάζοντας τέλος σε μια περίοδο έντονης συναισθηματικής ανασφάλειας.

ΖΥΓΟΣ

Μια ευχάριστη καθημερινότητα ξεκινά για εσάς τους Ζυγούς. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει επικοινωνήσετε με ιδιαίτερη ευκολία τις σκέψεις και τις απόψεις σας στον επαγγελματικό στίβο, ενώ παράλληλα θα έχετε και την δυνατότητα να δείτε φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε οι νικητές στο παιχνίδι του φλερτ, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα, τόσο μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, όσο και κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γερά στα πόδια σας, μετά από αρκετό καιρό νιώθετε ότι πατάτε εσείς  οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις στο χώρο της δουλειάς σας με τις επιτυχίες σας, οι οποίες θα έχουν και οικονομικά οφέλη για εσάς.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο ταίρι και στους αγαπημένους σας, ενώ είναι πιθανό να κάνετε και όμορφα δώρα στην προσπάθεια σας να τους κάνετε χαρούμενους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, θα είναι στραμμένα αυτές τις ημέρες επάνω σας . Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα τόσο στην καριέρα σας, όσο και στην προσωπική σας ζωή, εκμεταλλευόμενοι την γοητεία και τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα ριχτείτε με πάθος στο παιχνίδι του έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα νήματα από το παρασκήνιο κινείτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Αιγόκεροι.  Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη  στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά στην προσπάθεια σας να οργανώσετε και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, κρατώντας τα χαρτιά σας κρυφά από φίλους, συνεργάτες και ανταγωνιστές. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα πάρετε την απόφαση να αφήσετε πίσω σας τις κακές συνήθειες, ενώ αρκετοί είναι πιθανό να μπλεχτείτε στα δίχτυα ενός κρυφού έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστες προσκλήσεις θα έχετε αυτή τη  χρονική περίοδο  εσείς οι Υδροχόοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους για διάφορες εκδηλώσεις, στις οποίες θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε και ενδιαφέροντα άτομα, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δεχτείτε και την πρόταση να ασχοληθείτε με τα κοινά. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ο έρωτας να βρίσκετε στο πρόσωπο ενός φίλου σας.

ΙΧΘΥΣ

Με τους φιλόδοξους στόχους της επόμενης χρονιάς θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ιχθύς. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ παράλληλα θα μπείτε στην διαδικασία να βάλετε τους στόχους της επόμενης χρονιάς. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε και ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις. Ιδιαίτερα όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, μην διστάσετε να κυνηγήσετε τα όνειρα σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό να προκύψει ένας νέος έρωτας μέσα από τον κύκλο των συνεργατών σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 16/4 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά.

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Σελήνη στον Λέοντα Η Σελήνη στις 16/04 στις 05.24 το πρωί θα περάσει στον Λέοντα και θα μ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να εκφράσετε τις ιδέες σας ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 16 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία και την έκφραση των σκέ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ...

Oroskopos.tv

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο από 14-22 Απριλίου ποια ζώδια ευνοούνται μέσα στην εβδομάδα αυτή;

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσει με αρκετούς πλανήτες στο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 14 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στη συνεργασία και την επικοινωνία. Νέες ιδέες μπορούν να πρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!