Τρίγωνο Αφροδίτης – Ανάδρομου Άρη, Στην έξαψη του έρωτα …


Οι πολλές προκλήσεις με τις οποίες έχουμε έρθει αντιμέτωποι τη φετινή χρονιά αλλά και η πανδημία του Κορωνοϊού που έχει αλλάξει ριζικά την ζωή μας και μας έχει περιορίσει αρκετά, έχει επηρεάσει και την ερωτική μας ζωή.

Υπάρχουν όμως στιγμές, που κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, προσπαθούμε να ξεφύγουμε και να απολαύσουμε τις χαρές της ζωής και του έρωτα με τον τρόπο  που ξέρουμε.

Μια χαρούμενη στιγμή είναι στις 28/09 όπου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει όψη  τριγώνου με τον ανάδρομο  Άρη από το ζώδιο του Κριού (25ο 34’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσουν οι δύο αιώνιοι εραστές, η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Άρη, η ερωτική μας διάθεση θα χτυπήσει κόκκινο, έτσι, θα αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να φλερτάρει, να απολαύσει την έξαψη και το πάθος που μπορεί να του προσφέρει μια νέα ερωτική περιπέτεια.

Θα περάσουμε όμορφες στιγμές με φίλους, ενώ αυτές τις ημέρες θα έχουμε και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες οι οποίες θα δώσουν νέα πνοή στην ερωτική μας ζωή.

Για τους δεσμευμένους αυτή η όψη θα βοηθήσει τα ζευγάρια να έρθουν πιο κοντά και να αναθερμάνουν την σχέση τους.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Άρη θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του 3ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Το ερωτικό θερμόμετρο αυτές τις ημέρες θα χτυπήσει κόκκινο για εσάς τους Κριούς.
Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας  Άρης ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας  με την Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα, θα σας ωθήσει να παθιαστείτε με ότι και αν ασχοληθείτε, ενώ σε προσωπικό επίπεδο οι δεσμευμένοι θα ζήσετε έντονες στιγμές με το ερωτικό σας ταίρι, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να πέσετε στα δίχτυα ενός κεραυνοβόλου έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε κρυφές ερωτικές περιπέτειες θα μπλεχτείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα  με  τον ανάδρομο Άρη από το ζώδιο του Κριού θα σας παρασύρει στην έξαψη ενός έρωτα ο οποίος θα σας ανανεώσει συναισθηματικά αλλά θα πρέπει να μείνει κρυφός από όλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές γνωριμίες έχετε κάνει αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Αυτές τις ημέρες, και κάτω από τη επιρροή της όψης  τριγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Άρη από το ζώδιο του Κριού θα έχετε μια συναρπαστική γνωριμία μέσα από το φιλικό σας κύκλο, η οποία πολύ σύντομα θα μετατραπεί σε ένα μεγάλο έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές κατακτήσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα  με τον ανάδρομο  Άρη από το ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις μελλοντικές επαγγελματικές σας επιτυχίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να έχετε μια σύντομη ερωτική περιπέτεια με ένα συνεργάτη σας.

ΛΕΩΝ

Η γοητεία και ο ερωτισμός που εκπέμπετε είναι σίγουρο ότι δεν περνάει απαρατήρητος. Όλο αυτό ενισχύεται από την ερωτική  όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο  Άρη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, μιας και κάτω από την επιρροή της το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παρασυρθείτε στη δίνει ενός έρωτα είτε σε ένα επαγγελματικό ταξίδι, είτε με ένα άτομο το οποίο έχει εντελώς διαφορετική φιλοσοφία και στάση ζωής από τη δική σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα χαρτιά σας κλειστά κρατάτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι.
Σε επαγγελματικό επίπεδο η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το  ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Άρη από το ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια πολύ σημαντική οικονομική συνεργασία η οποία για λίγο καιρό ακόμη θα πρέπει να μείνει κρυφή, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να ζήσετε ένα παράνομο έρωτα ο οποίος θα σας βοηθήσει να αναγεννηθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Κάθε άλλο παρά ήρεμοι και φρόνιμοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.
Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού , θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο από το φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο και να ζήσετε μαζί του μια συναρπαστική ερωτική ιστορία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην εξέλιξη της καριέρας σας έχετε διοχετεύσει όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού, θα σας φέρει μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να έρθετε πιο κοντά με ένα συνάδελφο σας, το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι τα κουτσομπολιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια από τις δημιουργικές και ερωτικές περιόδους της χρονιάς ζείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Την έξαψη του έρωτα θα τη ζήσετε ακόμα πιο έντονα κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο  Άρη από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού, γι’ αυτό βγείτε έξω, διασκεδάστε και αφεθείτε στον πάθος που θα φέρει στην ζωή σας ο φτερωτός Θεός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα ευχάριστο διάλειμμα θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα  με τον ανάδρομο Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σας μετά από μια σημαντική οικονομική επιτυχία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα ζήσετε συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες με τον/ την σύντροφο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείται η καθημερινή σας ζωή. Αυτές τις ημέρες, και κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Άρη από το ζώδιο του Κριού, θα απολαύσετε το φλερτ αλλά και μια έντονη ερωτική εμπειρία κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού.

ΙΧΘΥΣ

Με μικρούς κατακτητές μοιάζετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα  με τον ανάδρομο  Άρη από το ζώδιο του Κριού , θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εκτίμηση των συναδέλφων σας και να εδραιώσετε την παρουσία σας στην δουλειά σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γοητευτείτε από ένα καινούργιο πρόσωπο το οποίο θα έρθει στην δουλειά σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε και αρκετές αγορές για την εμφάνιση σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαίου (Πανσέληνος της άνοιξης) στο ζώδιο του Τοξότη

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Πανσέληνος της άνοιξης Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, μοναδικών και ιδιαίτε ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!