Τρίγωνο Αφροδίτης – Ανάδρομου Ουρανού, Έρωτας κεραυνοβόλος !!


Υπάρχει κεραυνοβόλος έρωτας στα χρόνια του Κορωνοϊού;

Ένα ερώτημα που απασχολεί εύλογα μικρούς και μεγάλους αυτή τη χρονική περίοδο, καθώς έχουμε όλοι μας πιεστεί πάρα πολύ από την περίεργη κατάσταση που βιώνουμε στην καθημερινότητα μας.

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι, ναι. Σύμμαχος μας θα είναι στις 10/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου η οποία θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (9ο 30’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό θα έχουμε αυτό που λέμε ευχάριστες ανατροπές στην ζωή μας, μια νέα γνωριμία με ένα άτομο το οποίο έχει διαφορετική στάση ζωής από τη δική μας  μπορεί να είναι ο κεραυνοβόλος έρωτας που τόσο καιρό ψάχναμε στην ζωή μας ή μια ξαφνική συνάντηση με ένα φιλικό μας πρόσωπο μπορεί να  είναι, με την καλή έννοια του όρου, μοιραία.

Σε ότι αφορά την ερωτική μας ζωή θα αφήσουμε πίσω τους ενδοιασμούς και δεν θα διστάσουμε να πειραματιστούμε με τον /την σύντροφο μας γεγονός  που θα λειτουργήσει θετικά στην σχέση μας και θα την ανανεώσει, επίσης μπορεί να δεχτούμε ένα ανέλπιστο δώρο από φίλους ή από την εργασία μας, ενώ σε ότι αφορά την εμφάνιση μας μπορεί να προχωρήσουμε σε τολμηρές αλλαγές που μέχρι τώρα δεν τολμούσαμε.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ευχάριστες ανατροπές στην δουλειά σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, σας επιφυλάσσει αλλαγές και ανατροπές που θα σας ενθουσιάσουν μιας και θα κάνουν πιο ενδιαφέρουσα την καθημερινότητα σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε σε μια αλλαγή στην εμφάνιση σας, είτε αλλάζοντας το στυλ και τα μαλλιά σας είτε προχωρώντας σε μια αισθητική παρέμβαση.

ΤΑΥΡΟΣ

Έτοιμοι για νέες προκλήσεις είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς  ζώδιο της  Παρθένου με τον ανάδρομο  Ουρανό από το ζώδιο σας , θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στην υλοποίηση ενός τολμηρού σχεδίου, ενώ σε προσωπικό επίπεδο ο κεραυνοβόλος έρωτας θα εισβάλει με εντυπωσιακό τρόπο στην ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας προσπαθείτε να δώσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  θα σας φέρει μια απρόσμενη βοήθεια και λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν, ενώ σε προσωπικό επίπεδο ένας νέος έρωτας θα σας βοηθήσει να νιώσετε και πάλι σίγουροι για τον εαυτό σας, με την προϋπόθεση ότι για λίγο καιρό θα πρέπει να τον κρατήσετε μυστικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, σας υπόσχεται ξαφνικές συναντήσεις με φίλους που έχετε να δείτε καιρό ή την πρόσκληση από ένα φιλικό σας πρόσωπο για ένα ταξίδι. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δείτε ερωτικά ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Ευχάριστες εκπλήξεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας φέρει μια ξαφνική οικονομική βοήθεια με την μορφή ενός bonus στην δουλειά σας γεγονός που θα σας ενθουσιάσει, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό ένα φιλικό σας πρόσωπο να σας κάνει ένα δώρο για να σας ευχαριστήσει για την βοήθεια που του προσφέρατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το άγγιγμα της τύχης έχετε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Παρθένοι. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο σας και η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο  Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε και να προωθήσετε τα νέα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ για αρκετούς από εσάς είναι πιθανό να έρθει ένας νέος έρωτας από μακριά ή να ξεκινήσετε μια σχέση με ένα άτομο εντελώς διαφορετικό από εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Τα χαρτιά σας κλειστά κρατάτε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να πετύχετε πέρα από κάθε προσδοκία μια οικονομική συμφωνία η οποία όμως θα πρέπει να μείνει για λίγο καιρό μυστική, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ζήσετε έντονες ερωτικές εμπειρίες με τον / την σύντροφο σας οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευχάριστες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή θα έχετε εσείς οι Σκορπιοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας φέρει ένα ξαφνικό έρωτα μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Γι’ αυτό δεχτείτε τις προσκλήσεις που θα σας κάνουν αυτές τις ημέρες οι φίλοι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την εξέλιξη της καριέρας σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει νέες προκλήσεις στη δουλειά σας τις οποίες θα αποδεχτείτε με χαρά, όπως για παράδειγμα να ασχοληθείτε με ένα νέο αντικείμενο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση ζωής με ένα συνάδελφο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα ευχάριστο διάλειμμα είναι αυτές οι μέρες για εσάς τους Αιγόκερους. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς  ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε τα σχέδια σας με ιδιαίτερα τολμηρό τρόπο, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε ένα κεραυνοβόλο έρωτα κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την αυτοπεποίθηση σας έχετε αρχίσει να ξαναβρίσκετε εσείς οι Υδροχόοι. Ένα ακόμα λιθαράκι σε αυτό θα βάλει και η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου, καθώς κάτω από την επιρροή της θα βρείτε έξυπνες λύσεις σε μια οικονομική υπόθεση της οικογένειας σας ή ενός ακινήτου. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια ερωτική πρόκληση θα σας ανανεώσει.

ΙΧΘΥΣ

Με την προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες.  Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, σας υπόσχεται ξαφνικές συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό και θα ενθουσιαστείτε με τα νέα τους, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ένα φιλικό σας πρόσωπο να σας εκφράσει τα συναισθήματα του χωρίς να το περιμένετε.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!