Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ουρανού, Κι όμως υπάρχει κεραυνοβόλος έρωτας !!


Στο απαιτητικό διάστημα που διανύουμε, είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσουμε τις συναισθηματικές μας ισορροπίες. Καθοριστικό ρόλο σε αυτό παίζει ο έρωτας, όμως, το ερώτημα που κυριαρχεί στο μυαλό των περισσότερων, είναι, πως μπορεί να γεννηθεί ένας έρωτας μέσα στο όλο κλίμα ανασφάλειας και κοινωνικής απομάκρυνσης.

Κι όμως, ο φτερωτός Θεός, μπορεί να κάνει την εμφάνιση του και να μας χτυπήσει με τα βέλη του εκεί που δεν το περιμένουμε.

Στις 14/01 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (6ο 44’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό οι ξαφνικές αλλαγές στην ζωή μας, μόνο ευχάριστες μπορεί να είναι αφού, νέοι έρωτες είναι πιθανό να γεννηθούν εντελώς ξαφνικά και μάλιστα με ανθρώπους που θεωρητικά δεν έχουμε κανένα κοινό σημείο επαφής, οι ερωτικές σχέσεις που μπορεί να είχαν φτάσει σε ένα τέλμα να ανανεωθούν, είναι πιθανό να πειραματιστείτε ερωτικά με το ταίρι σας, από την άλλη πλευρά, ο  ερωτικός μας σύντροφος να μας εκπλήξει ευχάριστα με την αλλαγή της συμπεριφοράς του απέναντι μας, είναι πιθανό να δεχτούμε ξαφνικά δώρα από φιλικά μας πρόσωπα.

Επίσης, αυτές τις ημέρες μπορούμε να προχωρήσουμε σε ριζικές αλλαγές στην εξωτερική μας εμφάνιση, οι οποίες θα μας αρέσουν και θα μας ταιριάζουν.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό επηρεάζει θετικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Σε δημιουργική φάση είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω  με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας δώσει όλα τα εφόδια για να προωθήσετε τους  νέους επαγγελματικούς σας στόχους με ιδιαίτερα τολμηρό τρόπο,. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα σας ανανεώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια αχτίδα φωτός υπάρχει αυτές τις ημέρες στην ζωή σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ουρανό ο οποίος συνεχίζει  για λίγες ακόμα ημέρες την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα βοηθήσει να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια με θάρρος όσο τολμηρά και αν φαίνονται.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα εισβάλει ξαφνικά στην ζωή σας και θα την αναστατώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι.Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω  με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία μια ιδιαίτερα τολμηρή οικονομική συνεργασία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ζήσετε νέες ερωτικές εμπειρίες με το ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα ανανεώσουν την σχέση τους με τον σύντροφο τους, ενώ οι αδέσμευτοι, είναι πιθανό να γνωρίσουν εντελώς ξαφνικά τον έρωτα της ζωής τους μέσα από τον φιλικό τους κύκλο.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές ευκαιρίες στην δουλειά σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες που θα σας παρουσιασθούν στην δουλειά σας και να δείξετε τις ικανότητες σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, τολμήστε να προχωρήσετε σε μια ριζική αλλαγή στην εμφάνιση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα δίχτυα του κεραυνοβόλου έρωτα θα μπλεχτείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι.Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο  Ουρανό από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια με ιδιαίτερα έξυπνο και ανατρεπτικό τρόπο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα πυροδοτήσει ευχάριστες ανατροπές στην ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Πιο σίγουροι από κάθε άλλη φορά αισθάνεστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε με επιτυχία τις υποθέσεις της οικογένειας σας, και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας στην ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πιο ελεύθερα θα εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω  με τον Ουρανό ο οποίος συνεχίζει για λίγες ακόμα ημέρες, την ανάδρομη πορεία του απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε και να εκφράζετε χωρίς δισταγμούς τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια γνωριμία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να γίνει ο έρωτας της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την αυτοκυριαρχία σας ξαναβρίσκετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσίας σας το χώρο της δουλειά σας, και να λάβετε τις οικονομικές απολαβές που αξίζετε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική ιστορία με ένα συνάδελφο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευχάριστες ανατροπές στην ζωή σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, χρησιμοποιώντας όχι μόνο τις ικανότητες αλλά και τον ερωτισμό και την γοητεία σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα ανανεώσουν την ερωτική τους ζωή με το ταίρι τους, όσο για τους αδέσμευτους, ήρθε η στιγμή να πιστέψουν ότι υπάρχει κεραυνοβόλος έρωτας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο παρασκήνιο κινείστε, για καλό σκοπό, αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι.Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό ο οποίος για λίγες ακόμα ημέρες συνεχίζει την ανάδρομη  πορεία του στο ζώδιο του Ταύρου, ευνοεί τις παρασκηνιακές συζητήσεις και τις κρυφές οικονομικές συμφωνίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας ή ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, θα εισβάλει στην ζωή σας και θα την αναστατώσει.

ΙΧΘΥΣ

Κάθε άλλο παρά σε συνηθισμένους ρυθμούς κινείται αυτή τη χρονική περίοδο η ζωή σας.Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας φέρει πολύ κοντά με άτομα από διαφορετικούς χώρους, τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σας εξέλιξη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον είναι πιθανό να σας εκφράσει τα συναισθήματα του εντελώς ξαφνικά.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!