Τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου, σταθερές σχέσεις !!

Τρίγωνο Αφροδίτης Κρόνου, σταθερές σχέσεις !!


Στις 31/5 η Αφροδίτη από το ζώδιο που κυβερνά τον Ταύρο  θα σχηματίσει όψη τριγώνου  με τον Κρόνο από το ζώδιο που επίσης και αυτός κυβερνά τον Αιγόκερω (19ο 44’).
Η συνάντηση  των δυο αυτών πλανητών δεν είναι τόσο δύσκολη όσο φαίνεται παρόλο που η φύση των δύο αυτών πλανητών δεν είναι συμβατή. Η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να χαρακτηριστεί ως αποτελεσματική, αφού μας βοηθάει  να  πάρουμε σημαντικές  αποφάσεις, να βρούμε ουσιαστικές λύσεις στα θέματα που μας απασχολούν με αίσθημα ευθύνης, μας βοηθάει να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, ευνοεί την δημιουργία σχέσεων με ηλικιακές διαφορές, επίσης ,είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για όσους θέλουν να βελτιώσουν την εξωτερική τους εμφάνιση είτε ξεκινώντας ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους, είτε, κάνοντας μια αισθητική επέμβαση. Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού(Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόος) καθώς και τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Την καριέρα σας προσπαθείτε να σταθεροποιήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία με ισχυρά πρόσωπα η οποία  όχι μόνο θα είναι για εσάς μια ηθική επιβράβευση της δουλειάς σας, αλλά θα σας βοηθήσει  και να προβληθείτε σημαντικά.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μερικές αλλαγές στην εμφάνιση σας οι οποίες θα βελτιώσουν την εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι απλά δικός σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο σας  με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια . Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η γνωριμία σας με ένα σημαντικό πρόσωπο σε ένα ταξίδι θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σας εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις οικονομικές σας υποθέσεις προσπαθείτε να σταθεροποιήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε νέα οικονομική συνεργασία η οποία θα πρέπει για λίγο ακόμα να μείνει μυστική. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με διαφορά ηλικίας η οποία θα σας ανανεώσει και γι’ αυτό το λόγο θα προσπαθήσετε να την κρατήσετε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο επίκεντρο του κοινωνικού σας κύκλου βρίσκεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι . Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου  με τον Κρόνο που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να συζητήσετε με τους φίλους και τους συνεργάτες σας τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια και να ζητήσετε τις συμβουλές τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η γνωριμία σας με ένα σημαντικό πρόσωπο θα είναι κομβική για εσάς.

ΛΕΩΝ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο είναι για εσάς τους Λέοντες η εξέλιξη της καριέρας σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας φέρει νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας, οι οποίες θα σας γεμίσουν χαρά ταυτόχρονα όμως, θα περιορίσουν αρκετά και τον ελεύθερο σας χρόνο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους το οποίο θα αλλάξει ουσιαστικά την εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα τυχεροί είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς  οι Παρθένοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του  Ταύρου,  με τον  Κρόνο από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω,  θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βάλετε τα δημιουργικά σας σχέδια σε τροχιά υλοποίησης,  ενώ είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για θέματα Σπουδών. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να αναλάβετε ευχάριστες ευθύνες.

ΖΥΓΟΣ

Τις οικονομικές σας υποθέσεις προσπαθείτε να ρυθμίσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη  από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Εφορία) με τέτοιο τρόπο ώστε να είστε συνεπείς σε αυτές. Ενώ, η οικογένεια σας θα είναι για άλλη μια φορά το στήριγμα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα σημαντική είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Σκορπιούς . Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, ενώ δεν  θα διστάσετε να ζητήσετε την πολύτιμη βοήθεια των ανθρώπων που εμπιστεύεστε. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας θα σας γοητεύσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιο όμορφη προσπαθείτε να κάνετε την καθημερινότητα σας αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Τοξότες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, προστατεύοντας παράλληλα τα κεκτημένα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με την υγεία και την εξωτερική σας εμφάνιση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά σας είναι ότι εμπνέετε εμπιστοσύνη. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Κρόνος από το  ζώδιο σας, με την Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε την σχέση σας σε άλλο επίπεδο, αναλαμβάνοντας και ευθύνες που εκτός από χαρά έχουν και υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας ασχολείστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου  με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον της οικογένεια σας, ενώ δεν θα διστάσετε να δείξετε με ουσιαστικές πράξεις τα συναισθήματα σας.

ΙΧΘΥΣ

Ευχάριστα έντονοι είναι οι ρυθμοί της καθημερινής σας ζωής αυτή τη χρονική περίοδο.
Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου με τον   Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των συνομιλητών σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα τραβήξετε την προσοχή ενός ισχυρού προσώπου.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, έρωτες που θα αφήσουν το αποτύπωμα τους !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 25/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον κυβ ...

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού 23/10 στις 20:10 μ.μ.  και θα παραμ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ρομαντικές και ερωτικές στιγμές !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον  αν ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, επιτυχία στους στόχους μας !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με τον Κ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, λόγια που μαγεύουν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτ ...

Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ακολούθησε την διαίσθησή σου !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u