Τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται !!!


Ένα από τα πιο δυνατά κεφάλαια στην ζωή μας είναι ο έρωτας, γι’ αυτό και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι οι νέοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το εκφράζουν όσο πιο έντονα γίνεται αδιαφορώντας για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.

Πρωταγωνίστρια στο παιχνίδι του έρωτα αυτή τη χρονική περίοδο είναι η Αφροδίτη που από το ζώδιο της Παρθένου που θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (22ο 24’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα δεν θα διστάσουμε να δείξουμε στον ερωτικό /ή μας σύντροφο όλο το βάθος των  συναισθημάτων μας, θα έχουμε καθοριστικές γνωριμίες, θα προσπαθήσουμε να χειραγωγήσουμε τις αποφάσεις επηρεάζοντας με όποιο τρόπο μπορούμε το ερωτικό μας ταίρι, θα αφεθούμε στην δίνη της έντασης και του ερωτικού πάθους, ενώ θα είμαστε παραπάνω κτητικοί και διεκδικητικοί απέναντι σε ότι και όποιον αγαπάμε.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Με την εξωτερική σας εμφάνιση ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί.
Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με ουσιαστικές αλλαγές στον εαυτό σας, όπως να αλλάξετε την διατροφή σας ή να προχωρήσετε σε μια αισθητική παρέμβαση η οποία θα σας ανανεώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι  Ταύροι.  Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου  με τον Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, υπόσχεται ότι θα δώσει ένα αέρα ανανέωσης στην ερωτική σας ζωή. Αυτό σημαίνει ότι ένας νέος έρωτας θα έρθει και θα σας μεταμορφώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιο σίγουροι από κάθε άλλη φορά νιώθετε για τον εαυτό σας  εσείς οι Δίδυμοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να νιώσετε ότι  πατάτε γερά στα πόδια σας, για άλλους αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι θα προχωρήσουν σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία, ενώ για άλλους μπορεί να έχει σχέση με την καλή ερωτική τους ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την συστολή σας θα αφήσετε στην άκρη αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι.  Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική γνωριμία η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα εξωτερικεύσετε χωρίς δισταγμό τα συναισθήματα σας στο ερωτικό σας ταίρι.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να  ολοκληρώσετε με επιτυχία μια σημαντική οικονομική συνεργασία για την οποία δουλεύετε εδώ και καιρό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα διεκδικητικοί απέναντι στο ερωτικό σας ταίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το άγγιγμα της τύχης έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι.  Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα προσωπικά σας σχέδια τα οποία θα μεταμορφώσουν την ζωή σας σε όλους τους τομείς, σε προσωπικό επίπεδο, οι αδέσμευτοι θα ζήσουν ένα συγκλονιστικό έρωτα, ενώ οι δεσμευμένοι θα ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές με το ερωτικό τους ταίρι.

ΖΥΓΟΣ

Το παρασκήνιο έχει αρχίσει να σας αρέσει πολύ. Ιδιαίτερα κάτω από την επιρροή της  θετικής όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, σε επαγγελματικό επίπεδο στην προσπάθεια σας να ολοκληρώσετε μια επαγγελματική συνεργασία θα κινηθείτε παρασκηνιακά, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή από το συγγενικό σας περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την γοητεία σας θα χρησιμοποιήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις και την προσοχή των φίλων σας σε μια φιλική συγκέντρωση, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση γεμάτη πάθος με ένα άτομο που θα γνωρίσετε μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλη σας την ενέργεια την έχετε ρίξει αυτή τη χρονική περίοδο στην εξέλιξη της καριέρας σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω , θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας και να κατακτήσετε την κορυφή, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε την εικόνα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με αισιοδοξία προχωράτε μπροστά αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα σχέδια σας για το μέλλον τα οποία ουσιαστικά θα αλλάξουν την πορεία της ζωής σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο ένας νέος έρωτας θα σας μεταμορφώσει αλλάζοντας ουσιαστικά την Κοσμοθεωρία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ποιο ισχυροί από κάθε άλλη φορά αισθάνεστε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία η οποία όμως θα πρέπει να μείνει κρυφή, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε της αποφάσεις του ερωτικού σας συντρόφου χρησιμοποιώντας την σεξουαλική σας επιρροή ή την οικονομική σας δύναμη.

ΙΧΘΥΣ

Στο κλαμπ των ισχυρών προσπαθείτε να μπείτε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες.Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο  σας, στο ζώδιο της Παρθένου με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά και να κερδίσετε την εύνοια των πιο ισχυρών προσώπων του φιλικού και κοινωνικού σας περιβάλλοντος. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γοητεύσετε ένα πολύ ισχυρό πρόσωπο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!