Τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται !!!


Ένα από τα πιο δυνατά κεφάλαια στην ζωή μας είναι ο έρωτας, γι’ αυτό και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι οι νέοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το εκφράζουν όσο πιο έντονα γίνεται αδιαφορώντας για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.

Πρωταγωνίστρια στο παιχνίδι του έρωτα αυτή τη χρονική περίοδο είναι η Αφροδίτη που από το ζώδιο της Παρθένου που θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (22ο 24’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα δεν θα διστάσουμε να δείξουμε στον ερωτικό /ή μας σύντροφο όλο το βάθος των  συναισθημάτων μας, θα έχουμε καθοριστικές γνωριμίες, θα προσπαθήσουμε να χειραγωγήσουμε τις αποφάσεις επηρεάζοντας με όποιο τρόπο μπορούμε το ερωτικό μας ταίρι, θα αφεθούμε στην δίνη της έντασης και του ερωτικού πάθους, ενώ θα είμαστε παραπάνω κτητικοί και διεκδικητικοί απέναντι σε ότι και όποιον αγαπάμε.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Με την εξωτερική σας εμφάνιση ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί.
Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με ουσιαστικές αλλαγές στον εαυτό σας, όπως να αλλάξετε την διατροφή σας ή να προχωρήσετε σε μια αισθητική παρέμβαση η οποία θα σας ανανεώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι  Ταύροι.  Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου  με τον Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, υπόσχεται ότι θα δώσει ένα αέρα ανανέωσης στην ερωτική σας ζωή. Αυτό σημαίνει ότι ένας νέος έρωτας θα έρθει και θα σας μεταμορφώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πιο σίγουροι από κάθε άλλη φορά νιώθετε για τον εαυτό σας  εσείς οι Δίδυμοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να νιώσετε ότι  πατάτε γερά στα πόδια σας, για άλλους αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι θα προχωρήσουν σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία, ενώ για άλλους μπορεί να έχει σχέση με την καλή ερωτική τους ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την συστολή σας θα αφήσετε στην άκρη αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι.  Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική γνωριμία η οποία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα εξωτερικεύσετε χωρίς δισταγμό τα συναισθήματα σας στο ερωτικό σας ταίρι.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να  ολοκληρώσετε με επιτυχία μια σημαντική οικονομική συνεργασία για την οποία δουλεύετε εδώ και καιρό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε ιδιαίτερα διεκδικητικοί απέναντι στο ερωτικό σας ταίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το άγγιγμα της τύχης έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι.  Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα προσωπικά σας σχέδια τα οποία θα μεταμορφώσουν την ζωή σας σε όλους τους τομείς, σε προσωπικό επίπεδο, οι αδέσμευτοι θα ζήσουν ένα συγκλονιστικό έρωτα, ενώ οι δεσμευμένοι θα ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές με το ερωτικό τους ταίρι.

ΖΥΓΟΣ

Το παρασκήνιο έχει αρχίσει να σας αρέσει πολύ. Ιδιαίτερα κάτω από την επιρροή της  θετικής όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, σε επαγγελματικό επίπεδο στην προσπάθεια σας να ολοκληρώσετε μια επαγγελματική συνεργασία θα κινηθείτε παρασκηνιακά, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή από το συγγενικό σας περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την γοητεία σας θα χρησιμοποιήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις και την προσοχή των φίλων σας σε μια φιλική συγκέντρωση, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση γεμάτη πάθος με ένα άτομο που θα γνωρίσετε μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλη σας την ενέργεια την έχετε ρίξει αυτή τη χρονική περίοδο στην εξέλιξη της καριέρας σας. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω , θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας και να κατακτήσετε την κορυφή, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένας νέος έρωτας θα σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε την εικόνα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με αισιοδοξία προχωράτε μπροστά αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα σχέδια σας για το μέλλον τα οποία ουσιαστικά θα αλλάξουν την πορεία της ζωής σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο ένας νέος έρωτας θα σας μεταμορφώσει αλλάζοντας ουσιαστικά την Κοσμοθεωρία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ποιο ισχυροί από κάθε άλλη φορά αισθάνεστε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συνεργασία η οποία όμως θα πρέπει να μείνει κρυφή, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε της αποφάσεις του ερωτικού σας συντρόφου χρησιμοποιώντας την σεξουαλική σας επιρροή ή την οικονομική σας δύναμη.

ΙΧΘΥΣ

Στο κλαμπ των ισχυρών προσπαθείτε να μπείτε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες.Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο  σας, στο ζώδιο της Παρθένου με τον  Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά και να κερδίσετε την εύνοια των πιο ισχυρών προσώπων του φιλικού και κοινωνικού σας περιβάλλοντος. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γοητεύσετε ένα πολύ ισχυρό πρόσωπο.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σύνοδος Άρη – Ουρανού, Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και εντάσεις !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούμε να υπάρχει μια περίεργη ένταση γύρω μας, τόσο σε ...

Ήλιος στον Υδροχόο και τι αλλαγές θα φέρει ….

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μια νέα εποχή ξεκινά για όλους μας, και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην πανδημία του Κ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 17/1 – 24/1/2021

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Γεμάτη ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα, θα είναι η εβδομάδα που ξεκινά, τα οποία σε ...

Τετράγωνο Δία-Ουρανού, Χάνοντας την αίσθηση του μέτρου ..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Οι ιστορικοί του μέλλοντος, όταν θα αναφέρονται στις μέρες που διανύουμε, θα τις χα ...

Σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ένα από τα πράγματα που μας έχει λείψει αυτή τη χρονική περίοδο, είναι η αίσθηση ότ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ουρανού, Κι όμως υπάρχει κεραυνοβόλος έρωτας !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στο απαιτητικό διάστημα που διανύουμε, είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσουμε τις σ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u