Τρίγωνο Άρη – Ανάδρομου Κρόνου, Στοχευμένη δράση !!


Πολλές φορές στην ζωή μας έχουμε καλές ιδέες, τις οποίες άλλοτε για δικούς μας λόγους και άλλοτε εξαιτίας εξωτερικών εμποδίων, δεν τολμάμε να βάλουμε σε πρακτική εφαρμογή.

Η διστακτικότητα αλλά και η αναβλητικότητα πολλές φορές μπορεί να λειτουργήσει προστατευτικά για εμάς, ενώ άλλες φορές να είναι και ο μεγάλος μας εχθρός. Όταν όμως έχουμε την δυνατότητα να βάλουμε σε στέρεες βάσεις μια τολμηρή μας ιδέα, δεν πρέπει να αφήνουμε τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.

Μια τέτοια ευκαιρία θα έχουμε στις 26/09, όταν ο Άρης  από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του  Υδροχόου (07ο 04’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Κρόνο θα προχωρήσουμε σε τολμηρές κινήσεις , οι οποίες όμως θα γίνουν σωστά βάσει σχεδίου, με αποφασιστικότητα και πίστη στον εαυτό μας.

Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουμε την δυνατότητα να σταθεροποιήσουμε τις επαγγελματικές και τις ερωτικές μας σχέσεις, και να βάλουμε την ζωή μας σε νέα τροχιά .

Επίσης, πολύ σημαντική, θα είναι και η βοήθεια ατόμων από το φιλικό μας περιβάλλον τα οποία βρίσκονται σε θέση ισχύος. Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

Για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Κρόνο, μόνο θετική μπορεί να είναι αυτή η συνάντηση, καθώς θα τους βοηθήσει να έρθουν πολύ κοντά σε πρόσωπα που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση των προσωπικών και επαγγελματικών τους σχεδίων. Ο ενθουσιασμός και η αποφασιστικότητα σας άλλωστε θα είναι τα μυστικά της επιτυχίας σας.

Για τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Κρόνο, θα τους βοηθήσει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της καριέρας τους και να δουλέψουν μεθοδικά ώστε να βελτιώσουν την εικόνα τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να αποφασίσουν ότι ήρθε η ώρα να δουν την ερωτική τους ζωή πιο σοβαρά.

Για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Κρόνο, θα σας βοηθήσει να πάρετε τολμηρές αποφάσεις, τις οποίες όμως έχετε μελετήσει με κάθε λεπτομέρεια. Η τόλμη σας θα εκπλήξει ευχάριστα τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας, βάζοντας, ουσιαστικό τέλος σε μια περίοδο αδράνειας και αναβλητικότητας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 12 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 10 Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια πιθανή ένταση ή παράπονα μπορεί να έρθουν στην επιφά ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 9η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 5η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 4η Ιουλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!