Τρίγωνο Ερμή – Ανάδρομου Δία, Χαρούμενα νέα και τυχερές γνωριμίες…


Η επιλογή της κατάλληλης στιγμής, είναι ένα από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας, και ποιος δεν είναι αυτός άλλωστε που επιθυμεί το καλύτερο αποτέλεσμα με τον λιγότερο κόπο, γι’ αυτό και κάποιες τέτοιες στιγμές δεν πρέπει να τις αφήνουμε ανεκμετάλλευτες. 

Στις 12/07 λίγες ώρες μετά την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, ο πλανήτης της επικοινωνίας θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Δία που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς (1ο 24΄).

Κάτω από την επιρροή της τόσο ευνοϊκής όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Δία, θα έχουμε ευχάριστες συναντήσεις με φίλους που έχουμε να δούμε καιρό, θα γνωρίσουμε σημαντικά πρόσωπα ,  θα έχουμε την δυνατότητα να  αναπτύξουμε τις απόψεις μας οι οποίες θα γίνουν αποδεκτές με ευκολία, μπορούμε να προχωρήσουμε σε σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες, θα καταφέρουμε να κλείσουμε εκκρεμότητες γραφειοκρατικής φύσεως που προσπαθούμε εδώ και καιρό, θα ακούσουμε ευχάριστες ειδήσεις, ενώ θα περάσουμε όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα.

Η όψη τρίγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Δία θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) των 2 πρώτων ημερών καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις ιδιαίτερα στα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να ξεκινήσετε, με επιτυχία, μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει την επικοινωνιακή σας άνεση, και θα σας φέρει τις ευκαιρίες που τόσο καιρό περιμένατε για  τις ιδέες και τα σχέδια σας. Επίσης, σε μια φιλική συνάντηση θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντικές ευκαιρίες θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια και να προχωρήσετε σε μια επιτυχημένη νέα επαγγελματική συμφωνία, η οποία θα δώσει σημαντική ώθηση στην καριέρα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε με ευκολία τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας, χωρίς να σας νοιάζει η γνώμη των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, ο οποίος λίγες ώρες πριν έκανε την είσοδο του στο ζώδιο σας, με τον ανάδρομο Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας φέρει σημαντικές ευκαιρίες , τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην καριέρα σας, τις οποίες  δεν πρέπει να αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να κλείσετε υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν καιρό.

ΛΕΩΝ

Μυστικές συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συμφωνία, η οποία θα πρέπει για λίγο καιρό ακόμα να μείνει κρυφή από τους συναδέλφους και τους ανταγωνιστές σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα ξαναβρείτε το χαμόγελο και την αυτοπεποίθηση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια περίοδος έντονης εξωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Παρθένους . Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς, σας υπόσχεται ότι σε μια φιλική ή κοινωνική συγκέντρωση θα κάνετε μια τυχερή γνωριμία, γι’ αυτό λοιπόν αφήστε στην άκρη τους ενδοιασμούς και απαντήσετε θετικά στις προσκλήσεις των φίλων σας.

ΖΥΓΟΣ

Την ευκαιρία να ξεχωρίσετε στο χώρο της δουλειάς σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν στο χώρο της εργασίας σας ώστε να δείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Μετά από αυτό η αναβάθμιση σας θα είναι θέμα χρόνου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με αισιοδοξία ατενίζετε πλέον το μέλλον εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Δία από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα φέρει τις ευκαιρίες που περιμένατε για να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ θα είστε θετικοί και σε μια πρόσκληση για διακοπές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την αυτοκυριαρχία σας ξαναβρίσκετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία θα επαναφέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία και πάλι στην ζωή σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε σίγουροι για τα συναισθήματα σας και δεν θα διστάσετε να τα εκφράσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέες συνεργασίες προ των πυλών για εσάς τους  Αιγόκερους. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια τυχερή νέα συνεργασία η οποία θα σας φέρει άμεσα και τα πρώτα θετικά οικονομικά αποτελέσματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με το ταίρι σας και να την βάλετε σε νέες βάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα προβλήματα που υπήρχαν στο χώρο της εργασίας σας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω σας τα προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν στην δουλειά σας, και να κάνετε μια νέα αρχή. Το πιο σημαντικό είναι ότι πλέον θα ανεβάσετε την υπεραξία σας και σύντομα θα λάβετε την επιβράβευση που σας αξίζει.

ΙΧΘΥΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Ιχθύς. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον Δία ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του και μέχρι τα τέλη του μήνα θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, θα ανοίξει τον δρόμο της επιτυχίας, αφού θα σας βοηθήσει να βάλετε άμεσα σε εφαρμογή τα σχέδια σας, ενισχύοντας παράλληλα τις επικοινωνιακές σας ικανότητες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κατακτήσετε με ευκολία το αντικείμενο του πόθου σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!