Τρίγωνο Ερμή – Ανάδρομου Κρόνου, Ρεαλιστικοί στόχοι …


Οι αποφάσεις που πολλές φορές χρειάζεται να πάρουμε στην ζωή μας πρέπει να είναι άμεσες και ρεαλιστικές, τα οφέλη που αποκομίζουμε με αυτό τον τρόπο είναι πολλαπλά αφού μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί χωρίς να χάνουμε άσκοπα την ενέργεια μας.

Στις 03/09 ο Ερμής από το πρακτικό ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω (25ο 53’).

Κάτω από την θετική συνάντηση των δύο αυτών κυβερνητών έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις αφού πρώτα έχουμε μελετήσει με προσοχή τις λεπτομέρειες, να βάλουμε ρεαλιστικούς προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους, να οργανώσουμε με ιδιαίτερη προσοχή την δουλειά μας και να αξιολογήσουμε τις υποχρεώσεις μας σωστά, να κλείσουμε υποθέσεις που έχουν σχέση με γραφειοκρατικά ζητήματα και μας απασχολούν καιρό, να προχωρήσουμε σε σημαντικές ρυθμίσεις, οι προσπάθειες μας θα επιβραβευθούν τόσο από τους προϊσταμένους όσο και από τους συναδέλφους μας, ενώ κάτω από την επιρροή της μπορούμε να βρούμε σε τιμή ευκαιρίας ένα μεταχειρισμένο μεταφορικό μέσο.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω είναι ιδιαίτερα θετική για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Οι κόποι σας επιτέλους επιβραβεύονται.  Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Κρόνο  από το ζώδιο του Αιγόκερω , θα σας φέρει την επιβράβευση που τόσα χρόνια περιμένατε, άλλωστε είστε από τους ανθρώπους που έχετε δουλέψει ακούραστα και πολύ μεθοδικά. Ενώ με χαρά θα εισπράξετε και τα θετικά σχόλια των συναδέλφων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Στους τυχερούς των ημερών ανήκετε  αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ταύροι. Η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου  με τον  ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε σταθερές βάσεις τα σχέδια σας για το μέλλον, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δείτε με μεγαλύτερη σοβαρότητα την σχέση σας με τον /την σύντροφο σας και να αποφασίσετε να την προχωρήσετε σε επόμενο στάδιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άμεσες λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις ψάχνετε να βρείτε αυτές τις ημέρες  .
Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις με την βοήθεια των συγγενικών σας προσώπων. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είστε σίγουροι για τα συναισθήματα σας και δεν θα επιτρέψετε σε κανένα να σας δημιουργήσει ανασφάλειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινής ζωής απαιτούν από εσάς να οργανώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόγραμμα σας . Η παρουσία του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου  και η όψη  τριγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω θα βοηθήσει, να είστε άμεσοι και συγκεκριμένοι κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών σας συζητήσεων χωρίς να αναλώνεστε σε άσκοπες λεπτομέρειες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές εξελίξεις θα έχετε αυτές τις ημέρες στη δουλειά σας εσείς οι Λέοντες. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου  με τον  ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία για την οποία δουλεύατε ασταμάτητα καιρό, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να αλλάξετε την στάση σας απέναντι στους συναδέλφους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα στοιχεία που σας κάνουν να ξεχωρίζετε είναι η αποτελεσματικότητα σας και πάντα ξέρετε που πατάτε. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο  ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με κάθε λεπτομέρεια τα βήματα σας πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση ενός ρεαλιστικού σας σχεδίου. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ζυγοί. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερου,  θα σας βοηθήσει να νιώστε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας και ότι μπορείτε πλέον να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας για το μέλλον, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κινηθείτε μυστικά, στην προσπάθεια σας να βοηθήσετε τα συγγενικά σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές και ενδιαφέρουσες προσκλήσεις από φίλους θα έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Σκορπιοί.  Η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη αλλά και τα βλέμματα των νέων σας φίλων με την σοβαρότητα και τα επιχειρήματα σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον που οι άλλοι θεωρούν απρόσιτο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καριέρα σας είναι σε ανοδική πορεία, παρόλα αυτά εσείς είστε έτοιμοι να κρατήσετε χαμηλό προφίλ. Η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας βοηθήσει με συνέπεια και σταθερά βήματα να αυξήσετε τις μετοχές σας, αυτό όμως που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η επιτυχία έρχεται μόνο όταν βάζετε ρεαλιστικούς στόχους και δουλεύετε για αυτούς με αφοσίωση, κάνοντας παράλληλα καλή διαχείριση δυνάμεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τις γραφειοκρατικές σας υποθέσεις προσπαθείτε να τακτοποιήσετε αυτές τις ημέρες   εσείς οι Αιγόκεροι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Κρόνος ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας με τον Ερμή από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου,  θα σας βοηθήσει να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να κλείσετε οριστικά τις υποθέσεις που σας απασχολούν καιρό, ενώ, αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο σπουδών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κρυφές συμφωνίες ετοιμάζεστε να κάνετε  εσείς οι Υδροχόοι. Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις με οικονομικά ισχυρά πρόσωπα οι οποίες όμως μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή θα πρέπει να μείνουν μυστικές, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

ΙΧΘΥΣ

Κάτω από την προστασία ισχυρών φίλων βρίσκεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες.  Η  θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία η οποία θα έχει σταθερές βάσεις και θα είναι κάτω από την εποπτεία ενός ατόμου από το φιλικό σας περιβάλλον, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με ένα άτομο το οποίο θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αφροδίτη στο Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Αφροδίτη είναι ένας από τους πλανήτες που όλοι μας αγαπάμε, μιας και είναι συνδεδ ...

Η επιστροφή του Ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Συνεχίζοντας ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του στις 28/10 στις 03:32 π.μ. θα επιστρέψει στ ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 25/10 – 1/11/2020

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Οκτώβριος ήταν ένας μήνας με πολλές έντονες και ιδιαίτερα απαιτητικές στιγμές, ε ...

Σύνοδος ΄Ηλιου – Ανάδρομου Ερμή, Εκ βαθέων εξομολογήσεις !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο χρόνος που περνάμε με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, λόγο των πολλών υ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου , Σχέσεις με διάρκεια στο χρόνο !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στη ζωή μας για να μπορούμε να προχωράμε και να αντιμετωπίζουμε με επιτυχία τις πρ ...

‘Ηλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το φετινό ταξίδι του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού ήταν αρκετά περιπετειώδης και για π ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u