Τρίγωνο Ερμή – Δία, Το κάλεσμα της τύχης !!


Η τύχη αυτές τις ημέρες μας χαμογελά και εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της.  Στις  23/07 ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα  θα σχηματίσει όψη τριγώνου,  την μοναδική θετική όψη κατά τη διάρκεια της φετινής παρουσίας του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα,  με τον Δία από το ζώδιο του Κριού (08ο 40’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου του Ερμή με τον Δία, τα νέα που θα έχουμε θα μας κάνουν και πάλι να χαμογελάσουμε, καθώς έχουμε καταφέρει να ξεπεράσουμε τα  εμπόδια που υπήρχαν στον δρόμο στις προσωπικές και στις επαγγελματικές μας υποθέσεις.

Επίσης, θα έχουμε ενδιαφέρουσες προτάσεις, ενώ κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών μας συζητήσεων, θα καταφέρουμε να  κερδίσουμε τους συνομιλητές μας με τον ενθουσιασμό αλλά και την σωστή μας οργάνωση, και να προωθήσουμε με ευκολία τις θέσεις μας, ενώ, από την άλλη πλευρά, θα έχουμε και τυχερές γνωριμίες , οι οποίες θα μας βοηθήσουν στα μελλοντικά μας σχέδια.

Από την άλλη πλευρά θα έχουμε θετικά  νέα από φίλους που έχουμε να δούμε καιρό, και θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε πολλούς από τους φίλου . Επίσης, αυτές τις ημέρες μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις διάφορες προσφορές  και ευκαιρίες που υπάρχουν, λόγω και των εκπτώσεων, για την αγορά τηλεπικοινωνιακού υλικού του γραφείου μας ή την αγορά ενός νέου κινητού, ενώ κάποιοι μπορεί να αποφασίσουν και για την αντικατάσταση του μεταφορικού τους μέσου.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Φωτιάς που έχουν γεννηθεί προς τα τέλη  1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα  με τον Δία από το ζώδιο του Κριού μόνο θετική θα είναι για εσάς, καθώς η τύχη σας χτυπά την πόρτα. Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες που θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο για να προωθήσετε τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια και να κάνετε μια νέα αρχή στην καριέρα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα ταξίδι μπορεί να είναι η αφορμή για να συναντήσετε ένα μεγάλο έρωτα.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερος) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία από το ζώδιο του Κριού θα τους βοηθήσει να τακτοποιήσουν οριστικά και αμετάκλητα τις οικογενειακές τους υποθέσεις καθώς και τα θέματα που αφορούν την ακίνητη τους περιουσία, έστω κι αν χρειαστεί να κινήσουν τα νήματα από το παρασκήνιο. Σε προσωπικό επίπεδο, θα εξωτερικεύσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα τους, ενώ κάποιοι είναι πιθανό να έρθουν πολύ κοντά με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας τους.

Στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία από το ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών σας συζητήσεων με την ευγένεια και την ευρηματικότητα σας, ενώ παράλληλα θα γνωρίσετε τους σωστούς ανθρώπους για τα μελλοντικά σας σχέδια μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα μεγάλο έρωτα σε ένα φιλικό κάλεσμα.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από τους Διδύμους με τον Δία από το ζώδιο του Κριού, θα τους βοηθήσει να ολοκληρώσουν με επιτυχία μια επαγγελματική συνεργασία, η οποία θα είναι πολύ ευνοϊκή για την τσέπη τους, και να βελτιώσουν την εικόνα τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εξωτερικεύσουν χωρίς δεύτερες σκέψεις τα συναισθήματα τους στους αγαπημένους τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 9 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 9-16 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, στην ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανικανοποίησης ίσως να σας κυριεύει σήμερα. ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!