Τρίγωνο Ήλιου – Ανάδρομου Κρόνου και ποιες αλλαγές θα φέρει..


Για να αντιμετωπίσουμε όσο γίνεται καλύτερα την περίοδο του ανάδρομου Ερμή, χρειάζεται να οργανώσουμε σωστά την καθημερινότητα μας και να μην βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις, εάν δεν έχουμε τις εγγυήσεις που χρειαζόμαστε. Και επειδή, όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, το Σύμπαν είναι πάνσοφο, σε τέτοιες περιόδους χάους φροντίζει να μας δίνει τις βοήθειες που χρειαζόμαστε.

Στις 03/06 ο Ήλιος, συνεχίζοντας το ταξίδι του στους Διδύμους, θα συναντηθεί σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (13ο 25’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Κρόνο οι αποφάσεις που θα πάρουμε τόσο για την προσωπική μας ζωή όσο και για τα επαγγελματικά μας θα είναι μετά από ώριμη σκέψη, δεν θα διστάσουμε να αναλάβουμε ευθύνες, θα κρατήσουμε υπεύθυνη στάση απέναντι στα ζητήματα που μας απασχολούν, θα μιλήσουμε με τις πράξεις και όχι με τα λόγια μας, οι προσπάθειες και η σκληρή δουλειά μας θα ανταμειφθεί, ενώ θα δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό δουλεύοντας κάτω από ξεκάθαρες οδηγίες και κανόνες.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Κρόνο θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα όσοι Δίδυμοι έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, θα δουν την ζωή τους να αλλάζει κατά τη διάρκεια όλης της γενέθλιας χρονιάς τους.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Στην ουσία των πραγμάτων θα εστιάσετε την προσοχή σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί.Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τόσο των συνεργατών όσο και των φίλων σας, με την υπεύθυνη στάση που θα κρατήσετε απέναντι στα ζητήματα που τους προβληματίζουν. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι με την στάση σας θα αποδείξετε ότι είστε άνθρωποι που δεν μένετε στα όμορφα λόγια.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την εξέλιξη της καριέρας σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Υδροχόο, θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε την παρουσία σας στην δουλειά σας και να αποδείξετε την αξία σας, δουλεύοντας μεθοδικά. Και μπορεί αυτή την στιγμή οι οικονομικές απολαβές να μην είναι αυτές που σας αξίζουν, ωστόσο, να είστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα η αξία σας θα αναγνωριστεί όχι μόνο ηθικά αλλά και υλικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το δυνατό σας πρόσωπο θα βγάλετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, ενώ δεν θα διστάσετε να αναλάβετε και νέες ευθύνες στην δουλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά σκεπτικοί θα είστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας κρατάγανε πίσω και για πολύ καιρό αναβάλετε. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι τα νέα σχέδια σας θα μπουν σε γερές βάσεις.

ΛΕΩΝ

Στο επίκεντρο της προσοχής του φιλικού και κοινωνικού σας κύκλου θα βρεθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια μελλοντική συνεργασία, με ένα άτομο από τον φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα ισχυρό πρόσωπο από το φιλικό σας κύκλο που θα σας θαυμάσει για την ακεραιότητα και την αξιοπιστία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τις οργανωτικές σας ικανότητες θα εκτιμήσουν αυτές τις ημέρες οι συνάδελφοι σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Υδροχόο, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να ξεχωρίσετε στην δουλειά σας, δουλεύοντας μεθοδικά και προσέχοντας κάθε λεπτομέρεια. Επίσης, θα δείξετε σε όλους ότι δεν σας φοβίζουν τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα και οι κανόνες.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο Κρόνο από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με κάθε λεπτομέρεια τα επόμενα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον και την εξέλιξη της σχέσης σας με τον σύντροφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις οικονομικές σας εκκρεμότητες θα ασχοληθείτε πολύ έντονα αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τις οικονομικές εκκρεμότητες των συγγενικών σας προσώπων με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι συνεπείς. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε ώριμες αποφάσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες.
Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας ωθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας και να βάλετε τις συνεργασίες σας σε ποιο σταθερές βάσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στον σύντροφο σας ότι για εσάς πιο σημαντικό είναι να εστιάζετε την προσοχή σας στην ουσία των πραγμάτων και να μην αναλώνεστε σε περιττές συζητήσεις και ανούσια λόγια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά φορτωμένο είναι το πρόγραμμα στην δουλειά σας αυτές τις ημέρες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήστε την παρουσία σας στο χώρο της δουλειά σας, αποδεικνύοντας σε όλους ότι δεν φοβάστε να μπείτε μπροστά και να αναλάβετε νέες ευθύνες, δίνοντας με αυτό τον τρόπο άμεσες λύσεις, με την προϋπόθεση ότι οι κανόνες του παιχνιδιού είναι ξεκάθαροι. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε σε μια αλλαγή στην εμφάνιση σας η οποία θα έχει μόνιμο αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σταθερά βήματα κάνετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο που συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας,  θα σας βοηθήσει να βάλετε άμεσα σε εφαρμογή τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέσης σας με το ταίρι σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα ξεκινήσουν μια σταθερή σχέση.

ΙΧΘΥΣ

Λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας προσπαθείτε να δώσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύς. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να δώσετε άμεσες και πρακτικές λύσεις στα θέματα της ακίνητης σας περιουσίας ή των συγγενικών σας προσώπων, ενώ θα προσπαθήσετε να δείτε τις καταστάσεις με πιο ψύχραιμη ματιά, χωρίς να αφήσετε τα συναισθήματα σας να επηρεάσουν την κρίση σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!