Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Πλούτωνα, οριστικές και σημαντικές αποφάσεις !!

Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Πλούτωνα, οριστικές και σημαντικές αποφάσεις !!


Στις 13/09 ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (20ο 44’).
Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η όψη τριγώνου  Ήλιου – Πλούτωνα είναι μια από τις πιο ισχυρές όψεις, αφού δίνει στο άτομο ψυχική ισορροπία, σωματική υγεία και γρήγορη αναρρωτική ικανότητα, ενώ τον βοηθάει να κάνει εύκολα τις αλλαγές που χρειάζεται στην ζωή του και να πετυχαίνει πάντα τους στόχους που βάζει.
Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου Ήλιου – ανάδρομου Πλούτωνα έχουμε την δυνατότητα να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις οι οποίες είναι οριστικές και αμετάκλητες, να γνωρίσουμε σημαντικά πρόσωπα, να κάνουμε νέα ξεκινήματα και ριζικές αλλαγές στην ζωή μας οι οποίες θα μας βοηθήσουν να ξανασυστηθούμε, να βγουν στην επιφάνεια σημαντικά μυστικά και ενέργειες που έχουν γίνει στο παρασκήνιο, ενώ, μας δίνεται η δυνατότητα να ερευνήσουμε σε βάθος τις υποθέσεις που μας απασχολούν.
Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου  δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η τυχερή όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τις ικανότητες σας στο χώρο της εργασίας σας, και να κάνετε μια νέα δυναμική αρχή στην καριέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας και να αναγεννηθείτε, όχι μόνο προσωπικά αλλά και επαγγελματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε μια οικονομική υπόθεση της οικογένειας σας που σας ταλαιπωρεί καιρό, η οποία θα επαναφέρει όχι μόνο το χαμόγελο στα χείλη σας αλλά και την αυτοπεποίθηση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα κάνετε επανεκκίνηση στη  σχέση σας με τον/την σύντροφο σας. 

ΛΕΩΝ

Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα βοηθήσουν να αποδείξετε στους συναδέλφους και στους προϊσταμένους σας ότι είστε αξία ανεκτίμητη, και θα εδραιώσετε την θέση σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο μια αλλαγή στην εμφάνιση σας θα σας ανανεώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το  ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας, και θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους φιλόδοξους στόχους σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα πρόσωπο που θα μπει αυτή τη χρονική περίοδο στην ζωή σας θα σας βοηθήσει να αναγεννηθείτε ερωτικά και σεξουαλικά.

ΖΥΓΟΣ

Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  θα βγάλει στην επιφάνεια ένα καλά κρυμμένο οικογενειακό μυστικό. Η αποκάλυψη του θα σας απελευθερώσει συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα που υπάρχουν στις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις και να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις στο χώρο της εργασίας σας και να δείξετε σε όλους ότι μπορείτε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία και στις πιο απαιτητικές προκλήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον Πλούτωνα, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας,  θα σας δώσει την ψυχική και σωματική δύναμη που χρειάζεστε για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να ψάξετε βαθιά μέσα σας και να βρείτε την ψυχική και συναισθηματική σας ισορροπία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μια νέα ερωτική σχέση θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε άγνωστες πτυχές της σεξουαλικότητας σας.

ΙΧΘΥΣ

Η θετική όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να έρθετε πολύ κοντά με ισχυρούς ανθρώπους, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε ουσιαστικά τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, αυστηρή κριτική …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις  22/9 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού , θα σχηματίσει ό ...

Τετράγωνο Δία-Ανάδρομου Ποσειδώνα, υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/09 θα έχουμε για 3η φορά τη  συνάντηση του Δία με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα σε ό ...

Τρίγωνο Άρη-Ανάδρομου Πλούτωνα, συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/09 ο πλανήτης της δράσης Άρης από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσουν όψη τρ ...

Η Πανσέληνος στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου  θα πραγματοποιηθεί στις 14/09 στις 07:30 π.μ. στο ζώδιο τω ...

Η Αφροδίτη στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την απόμακρη και για άλλους ψυχρή Αφροδίτη που γνωρίσαμε στο ζώδιο της Παρθέν ...

Ο Ερμής στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά τον εύστροφο, παρατηρητικό και μερικές φορές επικριτικό Ερμή στην Παρθένο, ήρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u