Τρίγωνο Ήλιου-Ανάδρομου Ποσειδώνα, Διεκδικήστε τα θέλω σας !!!


Η διάθεση μας σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, γι’ αυτό και τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είμαστε αυτές τις ημέρες έτοιμοι να αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να ονειρευτεί.

Τη σφραγίδα στην αλλαγή της διάθεσης μας θα παίξει η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων (20ο 51’).

Κάτω από την επιρροή της όψης θα αφήσουμε την φαντασία μας ελεύθερη να εκφραστεί δημιουργικά, θα ονειρευτούμε το μέλλον μας με τα πιο όμορφα χρώματα, θα νιώσουμε πολύ έντονα την ανάγκη να προσφέρουμε στον εαυτό σας στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης, θα αφήσουμε να εκδηλωθεί η πιο ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα μας εκπλήσσοντας ευχάριστα τους δικούς μας ανθρώπους, ενώ η φωνή της διαίσθησης μας θα μας βοηθήσει να πάρουμε τις καλύτερες για εμάς αποφάσεις.

Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί και αυτό γιατί από την μια πλευρά θα έχετε την δυνατότητα να βρείτε έξυπνες λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις, ενώ από την άλλη πλευρά θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να ονειρευτεί το προσωπικό και οικογενειακό σας μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο κοντά στα φιλικά σας πρόσωπα θα έρθετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε σε μια φιλική συγκέντρωση μην διστάσετε να εκφράσετε τις απόψεις σας για θέματα που τους απασχολούν, γιατί η οπτική σας και τα καλά σας λόγια θα τους βοηθήσουν να δουν την πραγματικότητα με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βασική σας προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο είναι η εξέλιξη της καριέρας σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές για εσάς συγκυρίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της δουλειάς σας και να αυξήσετε την υπεραξία σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα προσεγγίσετε τον /την ερωτική σας σύντροφο με ιδιαίτερη τρυφερότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έτοιμοι να κυνηγήσετε τα όνειρα σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Μη διστάσετε λοιπόν να μπείτε μπροστά και να διεκδικήσετε ότι τόσα χρόνια ονειρευόσασταν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, έστω και αν χρειασθεί να κουραστείτε.

ΛΕΩΝ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό για εσάς. Γι’ αυτό κάντε ένα βήμα πίσω και προσφέρετε στον εαυτό σας ένα δώρο το οποίο είναι μερικές στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης. Αυτό θα σας βοηθήσει να ανασυντάξετε τις δυνάμεις και να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μόνο θετικές θα είναι αυτές οι ημέρες για εσάς τους Παρθένους, καθώς θα έχετε την ευκαιρία μέσα από το φιλικό σας κύκλο να γνωρίσετε πρόσωπα τα οποία ονειρευόσασταν καιρό και είναι σίγουρο ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

Πολύ σημαντική είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Ζυγούς αφού ήρθε επιτέλους η στιγμή η δουλειά και η προσπάθεια σας να επιβραβευτεί τόσο από τους προϊσταμένους όσο και από τους συναδέλφους σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυτείτε γιατί είναι σίγουρο ότι ορισμένα πρόσωπα θα σας περιμένουν στην γωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό που λίγοι ξέρουν για εσάς τους Σκορπιούς είναι ότι πίσω από το αυστηρό σας πρόσωπο κρύβεται μια πολύ ευαίσθητη πλευρά. Αυτές τις ημέρες κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να δείξει όχι μόνο την πιο δημιουργική του πλευρά αλλά και τον καλά κρυμμένο ρομαντισμό του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιο σίγουροι από ποτέ νιώθετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η αυτοπεποίθηση σας και η σιγουριά που εκπέμπετε θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε και τις πιο απαιτητικές καταστάσεις, και αυτό γιατί την δύναμη πλέον την βρίσκετε μέσα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα λόγια σας και τις εκφράσεις σας δεν θα τσιγκουνευτείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι, και αυτό θα είναι εξίσου έντονο τόσο στις σχέσεις με τους αγαπημένους σας όσο και με τους συνεργάτες σας. Την αλλαγή στην στάση σας θα την δεχτούν με μεγάλη χαρά όλοι. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η λέξη ευθύνη πλέον όχι μόνο δεν σας τρομάζει αλλά αρχίζει να σας αρέσει. Γι’ αυτό και δεν θα διστάσετε να μπείτε μπροστά και να δώσετε έξυπνες λύσεις σε μια υπόθεση που θα προκύψει στην δουλειά σας. Η χαρά σας όμως θα είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν δείτε οι προσπάθειες σας να αναγνωρίζονται και να επιβραβεύονται από όλους.

ΙΧΘΥΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις καλλιτεχνικές ανησυχίες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι οι στιγμές που θα ζήσετε με τον /την ερωτικό/ή σας σύντροφο θα είναι γεμάτες ρομαντισμό και τρυφερότητα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για τη 21 Ιουνίου

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη μυστήριο και ίντριγκα για τους Κριούς. Κ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!