Τρίγωνο Ήλιου – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Έρωτας ρομαντισμός και έμπνευση ..


Όσο πλησιάζει η περίοδος των διακοπών η διάθεση μας αρχίζει και βελτιώνεται, οι περισσότεροι άλλωστε ονειρεύονται την στιγμή που θα φτάσουν στον προορισμό των διακοπών τους και θα αφήσουν, έστω και για λίγο πίσω τους, τον δύσκολο χειμώνα. 

Καταλυτικό ρόλο στην καλή μας διάθεσης θα παίξει η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς  (23ο 06’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα βρούμε τρόπο να εκφραστούμε δημιουργικά , θα κάνουμε μετά από καιρό όνειρα για το μέλλον, θα βρούμε χρόνο για να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε,  θα βγάλουμε στην επιφάνεια  την πιο ρομαντική πλευρά του εαυτού μας δίνοντας ιδιαίτερη χαρά στα αγαπημένα μας πρόσωπα, ενώ θα πάρουμε αποφάσεις ακούγοντας την φωνή της διαίσθησης μας.

Η όψη τριγώνου θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα όσοι Καρκίνοι έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν τα όνειρα  τους πραγματικότητα.

Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η θετική επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Χαρούμενοι και γεμάτοι αισιοδοξία είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια σας και πιο συγκριμένα σε θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία.  Επίσης αυτές τις ημέρες,  θα ηρεμήσετε και θα αφήσετε τον εαυτό σας να κάνει όνειρα όχι μόνο για το μέλλον της οικογένεια σας, αλλά και για την προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευχάριστο χρόνο με τους φίλους σας θα περάσετε αυτές  τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία τις απόψεις σας γύρω από τα  θέματα που τους απασχολούν κατά τη διάρκεια μιας φιλικής κουβέντας. Ενώ το χαμόγελο, η αισιοδοξία και η θετική σας ενέργεια θα βοηθήσουν τα φιλικά σας πρόσωπα να δουν τις καταστάσεις που βιώνουν από άλλη οπτική. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να εκφράσετε τα συναισθήματα σας σε ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλο σας το βάρος αυτή τη χρονική περίοδο το έχετε ρίξει στην εξέλιξη της καριέρας σας. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει  να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες που υπάρχουν αυτή τη χρονική περίοδο για εσάς  και να ανεβάσετε τις μετοχές σας στο χώρο της δουλειάς σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα δείξετε στον σύντροφο σας την πιο τρυφερή και ρομαντική σας πλευρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γεμάτοι ενθουσιασμό και όνειρα για το μέλλον είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να κυνηγήσετε με ενθουσιασμό τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ θα βρείτε έξυπνους τρόπους για να τα υλοποιήσετε. Επίσης, ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα είναι η αφορμή για να ονειρευτείτε και δείτε και πάλι την ζωή με πιο όμορφα χρώματα, ξέρετε πολύ καλά άλλωστε ότι η επιτυχία θέλει προσπάθεια.

ΛΕΩΝ

Τα επόμενα σας βήματα οργανώνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Ωστόσο, πριν μπείτε και πάλι στην μάχη θα πρέπει να κάνετε ένα  βήμα πίσω, έτσι αυτές τις ημέρες κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα δώσετε χρόνο  στον εαυτό σας για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα ζήσουν ρομαντικές στιγμές και ένα κρυφό έρωτα που θα τους συναρπάσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικές γνωριμίες θα κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Παρθένοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, σας υπόσχεται ότι θα περάσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους σας, ενώ μέσα από τις φιλικές σας παρέες όχι μόνο θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνεται τον φιλικό και κοινωνικό σας  κύκλο, αλλά  να γνωρίσετε και άτομα που θέλατε εδώ και καιρό, και τα οποία θα παίξουν μελλοντικά σημαντικό ρόλο τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στην εξέλιξη της καριέρα σας.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι  Ζυγοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει όχι μόνο να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, αλλά, να  εισπράξετε τον θαυμασμό και την επιβράβευση από τους συναδέλφους σας. Η επιτυχία σας αυτή θα αποτελέσει το κίνητρο για τις μελλοντικές σας επιτυχίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την ρομαντική και  ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας θα δείξετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το επίσης φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων,  θα  σας ωθήσει να αφήσετε για λίγο στην άκρη την επιφυλακτικότητα και την γνωστή σας καχυποψία, και να εξωτερικεύσετε την ρομαντική και ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς αυτές τις ημέρες θα εκφράσετε και τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την αυτοπεποίθηση σας έχετε ανακτήσει αυτές  τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία, γεγονός που θα παίξει θετικό ρόλο στην ψυχολογία σας. Σε προσωπικό επίπεδο,  θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σας και με χαρά θα δείτε την ερωτική σας ζωή να αλλάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το αυστηρό σας προσωπείο θα αφήσετε για λίγο στην άκρη αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σας ωθήσει να είστε ιδιαίτερα εκφραστικοί και γενναιόδωροι τόσο με τους συνεργάτες όσο και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ιδιαίτερα τον σύντροφο σας θα τον εκπλήξετε ευχάριστα, αφού, θα εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας χωρίς δεύτερες σκέψεις, και θα του πείτε λόγια που δεν περίμενε ποτέ να ακούσει από εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέες ευθύνες είστε έτοιμοι να αναλάβετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνες λύσεις στα ζητήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας, δείχνοντας σε όλους για μια φορά τις ικανότητες σας. Αυτό θα έχει  ως άμεσο αποτέλεσμα να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των προϊσταμένων σας, ενώ πολύ σύντομα να είστε έτοιμοι να αναλάβετε και νέες ευθύνες στην δουλειά σας.

ΙΧΘΥΣ

Οι λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτές τις ημέρες εσάς τους  Ιχθύς είναι έμπνευση και δημιουργία. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα ενισχύσει τις διαισθητικές σας ικανότητες, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να εκφράσετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα ζήσουν ρομαντικές στιγμές με το ερωτικό τους ταίρι, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να πέσουν στα δίχτυα ενός παραμυθένιου έρωτα.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!