Βασικοί καρμικοί τύποι


Κάποιοι άνθρωποι εκπέμπουν έναν ιδιαίτερο μαγνητισμό και μας κάνουν να νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να αντισταθούμε στην επιρροή τους.

Πολλές φορές αυτοί οι άνθρωποι έχουν το χάρισμα να υποτάσσουν τους άλλους στη θέλησή τους, είτε μέσα από την πειθώ, είτε μέσα από μια χειριστική ψυχολογική συμπεριφορά, είτε μέσω της γοητείας τους.

Πρόκειται για ανθρώπους με ιδιαίτερα αστρολογικά χαρακτηριστικά, οι οποίοι έχουν τον ρόλο του καταλύτη σε ζωές άλλων ανθρώπων. Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί οι βασικοί καρμικοί τύποι.

Ο Ηλιακός Άνθρωπος

Έχουμε ακούει πολλές φορές την φράση φωτεινή προσωπικότητα. Είναι οι άνθρωποι που τους χαρακτηρίζει μια ήρεμη δύναμη και μια αβίαστη ηγετική διάθεση. Έχουν πλατύ χαμόγελο και όταν μπαίνουν σε έναν χώρο μοιάζει να τον φωτίζουν με την παρουσία τους. Συνήθως έχουν και πολύ όμορφο παρουσιαστικό, και οι άντρες και οι γυναίκες.

Όταν βλέπουμε έναν τέτοιο άνθρωπο μπορούμε με ασφάλεια να υποθέσουμε ότι έχει πολλούς πλανήτες στο ζώδιο του Λέοντα, που είναι ο φυσικός χώρος του Ήλιου και μιλάμε για Ηλιακό Τύπο.

Τα θετικά του όμως στοιχεία μπορεί εύκολα να μετατραπούν σε βαρίδια, μιας και ο Ηλιακός Τύπος όταν δεν λάμπει στεναχωριέται. Οπότε γίνεται επιρρεπής στην κολακεία, την αποζητά και ίσως και να κάνει εκπτώσεις από την ηθική του στάση προκειμένου να ασκήσει εξουσία.

Ο Σεληνιακός Άνθρωπος

Εδώ θα συναντήσουμε τον μεγάλο γόη, που οι γυναίκες τον λατρεύουν και τις πολύ ευαίσθητες γυναίκες που γίνονται μούσες και έμπνευση των καλλιτεχνών. Είναι προσωπικότητες μελαγχολικές, φύσεις γεμάτες όνειρα. Η ζωή είναι ρευστή για αυτά τα πλάσματα, ο έρωτας πάντα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ζωή τους και συχνά γίνονται ποιητές ή μεγάλοι συνθέτες.

Οι Σεληνιακοί Τύποι είναι αυτοί που έχουν την Σελήνη τους στον καρκίνο ή έχουν πολλούς πλανήτες στον 4ο Οίκο που τον κυβερνάει η Σελήνη.

Το δύσκολο με αυτούς τους τύπους είναι ότι το όμορφο και ιδιαίτερο σκοτεινό φως που εκλύουν μπορεί να καταπιεί την ψυχή τους, στέλνοντάς τους στην κατάθλιψη, την μελαγχολία, ή ακόμα και την τρέλα ή την αυτοκτονία.

Ο Ερμητικός Άνθρωπος

Είναι ο τύπος του ανθρώπου που καθηλώνει τα ακροατήρια με την δύναμη του λόγου του, αλλά μοιάζει και εξαιρετικά τυχερός. Είναι τυχοδιώκτης, του αρέσει η περιπέτεια και η γνώση, καμιά φορά γίνεται ταυτόχρονα τζογαδόρος και μεγάλος επιστήμονας, ειδικά σε πεδία που σχετίζονται με απόκρυφα πεδία, ή με την αρχαιολογία.

Ο Ερμητικός Άνθρωπος είναι αυτός που έχει πολλούς πλανήτες στο ζώδιο των Διδύμων ή στον 2ο Οίκο του.

Στα μειονεκτήματά του πρέπει να υπολογίσουμε μια τάση να δείχνει άλλα και να σκέφτεται άλλα, αλλά και το γεγονός ότι δεν κρατάει πάντα τον λόγο του. Σε αυτόν τον τύπο ανήκουν πολλές φορές δεινοί ρήτορες που έχουν μεγάλα πολιτικά πόστα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Μια συνταρακτική έρευνα

In category Καρμική Αστρολογία

Όσοι ασχολούνται με το κάρμα και την καρμική αστρολογία, Ασφαλώς γνωρίζουν την περ ...

Το κάρμα της Ανιδιοτέλειας

In category Καρμική Αστρολογία

Στην ανατολική παράδοση έχει εξελιχθεί ένα είδος γιόγκα, που ονομάζεται Κάρμα Γιό ...

Quaoar : Το κάρμα των ίντιγκο

In category Καρμική Αστρολογία

Από τους πιο νέους ανακαλυφθέντες πλανήτες. Ο Quaoar, είναι ένα αστρολογικό κλειδί γι ...

Κάρμα και σέξ !

In category Καρμική Αστρολογία

Ποιος είναι ο ρόλος που παίζει το σεξ στην μεγάλη καρμική περιπέτεια; Δεν εννοούμε ...

Κάρμα και DNA

In category Καρμική Αστρολογία

Τι σχέση έχει το DNA με το Κάρμα; Το DNA είναι ο κώδικας της ζωής, το κάρμα είναι ο τρόπο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!