Επανασυνδέσεις ζωδίων Ιούλιος 2019


Ο μήνας του Ιουλίου φέρνει τεράστιες αλλαγές, σε όλα τα ζώδια. Με τον ανάδρομο Ερμή από τις 08/07, θα προκύψουν ευκαιρίες αλλά και νέα πρόσωπα στην ζωή όλων. Επαγγελματική άνοδος και νέοι έρωτες, είναι τα λίγα που έχουν να περιμένουν αυτοί, που πραγματικά έχουν ξεκαθαρίσει την ζωή τους, από τα βαρίδια του παρελθόντος.

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Τα αστρολογικά φαινόμενα του Ιουλίου, είναι θετικότατα για την αισθηματική σας ζωή. Τώρα εσείς που έχετε απομακρυνθεί από τον σύντροφο σας, από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα έχετε κάποιες πρώτες επικοινωνίες που θα φέρουν και τις σχετικές επαφές – συναντήσεις. Επίσης, προσοχή θα πρέπει να δώσετε και στα εργασιακά σας, που τώρα θα φέρουν χρήμα και φήμη, όπου και καλείστε να τα διαχειριστείτε με ωριμότητα.

Ταύρος

Δεν θα αφήσετε και για τον νέο μήνα, θα σας επηρεάσουν οι καταστάσεις του ερωτικού σας παρελθόντος. Τώρα υπάρχουν ήδη μέσα στην καθημερινότητα σας, νέα άτομα που θα σας κάνουν να δείτε την αγάπη με την πραγματική της ματιά. Εσείς που έχετε βρει ήδη κάποιον που σας αφορά, καλύτερα να κινηθείτε με πιο αργούς και συντηρητικούς ρυθμούς, μέχρι να γίνουν και οι πιο σοβαρές συστάσεις.

Δίδυμοι

Κάτω από τον ανάδρομο Κυβερνήτη σας, θα δείτε μεγάλες και σημαντικές τροποποιήσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας.  Κυρίως στα ερωτικά σας, θα ξεφύγετε επιτέλους από τις μετριότητες και θα συνεχίσετε μόνοι σας ή  μέσα από συσχετισμούς, που εκπέμπουν ποιότητα. Το καλό είναι ότι σε όλα αυτά που έχετε αποφασίσει να κάνετε θα έχετε και την πρακτική – ανοδική υποστήριξη των οικονομικών σας.

Καρκίνος

Όσο ο Ήλιος, θα πλησιάζει τον ζωδιακό σας οίκο, εσείς θα έχετε όλο και πιο ανεβασμένη διάθεση. Κυρίως στα εργασιακά – οικονομικά σας ζητήματα θα βρείτε και λύσεις, που θα σας λήξουν προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί από παλιά. Σε δεύτερο τόνο, όσοι προσπαθούν να δέσουν και πάλι την αισθηματική του σχέση, με το άτομο που αγαπούν, θα το καταφέρουν εύκολα. Μερικοί ίσως και σκεφτούν να προχωρήσουν σε γάμο, τις ερχόμενες εβδομάδες.

Λέων

Δεν είναι ακόμη το πιο σωστό χρονικό σημείο, για να μιλήσετε ανοιχτά και με προτάσεις στον άνθρωπο σας για το πώς σκέφτεστε το μέλλον σας. Πρώτα θα πρέπει να ρυθμίσετε κάποια θέματα που συσχετίζονται με το παρελθόν σας, και σε δεύτερο τόνο να κάνετε τις προτάσεις σας. Οικονομικά δεδομένα που περιμένετε σας έρχονται από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, και σας διευκολύνουν σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας σας.

Παρθένος

Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια της εποχής, που θα δείτε την αισθηματική – οικογενειακή σας ζωή, να εξελίσσεται όπως το έχετε μέσα στο μυαλό σας. Το συντροφικό σας ταίρι, έχει πάρει κάποιες τελικές αποφάσεις που θέλει να σας τις ανακοινώσει …με απώτερο σκοπό εντός του Καλοκαιριού, να πάτε ακόμη και σε μια πιο επίσημη – μόνιμη δέσμευση. Μια προσοχή μέσα στον ανάδρομο Ερμή, που θα έχετε τάσεις για παραπάνω περιττά έξοδα.

Ζυγός

Από τους πιο ευνοημένους, του νέου μήνα είστε εσείς. Το σύμπαν σας υποστηρίζει στον ερωτικό σας τομέα. Οι πιο πολλοί από εσάς, είστε ήδη σε μια διαδικασία, για να έρθετε και πάλι κοντά στον αγαπημένο σας. Οι μέρες του δευτέρου δεκαημέρου, θα δώσουν τις απτές ευκαιρίες για συναντήσεις. Οι σχέσεις εξ αποστάσεως, θα βρουν επιτέλους λύσεις που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα.

Σκορπιός

Οι καταστάσεις στην σχέση – οικογένεια σας, πάνε από το καλό στο καλύτερο και αυτό, σας έχει φτιάξει σίγουρα την ψυχολογία. Οι μόνοι του ζωδίου, σε αυτό το πρώτο 15μερο του Ιουλίου, θα βρουν νέο έρωτα μέσα από τους φιλικούς τους κύκλους. Μερικοί ίσως και να δεχτούν ξαφνικές επισκέψεις από το παρελθόν τους. Οι επανασυνδέσεις θα είναι στο μενού, αλλά υπό διαφορετικές προϋποθέσεις. 

Τοξότης

Ανατρεπτικά θα ξεκινήσει αυτός ο νέος μήνας, για εσάς…μιας και έχετε αποφασίσει ότι θα πρέπει να συνεχίσετε μόνοι, και μακριά από άτομα που δεν έχουν κάτι κοινό με την δική σας φιλοσοφία. Τώρα όσοι θέλουν να προσπαθήσουν για επανασύνδεση, καλύτερα να το αναβάλουν μέχρι ο Ήλιος, να περάσει στο συγγενικό ζώδιο το Λέοντα από τις 22 Ιούλιου. Επίσης, στον οικονομικό τομέα, θα συνεχίσετε με άνοδο και επιτυχίες.

Αιγόκερως

Προσπαθείτε να συνδυάσετε πολλά μέσα στον νέο μήνα, και μάλλον έχετε ξεχάσει ότι υπάρχει και ένα ταίρι, που αποζητά την προσοχή σας. Με τον ανάδρομο Ερμή, να μην σας ενοχλεί, εσείς θα βρείτε την φόρμουλα, που θα σας λύσει προβλήματα στην σχέση σας. Πολλά και τα νέα φλερτ που θα προκύψουν στο μονοπάτι αυτών που θέλουν να ξανα – ερωτευτούν.

Υδροχόος

Μπορεί μέσα στην καρδιά σας, να υπάρχουν ακόμη αισθήματα για  μια παλιά σας ερωτική γνωριμία, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν θα κάνετε ακόμη κάποια επικοινωνιακή κίνηση που θα σας φέρει σε δύσκολη  θέση. Οι εξελίξεις πιθανόν να τρέξουν από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Εσείς που έχετε σχέση με χιλιομετρική απόσταση, θα δείτε ξαφνικά τον σύντροφο σας!

Ιχθύς

Μέσα στο μυαλό σας, υπάρχουν όλα τα πιθανά σενάρια που όμως ακόμη δεν μπορείτε να τα κάνετε πράξη. Οι μέρες μέχρι και τέλος της εποχής θα σας φέρουν σε μια καλή επικοινωνιακή ροή, με τον άνθρωπο σας, που όμως έχει και αυτός κάποια σοβαρά ζητήματα που θέλει να συζητήσει μαζί σας. Επιπροσθέτως δείτε και με μεγαλύτερη σοβαρότητα και τα θέματα της εργασίας  – οικονομικών σας. Μπορείτε να κινηθείτε πιο πρακτικά και ότι τόσο παρορμητικά.

Από τον Γιάννη Φόξ

24



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου, μάθε τι θα συμβεί αυτόν τον μήνα σε κάθε ζώδιο με την έκλειψη!

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Μηνιαίο ωροσκόπιο Απριλίου ΚΡΙΟΣ Ο μήνας θα ξεκινήσει με τον Ερμή να βρίσκεται σε ...

Oroskopos.tv

Μηνιαίο ωροσκόπιο Μαρτίου 2024, τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για όλα τα ζώδια;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

ΚΡΙΟΣ Το ξεκίνημα του μήνα θα είναι με κάποιες ανατροπές που θα συμβούν σε σχέση με ...

Oroskopos.tv

Τι ψάχνει ένας άντρας σε μια γυναίκα με βάση την Αφροδίτη σε κάθε ζώδιο

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Οι προτιμήσεις και ανάγκες ενός άντρα σε μια γυναίκα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα μ ...

Ποια ζώδια θα έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ακόλουθα ζώδια έχουν πιθανότητα να έχουν επανασύνδεση μέσα στο 2024: Κριός και Ζυγ ...

Ποια ζώδια θα χωρίσουν μέσα στο 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Tα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν μέσα στο έτος 2024 είναι: Κριός: Ο Κριός είνα ...

Ποια είναι τα πιο άτυχα ζώδια για το 2024;

In category Μηνιαίες Προβλέψεις

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν δυσκολίες μέσα στο έτος 2024 είναι: Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!