Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματα σας..


Στις 24/07 ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του  στο ζώδιο του Καρκίνου , θα συναντηθεί με την Αφροδίτη και θα σχηματίσουν όψη συνόδου (26ο 14’). Η συνάντηση των δύο πλανητών μας βοηθάει να δείξουμε την πιο ευγενική μας πλευρά, τονίζει τους καλούς μας  τρόπους, δίνει ιδιαίτερη άνεση στην επικοινωνία, είναι πολύ ευνοϊκή για  γνωριμίες, κάνει τον λόγο μας πολύ εκφραστικό, και ενισχύει την δημοτικότητα μας. Αυτή τη φορά όμως, που η όψη συνόδου θα πραγματοποιείται στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου, θα μας βοηθήσει να εκφράσουμε τα βαθύτερα μας συναισθήματα στα αγαπημένα μας πρόσωπο τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό λόγο με ιδιαίτερη ευκολία. Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος  Ερμής με την Αφροδίτη στο  ζώδιο του Καρκίνου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε χωρίς δεύτερη σκέψη τα βαθύτερα σας συναισθήματα στα μέλη της οικογένειας σας και ιδιαίτερα στα παιδιά σας. Επίσης, αυτή η όψη είναι ιδανική για να συζητήσετε τις προοπτικές εκμετάλλευσης ενός ακινήτου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα θετική  είναι η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ερμή  στο ζώδιο του Καρκίνου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο. Κάτω από την επιρροή της θα δείτε την δημοτικότητα σας να μεγαλώνει, ενώ κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα έχετε τόσο με φίλους όσο και με συνεργάτες σας θα ξεχωρίσετε με τους καλούς σας τρόπους και για τον εκφραστικό σας λόγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο πλανήτης της επικοινωνίας και κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής συνεχίζοντας τη ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου θα συναντηθεί με την Αφροδίτη στον 2ο Ηλιακό σας οίκο. Η συνάντηση αυτή θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία, έχοντας ως δυνατό σας όπλο το επικοινωνιακό σας ταλέντο. Από την άλλη πλευρά, σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στους αγαπημένους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι . Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις σκέψεις σας με ιδιαίτερα εκφραστικό τρόπο, με αποτέλεσμα να τραβήξετε την προσοχή των συνομιλητών σας με ιδιαίτερη ευκολία. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, με τον γλυκό και τρυφερό σας λόγο θα εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας σε όσους αγαπάτε.

ΛΕΩΝ

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να ονειρευτείτε το  μέλλον σας με τα πιο όμορφα χρώματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να εκφράσει τα ελεύθερα τα συναισθήματα του στον / στην ερωτικό/ή σας σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα κοινωνικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου με την  Αφροδίτη στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα τονίσει την επικοινωνιακή σας άνεση και θα ενισχύσει την καλή σας φήμη στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν για να αναπτύξετε τις ιδέες σας.

ΖΥΓΟΣ

Με την προβολή σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα επαγγελματική συμφωνία η οποία θα δώσει σημαντική ώθηση στην καριέρα σας, ενώ η γλυκύτητα σας και οι καλοί σας τρόποι θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος  Ερμής με την Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να αναπτύξετε με ενθουσιασμό και ιδιαίτερα εκφραστικό τρόπο τα μελλοντικά σας σχέδια στους φίλους σας και στα άτομα που εμπιστεύεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές συζητήσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος  Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε μια οικονομική σας υπόθεση που αφορά Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία), ενώ από την άλλη πλευρά, είναι πολύ θετική για να προχωρήσετε σε προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία με ένα άτομο που έχετε συνεργαστεί στο παρελθόν. Επίσης, κάτω από την επιρροή της όψης είναι πιθανό να σας επιστρέψουν χρήματα που σας χρωστάνε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνήθως είστε πολύ αυστηροί με τους δικούς σας ανθρώπους και με τους συνεργάτες σας. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Καρκίνου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να εκφράσετε τις σκέψεις και τα βαθύτερα συναισθήματα σας με ιδιαίτερη ευκολία, γεγονός που θα τους εκπλήξει ευχάριστα. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι ακόμα και οι παρατηρήσεις σας θα γίνουν με πολύ γλυκό τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλές ευθύνες έχετε αναλάβει το τελευταίο χρονικό διάστημα εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος  Ερμής με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, και θα τους ενθαρρύνετε  να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι η στάση σας θα εκτιμηθεί από τους περισσότερους.

ΙΧΘΥΣ

Σε δημιουργικό οίστρο είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύες. Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βρείτε δημιουργικό τρόπο για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ο τρόπος  με τον οποίο θα φλερτάρετε θα ρίξει με μεγάλη ευκολία το αντικείμενο του πόθου σας στα δίχτυα σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα θα νιώθετε ενθουσιασμένοι και φορτωμένοι ενέργει ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 28 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για νέες αρχές και αποφάσεις. ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 28/4 έως 5/5 Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Με πολλές και σημαντικές πλανητικές μετακινήσει ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με τους ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πάρ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 25 Aπριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα ενδέχεται να αντιμετωπίσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!