Αιγόκερως: Ήρεμος και Συνεσταλμένος


Σαν ζώδιο, ο Αιγόκερως, είναι γνωστός για την σύνεσή του, και είναι ακριβώς αυτή η συμπεριφορά απέναντι στον έρωτα που σας ξεχωρίζει στον έρωτα.

Είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την αγάπη και δεν δίνετε τον εαυτό σας στον οποιονδήποτε –οι Αιγόκεροι είναι επιλεκτικοί και απαιτούν υψηλά πρότυπα συμπεριφοράς από έναν σύντροφο.Έχετε μία φήμη που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ότι δίνετε στο στάτους προτεραιότητα σε σχέση με τον έρωτα, αλλά η αλήθεια είναι πως η λίστα συμβατότητας του Αιγόκερω περιλαμβάνει φιλόδοξους συντρόφους και όχι ανθρώπους χωρίς όραμα. Έτσι και αλλιώς θέλετε να πάτε μπροστά στη ζωή σας, έτσι είναι λογικό να διαλέξετε έναν σύντροφο που έχει την ίδια θέληση με εσάς.

Οπότε τι καθορίζει τη συμβατότητα ενός Αιγόκερου;

Λοιπόν, συναισθηματικά είστε αρκετά κλειστοί. Δεν λέω πως δεν έχετε αισθήματα, φυσικά, απλά τείνετε να τα κρατάτε για τον εαυτό σας. Για έναν Αιγόκερω, η συμβατότητα με κάποιον δεν είναι ποτέ ακαριαία –πρέπει να δουλεύετε στις σχέσεις σας και αυτό είναι κάτι που δεν σας τρομάζει.

Είστε ρεαλιστικοί και ξέρετε πως κανείς δεν είναι τέλειος. Μόλις βρείτε κάποιον που αξίζει να μείνετε μαζί του, ρίχνετε τις άμυνές σας και βρίσκετε τρόπους να δουλέψετε μαζί για το καλό και των δύο. Σαν Αιγόκερως, όσο μεγαλώνετε, τόσο πιο σοφοί γίνεστε. Στην πραγματικότητα, το μυθολογικό σας αρχέτυπο είναι ο σοφός.

Η εσωτερική σας σοφία είναι εμφανής στο πόσο λίγο σας απασχολεί όταν είστε μόνοι –και είστε πάντα πρόθυμοι να ξοδέψετε το χρόνο σας με το σωστό άτομο.

Πολλοί Αιγόκεροι διαλέγουν να καθυστερήσουν να μπουν σε μία μόνιμη σχέση μέχρι να κερδίσουν αυτά που θέλουν επαγγελματικά.

Για μερικούς από εσάς, ο έρωτας και η οικογένεια είναι άλλος ένας στόχος στη λίστα σας, και μάλιστα όχι αρκετά ψηλά. Είστε υπολογιστικοί τύποι και μένετε σε απόσταση όταν γνωρίζετε νέους ανθρώπους μέχρι να σιγουρευτείτε πως αξίζουν το χρόνο σας. Αυτό σημαίνει πως οι άλλοι σας βρίσκουν λίγο επιφυλακτικούς ή ακόμα και εκφοβιστικούς.

Μερικές φορές οι σοβαροί τρόποι σας, κρύβουν μία γοητευτική και πνευματώδη προσωπικότητα. Είστε έξυπνοι, με γνώσεις και με ιδιαίτερα ισχυρή θέληση –οι σύντροφοί σας γρήγορα ανακαλύπτουν πως είστε στο πλευρό τους μία δύναμη που μπορούν να χρησιμοποιήσουν προς όλες τις κατευθύνσεις.

Η συμβατότητα του Αιγόκερω με τα ζώδια της Γης είναι συνήθως ισχυρή, καθώς έχετε κοινή λογική και προσγειωμένα συναισθήματα. Τα ζώδια της Φωτιάς, όμως, αποδεικνύονται ανήσυχα και απρόβλεπτα για τα γούστα σας. Τα ζώδια του Αέρα και του Νερού αποτελούν καλούς συνδυασμούς για εσάς, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να τους ακούτε.

Όταν η σχέση σας πηγαίνει καλά, είστε πιστοί, στοργικοί και σταθεροί σύντροφοι. Όταν πάλι όχι, είστε απόλυτα ψύχραιμοι απέναντι στις κρίσεις. Έχετε τεράστιο εσωτερικό απόθεμα δύναμης σε συνδυασμό με άφθονη υπομονή, έτσι δεν παρατάτε μία σχέση χωρίς μάχη.

Αυτή η τάση σημαίνει πως σας ταιριάζουν περισσότερα ζώδια από όσο νομίζετε –όταν είστε ερωτευμένοι, πάντα είστε πρόθυμοι να δώσετε στον εαυτό σας άλλη μια ευκαιρία. Πράγματι, για έναν Αιγόκερω, η συμβατότητα σε μία σχέση μπορεί να σφυρηλατηθεί, ακόμα και στους πιο δύσκολους συνδυασμούς.

Οι περισσότεροι Καρκίνοι είναι μοιρολατρικοί από τη φύση τους και πιστεύουν πως ό, τι είναι να γίνει θα γίνει. Υπάρχουν περισσότερα που αφορούν τη συμβατότητα ενός Αιγόκερου από αυτά που φαίνονται, επειδή πίσω από τη σοβαρή και εγκρατή πλευρά σας υπάρχει μία προσωπικότητα «στολίδι» που περιμένει να αναδυθεί.



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

ΤΕΤΑΡΤΗ

In category Αρθρογραφία Αιγόκερως

Αιγόκερως Η σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων ,ξεκινώντας μια μέρα που θα είστ ...

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Αιγόκερω

In category Αρθρογραφία Αιγόκερως

Κατευθυνόμενοι από τον Κρόνο, οι Αιγόκεροι στη ζωή σας ίσως είναι ιδιαίτερα επιρρε ...

Ο ρεαλισμός του Αιγόκερω

In category Αρθρογραφία Αιγόκερως

Όλοι έχουμε διαβάσει για τον ρεαλισμό του Αιγόκερω, αλλά από πού πηγάζει; Ποιο είνα ...

Ωροσκόπος Αιγόκερως – Η πολιορκία της Δόξας

In category Αρθρογραφία Αιγόκερως

Με Ωροσκόπο Αιγόκερω. Υπάρχει συχνά ένας δυαδικός συνδυασμός ενός ατόμου που από τ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!