Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 13/10 – 20/10/2019


Κριέ που τον πας το δυναμίτη

Θέλεις να αλλάξει το τοπίο στα ερωτικά σου, που μοιάζει σα τοπίο στην ομίχλη; Τότε πάρε απόφαση να σταματήσεις να συντηρείς προσδοκίες για το κορμί που δε σου κάθισε όπως θα γούσταρες. Ή κι αν σου κάθισε, δεν το έκανε με τον τρόπο που του ζήτησες. Με ξάφνιασες πραγματικά όταν μου είπες ότι θέλεις να νοικοκυρευτείς. Αναρωτήθηκα εάν θα άντεχες το μάντρισμα σε ένα τσαρδί μαζί με την αγάπη σου, πολλά κουτσούβελα, μπαρμπάδες και θειες να πηγαινοέρχονται, οικογενειακές συγκεντρώσεις και άλλα τέτοια. Θα μου πεις, δε δικαιούσαι εσύ να αράξεις σε μία “μόνιμη”αγκαλιά; Φίλε δικαιούσαι αλλά λίγο μετά βαριέσαι. Κι όταν βαριέσαι, καταπιέζεσαι. Κι όταν καταπιέζεσαι, μέσα σου βράζεις. Κι όταν παρά βράσεις, εκρήγνυνσαι. Μπουρλότο όλα δηλαδή. Ούτε μόνος δε μπορείς. Και μαζί και μόνος, ίδιος είναι ο πόνος. Αυτά θα αλέθει το μυαλό σου τούτες τις μέρες και μπορεί για λίγο να είσαι χαλασμένος. Όχι για πολύ γιατί κι αυτό το βαριέσαι. Παραδέξου το.

Ταύρε κούνα λίγο το κορμί σου

3…2…1… η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και αν εσύ δε σηκωθείς από τη θέση σου να κάνεις φασαρία, τότε θα γίνει από μόνη της και δε θα σου αρέσει. Ξεκόλλα από τα περσινά ξινά σταφύλια, από ότι συνέβη στο ερωτικό σου παρελθόν, ας ήταν και προχτές και κοίτα μπροστά. Μη βολεύεσαι πουθενά. Και ποιος σε ρώτησε άμα η ζωή σου θέλει να κάνει αλλαγές το κατά πόσο είσαι έτοιμος; Η μαγική λέξη για σένα λέγεται “ετοιμότητα”. Κούνα λίγο το κορμί σου σίνανάι γιάβρουμ σίνανάι και θα δεις πως θα πέφτουνε σαν τις μπεκάτσες τα κορμιά μπροστά σου. Τι κρατάς ανοιχτούς λογαριασμούς με φάσεις που δεν πήρες ποτέ αυτό που ήθελες; Ούτε είναι λόγος να σταματήσεις να είσαι μάχιμος στην ερωτική αρένα. Κι επειδή γνωρίζω ότι έχεις “βίτσια” αξιοπρόσεχτα, δείξε μας λίγο τι μπορείς να κάνεις για να μη σε θεωρούμε βαρετό. Α και πάψε να προτιμάς τη μαμά, να σου μπαλώνει τα σώβρακα και να βρίσκεις εκεί φαγάκι, γιατί το κόστος θα είναι μεγαλύτερο να ξέρεις. Σήκω και φτιάξε τη φωλιά σου και προκάλεσε την ερωτική σου τύχη, σήμερα κιόλας. Περιμένω νέα σου.

Δίδυμε το νου σου

Ευτυχώς που τα σκάγια της Πανσελήνου, εσένα δε σε φτάνουν. Θα μου πεις, τί να το κάνεις, αφού φτάνουν τους άλλους γύρω σου, πάλι θέματα θα έχεις. Ναι ρε φίλε αλλά είναι αλλιώς να την τρώει τη σκαγιά κάποιος στο κρανίο κι αλλιώς να την τρώει ξώφαλτσα. Έλα και σου κάνει καμιά αμυχή. Γι αυτό επειδή τις ημέρες τούτες, πολλοί θα είναι οι δυσκοίλιοι γύρω σου, κοίτα να μη μασήσεις και πέσεις στην ψυχολογία τους. Την πορεία σου εσύ. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν να λες σε ότι ακούς. Παίξε μπαλίτσα πιο αποφασιστικά στα ερωτικά σου και μη βάλεις άλλον να μεσολαβήσει να σου κάνει τα κονέ με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γιατί μπορεί να στο φάει το κορμί. Δεν πα νά ‘ναι φίλος κολλητός.  Και μιας και μίλησα για “κολλητούς”, για κάνε μία γενική καθαριότητα με τους φίλους που νομίζεις πως μπορείς να εμπιστεύεσαι. Πρόσεξε πολύ μη σε πιάσει στο ψηστήρι κάποιο γκομενάκι και νομίσεις πως για σένανε το κάνει. Λάθος φίλε στις γνωριμίες σου στοχεύει. Και τώρα που σου μαύρισα την καρδιά, θα σου πω το καλό νέο. Δία απέναντι να σε χαιρετάει έχεις, οπότε γύρισε το παιχνίδι με το μέρος σου. Το μεζέ σου θα τον πάρεις τελικά.

Καρκίνε πέτα τη σαβούρα

Τι είχες και τι έχασες με την Πανσέληνο αυτή. Σιγά τα ωά. Θα ρίξεις λέει “Χ” σε ότι τελικά δεν άξιζε τον κόπο να ασχοληθείς. Χαρήκαμε απότομα. Μα καλά, δεν το έχεις κάνει ακόμα; Τι περιμένεις δηλαδή, ότι όλα μπορεί και να διορθωθούν ως δια μαγείας; Άκου φίλε Καρκινάκο, ούτε μαγεία υπάρχει, ούτε μπορείς να πορεύεσαι με το “μπορεί” κι άμα γουστάρεις να δεις πόσο συναρπαστικά πράγματα έχει να σου χαρίσει η ζωή, ξεσαβούρωνε. Πέτα στον κάδο των απορριμάτων, όποιον δεν άξιζε να τον κάνεις άνθρωπο και μην τον πετάς στην ανακύκλωση. Δεν ανακυκλώνεται φίλε. Απόβλητο τοξικό για σένα είναι και θέλει θάψιμο στα βάθη των ωκεανών. Άσε που τελευταία ανακάλυψες πόσο αρέσεις και πολλοί θα είναι εκείνοι που γουστάρουν να σε γνωρίσουν από κοντά. Άκουσα κάπου πως ένας βασιλιάς ενδιαφέρεται για σένα, ή μία πριγκίπισσα κι εσύ τους κάνεις νερά λέει, γιατί ακόμα κουβαλάς τα παρατράγουδα του παρελθόντος σου. Γιατί μανίτσα μου να ασχολείσαι ακόμα; Αφού τα καλύτερα έρχονται που να μη βρίσω…

Λιονταράκλα μου

Κοίτα μη σε αρχίσουνε στην παραμύθα, πόσο μεγάλος είσαι, πόσο ωραίος, πόσο σπουδαίος κι εσύ μασήσεις, επειδή είσαι μια ψωνάρα. Να σε δουλέψουν θέλουν ψιλό γαζί, στο λέω να το ξέρεις. Κοίτα μη κοιτάς τους αυλικούς σου από ψηλά, γιατί ο δρόμος έχει λακκούβες και μπορεί τελικά να μη γλιτώσεις τη σαβούρντα. Πρόσεχε όταν οδηγάς την άμαξά σου, γιατί μπορεί να το κάνεις απρόσεχτα και να χαλάσουν οι αναρτήσεις της. Οπότε το ρεκτιφιέ θα σου βγάλει άλλα έξοδα. Το γκομενάκι μπορεί τελευταία να στα πρήζει όμως κι εσύ δεν είσαι και κανάς καλός..αφού δε διορθώνεσαι. Θέλεις όλα να τα αποφασίζεις πρώτα μόνος σου. Αν ήταν έτσι οι σχέσεις φίλε, θα τα φτιάχναμε με τον εαυτό μας κι αν τα φτιάχναμε με τον εαυτό μας θα κινδυνεύαμε να χαρακτηριστούμε “αυτοαπασχολούμενοι”. Ένας ερωτικός δεσμός, χρειάζεται δύο τουλάχιστον για να γίνει παιχνίδι. Δε μιλάω για τα ομαδικά να μη ξεφύγουμε απ το θέμα. Μη ζητάς τις μέρες αυτές τα ρέστα γιατί αγνόησαν τις εντολές σου. Εντολές να δίνεις μόνο στο sex. Το πολύ πολύ να αρπάξεις τις ξυλιές σου κι αυτό στο παιχνίδι είναι. Μπήκες;

Παρθένε δεν είναι αυτό που νομίζεις

Επειδή είσαι άψογος και μας κάνεις τα χατίρια, νομίζεις πως μπορείς και να μας καβαλήσεις; Επειδή ότι κι αν πεις το έχεις σκεφτεί στη λεπτομέρεια, νομίζεις πως δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνεις λάθος; Αμ δε. Και να ξέρεις πως αυτές τις μέρες επειδή όλοι θα είμαστε “κάπως” δε θα έχουμε και πολλή όρεξη να φάμε στη μάπα ούτε την κριτική, ούτε την ξινίλα σου. Άσε που μου σφύριξαν πως μας φροντίζεις για να μας γίνεσαι απαραίτητος. Έχεις κι εσύ τον τρόπος σου να μας υποχρεώνεις να γίνουμε μούσι να μας ξουρήσεις. Όμως δε σημαίνει ότι ο δικό σου τρόπος είναι και ο σωστός κι ας έχεις ιδρώσει τη φανέλα για να τον κάνεις να φαίνεται άψογος και τακτοποιημένος. Εμάς μπορεί να μας αρέσει η ακαταστασία, το σκέφτηκες ποτέ αυτό; Θα μου πεις, τόσοι κόποι και τόσες θυσίες σου δεν τις αναγνωρίζουμε; Μπορεί και να μη τις αναγνωρίζουμε. Να στόχευσες σε λάθος καρδιά. Οπότε την επόμενη φορά που θα ψάξεις για άλλο γκομενάκι, κοίτα να βρεις κανά λεχρίτη που μπορεί στην αρχή να σου ξενίσει για τα γούστα σου αλλά από αγκάθι βγαίνει ρόδο κι από ρόδο βγαίνει αγκάθι. Το έλεγε κι η γιαγιά σου.

Ζυγέ κόψε την παραμύθα

Έκανες τις αισθηματικές κι ερωτικές σου κουτσουκέλες και νόμιζες πως ήταν τόσο χαριτωμένες που θα τις δεχόντουσαν οι άλλοι αμάσητες. Όχι φίλε το μοτίβο σου αυτό το βαρεθήκαμε πια και από δω και στο εξής όταν απευθύνεις την καρδιά σου σε εκείνους που σε ξέρουν θα τρως άκυρα. Ζητήσαμε να είσαι μαζί μας, μας είπες ναι και το μάτι σου μετά, έπαιζε σε άλλα ταμπλό σαν του χαμελαίοντα. Προς όλες τις κατευθύνσεις δηλαδή. Μας παραμύθιασες για τα καλά, τόσο που όντως σε πιστέψαμε να κλείσουμε τα αφτιά μας στους καλοθελητές που “ζήλευαν” την αγάπη μας και στο τέλος το δίκιο το είχαν εκείνοι που κατηγορούσες. Λοιπόν, επειδή σε πήρα από τα μούτρα ενώ ξέρω πως είσαι καλό παιδί αλλά ανασφαλής (εξ ου και η τσιλημπούρδα), θα σου πω ότι με την Πανσέληνο αυτή, θα φωτιστεί η μλκια που σε δέρνει. Τουλάχιστον λίγο πριν φας χυλόπιτα δείξε καλή διαγωγή μέχρι να ξεχαστούν τα πράγματα. Προσπάθησε να περιορίσεις τον λατρεμένο από θεούς κι ανθρώπους παλιοχαρακτήρα σου και γίνε έστω και για μια στιγμή αληθινός. Έτσι για δούμε κι εμείς, εάν μπορέσουμε να ζήσουμε δίχως τα παραμύθια σου. Κατά τα άλλα σε λατρεύω να το ξέρεις.

Σκορπιέ γιατί μπορείς φίλε

Εσένα το σύμπαν σε θέλει έξω, μακριά από τη σπηλιά σου. Να οργώσεις τις θάλασσες τους αγρούς και τις πεδιάδες. Να γνωρίσεις κόσμο, διαφορετικό από εσένα. Να σε προκαλέσουν και να προκαλέσεις. Να ρίξεις φραγή εισερχομένων αναμνήσεων κι ανθρώπων που μόνο τοξικοί υπήρξαν στη ζωή σου τελικά. Να εκδιώξεις την εκδικητική μανία που έχεις ώστε να τιμωρήσεις εκείνους που “ποτέ τους” δε θα γίνουν άνθρωποι. Να θυμάσαι πως συχνά πυκνά, θα σου συμβαίνουν πράγματα ξαφνικά και αναπάντεχα. Από συναντήσεις με ανθρώπους που ούτε καν θυμάσαι πια, μέχρι που δε θα ξέρεις σε πιο κρεβάτι κοιμήθηκες και σε πιο αχυρώνα ξύπνησες. Τρελιάρη…τς τς τς. Όλα σε σπρώχνουν να ασχοληθείς με ότι μέχρι τώρα δεν είχες φανταστεί. Να βγάλεις μέσα από εκεί, τα ταλέντα σου. Να εκτονώσεις τους πόθους σου και τα ανομολόγητα πάθη σου. Ναι, δείξε μας πόσο γοητευτικά διαφορετικός είσαι και μη γίνεσαι η ουρά του καθενός από το φόβο μη φανείς και εκτεθείς απ το δικό σου φως. Φίλους πολλούς μπορεί να μην έχεις αλλά έχεις λίγους και καλούς. Άσε τους να σε βγάλουν έξω από τη μούχλα. Έχουν τον τρόπο τους εμπιστέψου τους.

Τοξότη άσε τους άλλους να κουρεύονται

Μπατίρη σε βλέπω την εβδομάδα αυτή, ή να ψάχνεις τρόπο μέσα από άλλους να εξασφαλίσεις την καλοπέρασή σου. Όχι δε σε λέω εκμεταλλευτή και μη το πάρεις έτσι. Γιατί εάν δεν είχαμε κι εσένα, όλοι μέσα στην κατάθλιψη θα ήμασταν. Μπορεί για ότι γενικά σου φταίει στη ζωή σου, να τα βάλεις με την άτιμη τη μοίρα που δε σε υποστηρίζει. Μην το κάνεις αυτό γιατί έχεις  Δία και μάλλον κακομαθημένος θα φανείς στα μάτια μας. Σκέψου, πως κάπου εκεί έξω σε κάποια σπίτια, γίνονται από τους καυγάδες βομβαρδισμοί αυτή την εποχή. Μη ζορίζεις το γκομενάκι που δε σου κάθεται όπως θα ήθελες, αφού κι εσύ του κάθεστε, τόσο όσο, που να μη σου πολύ ζαλίζει τις παντούφλες. Καμιά φορά στον έρωτα δε ζητάς πολλά γιατί τα θέλεις όλα. Φίλε αν τα είχες όλα, θα έχανες και το ενδιαφέρον σου να ξέρεις. Πάντως ενώ όλοι γύρω σου θα σκοτώνονται και κανείς δε θα ασχολείται τις μέρες αυτές με ότι κάνεις, να θυμάσαι ότι είναι καλή φάση και την κουτσουκέλα σου να κάνεις και να φλερτάρεις σε αχαρτογράφητα νερά και μπαλίτσα να παίξεις με όποιον ερωτικά σε προκαλέσει. Η ζωή είναι μικρή φίλε για να είναι μίζερη, κι εσύ το ξέρεις καλύτερα από όλους μας. Έμπαινε λοιπόν.

Αιγόκερε ξεκαθάρισε τη θέση σου

Κουλουβάχατα θα είναι οι καταστάσεις γύρω σου κι εσύ θα άγχεσαι τόσο, που δε θα σου σηκώνεται η όρεξη να ερωτευτείς.  Άσε που μπορεί να αποκαλυφθούν και κάποιες κουτσουκέλες σου στα ερωτικά. Κοίτα αν σου συμβεί κάτι τέτοιο, να βρεις τρόπους να σώσεις την παρτίδα γιατί σε βλέπω να εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα. Για θύμισε στους άλλους, τι θα ήταν η ζωή τους αν δεν υπήρχες εσύ. Και αυτό κάντο σε όλα τα επίπεδα των σχέσεών σου. Θα μου πεις και ποιος σου δίνει το δικαίωμα να κρυφο- τσιλημπουρδίζεις; Ε πες τους ότι οι ωραίοι έχουν χρέη. Όχι μην το πεις, γιατί θα χαντακωθείς περισσότερο. Όμως κι εσύ ρε παιδί μου θέλεις να είσαι και παπάς παπάς και ζευγάς ζευγάς στα ερωτικά σου. Τώρα να ξέρεις ότι βρίσκεσαι στη φάση, ή να τα μηδενίσεις όλα ή να τα πας με άλλη τακτική. Τη δική σου ως συνήθως. Κάτι μπορεί να χρειαστεί διαγραφή και όχι επανεκκίνηση. Κοίτα να διαγράψεις ότι για καιρό σε έχει βασανίσει σε έχει ήδη ξενερώσει κι ας φαντάζει στα ματάκια σου δυσκολάκι. Θα τα καταφέρεις για άλλη μια φορά, δε σε φοβάμαι.

Υδροχόε μην ανοίξω τον στόμα μου

Έλα που κι εσύ θα μας πεις ότι έχεις τα ψυχολογικά σου, με την Πανσέληνο αυτή. Ναι ρε, η Πανσέληνος θα φταίει για τις μλκίες που έκανες κατά καιρούς στα ερωτικά σου. Γιατί δεν έχεις εσύ δικαίωμα στη μλκία; Φυσικά και έχεις αλλά στην προκειμένη περίπτωση “ηγείσαι”.  Είσαι σαν τον Οβελίξ που έπεσε στη χύτρα με το φίλτρο και από τότε ο μάγος του απαγόρευε να ξανά δοκιμάσει από αυτό. Η καλύτερες γκόμενες της ζωής σου, είναι η “Ελευθερία” και η “Ανεξαρτησία” σου. Μόνο που για μια φορά, θα πρέπει να φανείς ειλικρινής και να μας πεις ότι τις εννοείς μόνο αν ισχύουν για εσένα. Όλοι οι άλλοι, εμείς οι κοινοί θνητοί, πρέπει να βρεθούμε δεμένοι πιστάγκωνα στο άρμα σου. Ξέρεις πως να γίνεσαι ισοπεδωτικά χειριστικός άμα σηκώσουμε κεφάλι. Τύφλα να έχουν οι Σκορπιοί μπροστά σου. Τουλάχιστον αυτοί το κάνουν και βασανίζονται κι οι ίδιοι. Ενώ εσύ το κάνεις για να γουστάρεις. Μην τύχει και νομίσουμε ότι σε κερδίσαμε. Σιγά τον αντίπαλο. Φίλε στο λέω. Αντίπαλος του εαυτού σου είσαι εσύ. Το ξέρεις έτσι;

Ψαράκι μου

Η αλήθεια είναι, ότι πρώτα βάζεις μπρος σου τις δικές μας τις ανάγκες κι ύστερα του εαυτού σου. Άλλες πάλι φορές, νομίζεις πως αυτό που κάνεις είναι και εκείνο που θα θέλαμε. Άλλοτε αποτραβιέσαι στο βυθό σου και δε μας στέλνεις μήνυμα, ούτε για να δούμε αν αναπνέεις ακόμα. Και κάποιες πάλι φορές την ώρα που μας έχεις στη φωλιά σου, ξεχνάς ότι μπορεί να μη μας αρέσει η ακαταστασία της. Εκείνο που εκτιμώ πραγματικά σε σένα, είναι ότι ξέρεις πολύ καλά να ξεχωρίζεις τα κλειδάκια της καρδιάς μας. Όμως θα πρέπει να σου πω, πως τελευταία στα ερωτικά σου, είσαι λιγάκι χύμα στο κύμα. Άλλο άνθρωπο έχεις στην καρδιά σου, άλλο στο μυαλό σου και άλλο στο κρεβάτι σου. Θα μου πεις, μακάρι όλοι αυτοί να υπήρχαν μόνο σε έναν. Όμως αυτό δε γίνεται. Ένα πράγμα που θα ήθελα να προσέξεις, είναι ότι έχεις την έφεση να μη διορθώνεσαι. Κάνεις δηλαδή επαναλαμβανόμενα λάθη με αποτέλεσμα να ξενερώνεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν σου αρέσει αυτό το σκηνικό, όλα καλά. Εάν δε σου αρέσει και θέλεις κάτι μόνιμο, πέτα το και φτιάξε άλλο καινούργιο και δελεαστικό να πορευτείς. Περιμένω νέα σου.

Από την Μελίνα Φώφη

shutterstock image 20



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!