Ο Ήλιος στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει !!!


Το καλοκαίρι είναι η εποχή που είναι συνδεμένη, περισσότερο από κάθε άλλη, με την χαρά, τις διακοπές, τις ανέμελες στιγμές, τον έρωτα, και ότι πιο όμορφο και φωτεινό υπάρχει στην ζωή μας. Αντιπροσωπευτικός εκπρόσωπος της χαράς της ζωής και της λάμψης είναι το Πύρινο ζώδιο του Λέοντα.

Έτσι μετά από το πρώτο μέρος του καλοκαιριού, όπου είχαμε τις Εκλείψεις αλλά και τις ιδιαίτερα απαιτητικές όψεις στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω, η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/07 στις 11: 36 π.μ. θα δώσει σε όλους μας την ευκαιρία να αφήσουμε για λίγο πίσω μας τις περιοριστικές καταστάσεις που περάσαμε στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς και μέχρι τις 22/08 στις 18:43 μ.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο της Παρθένου, θα έχουμε την δυνατότητα να περάσουμε όμορφα, να χαρούμε, να διασκεδάσουμε, να κανονίσουμε τις διακοπές μας και να ερωτευτούμε, μιας και για τους περισσότερους από εμάς ουσιαστικά τώρα θα αρχίσει το καλοκαίρι.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα θα γίνουμε πιο εκδηλωτικοί και γενναιόδωροι με τους φίλους και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, προτεραιότητα για όλους,  δεσμευμένους και αδέσμευτους θα είναι ο Έρωτας, ενώ για όσους έχουν μικρά παιδιά θα απολαύσουν τις μικρές χαρές της ζωής μέσα από τα μάτια των παιδιών τους.

Φυσικά, η βασική επιθυμία όλων μας θα είναι να περάσουμε όμορφα και να διασκεδάσουμε παίρνοντας πάντα τις αντίστοιχες προφυλάξεις, εξαιτίας του Κορωνοϊου. Παράλληλα με τις διακοπές,  ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο δημιουργικοί και να προετοιμαστούμε, οργανώνοντας τα σχέδια μας για το χειμώνα.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο Λέοντα θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) τα οποία και με την παρουσία του Άρη από το ζώδιο του Κριού διανύουν μια από τις πιο δυναμικές και παράλληλα ερωτικές περιόδους της χρονιάς, ενώ για τα υπόλοιπα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Υδροχόους), η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα θα τους ωθήσει να ξαναδούν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις, για τις οποίες η παρουσία του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου κρύβει πολλές εκπλήξεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ήλιου στο ζώδιο που κυβερνά οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι:

  • Στις 02/8 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό (10ο 38’), η οποία θα προκαλέσει απρόσμενες ανατροπές στην ζωή των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 03/08 ο Ήλιος θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με την Σελήνη – Πανσέληνος (11ο 45’), η οποία ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τις σχέσεις τους, καθώς θα φωτίσει πλευρές που δεν έδιναν ιδιαίτερη σημασία.
  • Στις 16/08 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Άρη (24ο 09’), θα βοηθήσει τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα να πάρουν πρωτοβουλίες και να προχωρήσουν σε κινήσεις οι οποίες στα μάτια των άλλων μπορεί να φαίνονται ριψοκίνδυνες.
  • Στις 17/08 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ερμή(25ο 10’), θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες και θα βοηθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα να είναι πιο γενναιόδωροι στις εκφράσεις τους.
  • Στις 19/08 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την Σελήνη – Νέα Σελήνη (26ο 35’), ευνοεί τα τολμηρά νέα ξεκινήματα των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Το χαμόγελο, η αισιοδοξία και η επιθυμία για διασκέδαση θα επιστρέψει και πάλι στη ζωή σας. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα θα σας ωθήσει να αφήσετε για λίγο πίσω σας ότι σας έχει κουράσει και να γεμίσετε τις μπαταρίες  αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας. Φυσικά κατά τη διάρκεια της παραμονής του σε επαγγελματικό επίπεδο θα έχετε πολύ δημιουργικές ιδέες, ενώ σε προσωπικό επίπεδο για τους αδέσμευτους ένας καλοκαιρινός έρωτας θα τους ανανεώσει, ενώ για τους δεσμευμένους θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά με το ερωτικό τους ταίρι.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε κυρίως το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Ταύροι. Αρκετοί από εσάς θα προσπαθήσετε να δώσετε λύσεις οι οποίες θα είναι εντελώς ανατρεπτικές, ενώ άλλοι μπορεί να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε σπίτι με αφορμή μια ξαφνική επαγγελματική πρόταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια πιο ενδιαφέρουσα καθημερινότητα περιμένει από εδώ και στο εξής εσάς τους Διδύμους. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα σας υπόσχεται μια ευχάριστη χρονική περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την δυνατότητα να δείτε τους δικούς σας ανθρώπους και να επικοινωνήσετε με φίλους που έχετε να δείτε καιρό. Να κάνετε μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς, ενώ κατά τη διάρκεια των διακοπών αρκετοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε, επιστρέφοντας, ένα νέο κύκλο σεμιναρίων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσοχή σε ότι έχει πραγματικά αξία για εσάς θα δώσετε εσείς οι Καρκίνοι, γι’ αυτό και δεν θα διστάσετε να γίνετε ιδιαίτερα διεκδικητικοί με τα θέλω σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού ξεκουραστείτε και γεμίσετε τις μπαταρίες σας, θα έχετε την δυνατότητα να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας και να ενισχύσετε την υπεραξία σας στο χώρο της δουλειάς σας με μια σημαντική συμφωνία, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να κάνετε χαρούμενους τους αγαπημένους σας. 

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας, σας κάνει τους πρωταγωνιστές του καλοκαιριού. Τα φετινά σας γενέθλια θα έχουν έναν αέρα ανανέωσης και αλλαγών, μιας και αρκετοί από εσάς θα πρέπει να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για τις αλλαγές που έρχονται, ωστόσο, η παρουσία του Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει να δείτε το μέλλον σας με μεγαλύτερη αισιοδοξία παρακινώντας σας σε δυναμικά ξεκινήματα. Σε προσωπικό επίπεδο, για τους αδέσμευτους ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα και εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι να τον υποδεχτείτε με χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε ποιο ήρεμους ρυθμούς θα κινηθείτε από εδώ και στο εξής εσείς οι Παρθένοι.
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του  Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι μετά από ένα κουραστικό χειμώνα ήρθε η στιγμή να δώσετε στον εαυτό σας τον χρόνο να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μείνετε άπραγοι, αφού μόλις γεμίσετε τις μπαταρίες σας θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα σας βήματα και να κάνετε τις ανάλογες επαφές.

ΖΥΓΟΣ

Μια από τις πιο κοινωνικές ευχάριστες και κοινωνικές περιόδους της χρονιάς ξεκινάει για εσάς τους Ζυγούς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα μέσα από φίλους κατά τη διάρκεια των διακοπών σας και να μπείτε σε καινούργιους κοινωνικούς κύκλους. Το πιο σημαντικό όμως για την προσωπική σας ζωή είναι ότι μέσα από φίλους θα γνωρίσετε έναν νέο έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες θα φέρει σε εσάς τους Σκορπιούς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα. Αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε σε μια νέα συνεργασία η οποία θα αλλάξει την επαγγελματική σας πορεία αλλά και την δημόσια εικόνα σας, ενώ για όσους από εσάς είστε σε αναζήτηση εργασίας, μη διστάσετε να στείλετε το βιογραφικό σας στις εταιρείες που σας ενδιαφέρουν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το βλέμμα σας στο μέλλον έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες.
Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 9ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα προσωπικά και επαγγελματικά σας πλάνα, ενώ για τους περισσότερους από εσάς αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να φύγετε για διακοπές μαζί με το ταίρι σας, η οποίες για φέτος θα έχουν και μικρή δόση περιπέτειας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα μπορεί να ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό για εσάς τους Αιγόκερους, ωστόσο σας έμαθε κάτι πολύ σημαντικό ότι μέσα από τις δύσκολες καταστάσεις βγαίνετε πιο δυνατοί. Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να νιώσετε σίγουροι για τον εαυτό σας και γεμάτοι αυτοπεποίθηση θα προχωρήσετε σε πολύ σημαντικές οικονομικές συνεργασίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν πολύ σύντομα να νιώσετε οικονομική ασφάλεια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, η libido σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ήλιου απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να δείτε τα θετικά και τα αδύναμα σημεία των συνεργασιών σας, ενώ είναι πιθανό να σας φέρει και ξαφνικές προτάσεις για νέες και πολλά υποσχόμενες. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, κατά τη διάρκεια των διακοπών θα αφιερώσετε όλο σας τον χρόνο και την προσοχή στον /στην σύντροφο σας.

ΙΧΘΥΣ

Σε πιο ήρεμους ρυθμούς θα σας βάλει ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα την καθημερινή σας ζωή. Τα θετικά σημεία είναι ότι το κλίμα στο χώρο της δουλειά σας θα αρχίσει να βελτιώνεται και αυτό θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο αποτελεσματικοί. Ενώ κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σας διακοπών θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τον εαυτό σας, την διατροφή και την φυσική σας κατάσταση, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε σε αλλαγές που αφορούν την  εξωτερική σας εμφάνιση.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα θα νιώθετε ενθουσιασμένοι και φορτωμένοι ενέργει ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 28 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για νέες αρχές και αποφάσεις. ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 28/4 έως 5/5 Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Με πολλές και σημαντικές πλανητικές μετακινήσει ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με τους ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για να επικεντρωθείτε στους στόχους σας και να πάρ ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 25 Aπριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα ενδέχεται να αντιμετωπίσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!