Αντίθεση Αφροδίτης – Ανάδρομου Δία, Ερωτικά μπερδέματα !!


Η βασική επιθυμία όλων μας, ιδιαίτερα  αυτές τις ημέρες όπου είμαστε αναγκασμένοι να υιοθετήσουμε νέες συνήθειες,  είναι να σπάσουμε τους αυστηρούς κανόνες που μας έχουν επιβληθεί και να ζήσουμε την ζωή μας και πάλι ξέγνοιαστα.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει στις 25/08 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω (17ο 55’), στην προσπάθεια μας να νιώσουμε και πάλι όμορφα θα μας παρασύρει σε υπερβολές.

Έτσι, κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης Αφροδίτης – ανάδρομου Δία θα είμαστε υπερβολικοί στην έκφραση των συναισθημάτων μας, θα πάρουμε αποφάσεις χωρίς να τις μελετήσουμε με προσοχή, θα έχουμε την τάση να αφήσουμε τα πράγματα στην τύχη τους, είναι πιθανό να παρασυρθούμε σε άσκοπα έξοδα, στις διαπροσωπικές μας σχέσεις θα συμπεριφερθούμε ανεύθυνα.

Θα έχουμε την τάση να αφήσουμε πράγματα για αργότερα, είναι πιθανό να χαλάσουμε το πρόγραμμα διατροφής μας , στις κοινωνικές εκδηλώσεις θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τραβήξουμε την προσοχή, ενώ σε ότι αφορά την ερωτική μας ζωή είναι πιθανό να παρασυρθούμε σε ερωτικά σκάνδαλα τα οποία μπορεί να μας εκθέσουν.

Η όψη αντίθεσης της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Δία θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+

ΚΡΙΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν ιδιαίτερα κουραστικό για εσάς τους Κριούς γι’ αυτό και μέσα σας νιώθετε πολύ έντονα την ανάγκη να τα αφήσετε όλα πίσω και να ξεκουραστείτε. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον  ανάδρομο  Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να τα αφήσετε όλα στην τύχη τους και να ζήσετε και να χαλαρώσετε, με αποτέλεσμα, εάν το κάνετε να επηρεάσει αρκετά την αξιοπιστία σας στο χώρο της δουλειάς σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να μπλεχτείτε στα δίχτυα του έρωτα με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με ιδιαίτερα γλυκά λόγια εκφράζετε αυτές τις ημέρες τα συναισθήματα σας εσείς οι Ταύροι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υπερβολικές δηλώσεις σε ότι αφορά τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό η επιθυμίας σας να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σας να σας κάνει να αμελήσετε τις υποχρεώσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το χαμόγελο στο πρόσωπο των αγαπημένων σας θέλετε να δείτε ζωγραφισμένο εσείς οι Δίδυμοι . Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Δια από το ζώδιο του Αιγόκερω είναι πιθανό να σας παρασύρει σε άσκοπες σπατάλες, στην προσπάθεια σας να κερδίσετε την εύνοια των αγαπημένων σας. Μήπως όμως πίσω από αυτή την υπερβολή κρύβεται η δική σας συναισθηματική ανασφάλεια;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδιαίτερα συναισθηματικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι .  Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Δία που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω, σε επαγγελματικό επίπεδο θα πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε μια συνεργασία μέσα στον ενθουσιασμό σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό συμπεριφερθείτε με επιπόλαιο τρόπο στους αγαπημένους σας εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία που σας έχουν.

ΛΕΩΝ

Η αγάπη σας στις απολαύσεις είναι γνωστή. Αυτές τις ημέρες όμως , κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο  Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα είστε επιρρεπείς στις απολαύσεις με αποτέλεσμα άλλοι να παρασυρθούν σε διατροφικές σπατάλες και να χαλάσουν το πρόγραμμα διατροφής τους, ενώ άλλοι να παρασυρθούν σε ερωτικές περιπέτειες με ένα συνάδελφο τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλές προσκλήσεις θα έχετε από φίλους αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι στις οποίες με μεγάλη χαρά θα αποδεχτείτε. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το  ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει την επιθυμία σας να περάσετε όμορφα και να διασκεδάσετε, ενώ είναι πιθανό να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να τραβήξετε πάνω σας την προσοχή χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή θα ενθουσιαστείτε με μια νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Στην εξέλιξη της καριέρας σας έχετε ρίξει όλα σας το βάρος το τελευταίο χρονική διάστημα εσείς οι Ζυγοί. Ο ενθουσιασμός σας είναι μεγάλος καθώς οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας είναι μεγάλες, ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας κάνουν να νιώσετε υπερβολικά σίγουροι και να επαναπαυτείτε στις δάφνες σας με αποτέλεσμα αυτές τις ημέρες να μην προσπαθείτε όσο πρέπει. Επίσης, θα καλό θα είναι να προσέξετε την συμπεριφορά σας και να μην συμπεριφέρεστε με αλαζονεία στους συναδέλφους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε έντονους ρυθμούς κινείστε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Σκορπιοί.  Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να προωθήσετε με ενθουσιασμό τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να χτυπήσει την πόρτα σας ένας έρωτας από μακριά, στον οποίο όμως καλό θα ήταν να μην επενδύσετε πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μεγάλα σχέδια έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. . Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας  Δία ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μια οικονομική συμφωνία, χωρίς να έχετε μελετήσει με προσοχή όλα τα δεδομένα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, νιώθετε ιδιαίτερα γοητευτικοί και ερωτεύσιμοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το γεγονός ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σας αγαπούν, θα εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι.  Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Δία ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας παρασύρει σε επιπόλαιες συμπεριφορές απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα και αλλά και στους στενούς σας συνεργάτες, αυτοί όμως θα σας συγχωρήσουν. Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή είναι πιθανό να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με το ερωτικό σας ταίρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η λέξη που σας χαρακτηρίζει αυτές τις ημέρες είναι απειθαρχία. Και αυτό γιατί κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο  Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, δεν θα έχετε διάθεση να δουλέψετε με αποτέλεσμα να σπαταλάτε άσκοπα το χρόνο σας στην δουλειά σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα διαλέξετε τον εύκολο δρόμο για  να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση και αυτός δεν θα συμπεριλαμβάνει άσκηση και σωστή διατροφή.

ΙΧΘΥΣ

Διανύετε μια από τις πιο χαρούμενες και ερωτικές περιόδους της χρονιάς εσείς οι Ιχθύες.Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες για την προοπτική μιας μελλοντικής επαγγελματικής συνεργασίας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα σας φέρει πολύ κοντά με ένα πρόσωπο από το φιλικό και το κοινωνικό σας περιβάλλον με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ερωτικό σκάνδαλο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 25 Φεβρουαρίου 2024 εως 3 Μαρτίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Εντάσεις, υπερβολές αλλά και τυχερές γνωριμίες μ ...

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και που ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

Σελήνη στην Παρθένο από 24/2 και ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο στις 03.38 το πρωί της 24/02 και θα μας απασχολήσει περ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των καθηκόντων σας. Με λίγο ...

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο ωροσκόπιο σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους ή συγγενείς που δ ...

Oroskopos.tv

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου στις 24/02/2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Με μια λαμπερή Πανσέληνο θα υποδεχθούμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!