Αντίθεση Αφροδίτης- Ανάδρομου Ποσειδώνα, Ερωτικές ψευδαισθήσεις !!


Η περίοδος των διακοπών, είναι ίσως, η ιδανικότερη για να δοκιμάσει τις ερωτικές και τις φιλικές σχέσεις, μιας και εξαιτίας της επιθυμίας που έχουμε να περάσουμε καλά, και να ξεφύγουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας, έχουμε την τάση να τις εξιδανικεύουμε.

Αυτό θα συμβεί και εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με  τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (22ο 41’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει η πρακτική Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα είναι πιθανό να θολώσει η κρίση μας και να πάρουμε αποφάσεις που κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα παίρναμε, θα έχουμε την τάση να παρασυρθούμε  σε ερωτικά παραστρατήματα, ενώ από την άλλη πλευρά θα είναι πολύ εύκολο να πέσουμε θύματα  απάτης.

Η τάση μας να εξιδανικεύουμε πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να μας οδηγήσει σε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις τόσο στις προσωπικές μας σχέσεις όσο και στις μελλοντικές μας  συνεργασίες.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να πιστέψουμε ότι ζούμε ένα  ρομαντικό έρωτα.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες)  που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 5 -/+ ημέρες.

ΚΡΙΟΣ

Πολλαπλούς ρόλους έχετε αναλάβει αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί . Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις με αποτέλεσμα να αναλάβετε περισσότερους ρόλους και ευθύνες στην δουλειά σας από αυτούς που μπορείτε να ανταπεξέλθετε. Από την άλλη πλευρά, σε ότι αφορά την εμφάνιση σας, καλό θα ήταν αυτή τη χρονική περίοδο να αποφύγετε τις ριζικές αλλαγές, γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που είχατε φανταστεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα ερωτικά μπερδέματα θα πρέπει να προσέξετε  αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ταύροι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα  από τους Ιχθύς , είναι πιθανό να σας παρασύρει  σε ερωτικές περιπέτειες με ένα άτομο από φιλικό σας περιβάλλον, ωστόσο, καλό θα ήταν να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να δημιουργηθούν υπερβολικές προσδοκίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στην επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων έχετε διοχετεύσει όλη σας την ενέργεια αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , είναι πιθανό να σας  δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες για  το επαγγελματικό σας μέλλον. Ενώ  σε προσωπικό επίπεδο η εικόνα που προβάλλετε προς τα έξω είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές συζητήσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα από το  φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να θολώσει την κρίση σας με αποτέλεσμα να μην δείτε τις πραγματικές προθέσεις των συνομιλητών σας. Εάν δεν θέλετε να πέσετε θύματα εκμετάλλευσης, αποφύγετε αυτές τις ημέρες να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Το πορτοφόλι σας  θα πρέπει να προσέξετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Λέοντες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο  Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε περιττές σπατάλες και έξοδα για τα οποία πολύ σύντομα μπορεί να μετανιώσετε.  Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πέσετε θύματα ερωτικών ψευδαισθήσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ζωής σας αυτή τη χρονική περίοδο τον έχετε δώσει στον έρωτα εσείς οι Παρθένοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας  με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να φέρει στην ζωή σας ένα απρόσμενο  έρωτα ο οποίος θα μοιάζει να είναι βγαλμένος από παραμύθι. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να κάνετε μαζί του όνειρα για το μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Κρυφές ερωτικές ιστορίες ζείτε  αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ζυγοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα από τους Ιχθύς ,  είναι πιθανό να σας παρασύρει σε μια ερωτική περιπέτεια με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σας ο οποίος θα πρέπει να μείνει κρυφός από τους υπόλοιπους συναδέλφους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές προσκλήσεις από φίλους έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα από το  φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων , σας υπόσχεται ότι θα γνωρίσετε πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα μέσα από τις φιλικές σας παρέες τα οποία θα σας ενθουσιάσουν. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην αφήσετε το μυαλό σας να δημιουργήσει ιστορίες αγάπης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την εξέλιξη της καριέρας σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Τοξότες. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις τόσο για την εξέλιξη της καριέρας σας, όσο και για μια νέα επαγγελματική πρόταση, και να πάρετε αποφάσεις που δεν θα σας ωφελήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τα μελλοντικά σας σχέδια ασχολείστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για το προσωπικό και επαγγελματικό σας μέλλον, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να φέρει στον δρόμο σας άτομα, τα οποία με τα κολακευτικά τους σχόλια  θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να φέρει δίπλα σας άτομα από το φιλικό σας κύκλο τα οποία θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε οικονομικές συνεργασίες μαζί τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να παρασυρθείτε από ερωτικές φαντασιώσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις σχέσεις σας θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι  Ιχθύς. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου  με τον  κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα , ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, είναι πιθανό να θολώσει την κρίση σας και να μην σας επιτρέψει να δείτε το πραγματικό πρόσωπο, τόσο των αγαπημένων σας προσώπων όσο και των συνεργατών σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ευνοϊκή όψη από τη Σελήνη φέρνει τύχη στα οικονομικά ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!