Αντίθεση Άρη – Ανάδρομου Δία, Η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα !


Ο άνθρωπος έχει πολλές αντιφατικές πλευρές και αυτό εκφράζεται με διάφορους τρόπους στην καθημερινότητα μας, για  παράδειγμα στην πλειοψηφία των ανθρώπων δεν τους αρέσει να τους πιέζουν και να τους βάζουν όρια ή να τους ελέγχουν. Τι γίνεται όμως όταν βρεθούν σε μια κατάσταση η οποία μπορεί να βγει εκτός ελέγχου;

Σε μια τέτοια κατάσταση θα βρεθούμε στις  29/07 όπου ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα θα βρεθεί απέναντι από τον ανάδρομο Δία ο οποίος λίγες ώρες πριν έχει επιστρέψει στον ζώδιο του Υδροχόου (29ο 53’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Δία θα χρειαστεί να καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια ώστε να μην  παρασυρθούμε σε αψυχολόγητες ενέργειες όπως για παράδειγμα να πάρουμε ριψοκίνδυνες αποφάσεις  χωρίς προηγουμένως να έχουμε μελετήσει με προσοχή  τις κινήσεις μας, επίσης κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών μας συζητήσεων θα πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ τα λόγια μας, γιατί με το παραμικρό,  η κατάσταση μπορεί να φτάσει στα άκρα και να ακουστούν πράγματα που δεν πρέπει.  

Από την άλλη πλευρά, αυτές τις ημέρες θα έχουμε την τάση να υπερεκτιμήσουμε τις δυνάμεις μας και να  αναλάβουμε ευθύνες που δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε. Φυσικά η ερωτική μας διάθεση θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη, όμως εάν δεν την διαχειριστούμε σωστά μπορεί να οδηγήσει σε δύσκολες καταστάσεις.

Σε κοσμικό επίπεδο κάτω από την επιρροή αυτής της όψης θα δούμε πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα, υπερβολικές υψηλές θερμοκρασίες, μεγάλες φωτιές σε διάφορα μέρη του πλανήτη,  αλλά και επεισόδια βίας.

Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης με τον ανάδρομο Δία θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των  2 τελευταίων ημερών  καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για  11 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Έντονες στιγμές θα ζήσετε αυτές  τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη αντίθεσης που  θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε λεκτικές υπερβολές, στην προσπάθεια σας να εντυπωσιάσετε τον φιλικό σας κύκλο, και αυτό να είναι η αφορμή ώστε να δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ σας. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να ζήσετε πολύ έντονες ερωτικές στιγμές, με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές εντάσεις θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ανεβάσει υπερβολικά τους τόνους στις οικογενειακές σας σχέσεις, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει. Προσέξτε γιατί αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις και στην εικόνα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε πολύ έντονους ρυθμούς θα κινηθείτε αυτές  τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να ανεβάσει επικίνδυνα τους τόνους κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής ή φιλικής συζήτησης. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα  προσεχτικοί όταν οδηγείτε, γιατί θα είναι εύκολο να εκνευριστείτε από τους άλλους οδηγούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πορτοφόλι σας θα πρέπει να προσέχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι . Η  όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υπερβολικές σπατάλες στην προσπάθεια σας να εντυπωσιάσετε τους αγαπημένους σας, με αποτέλεσμα να τινάξετε τον προϋπολογισμό των διακοπών σας στον αέρα.

ΛΕΩΝ

Για άλλη μια φορά  εσείς οι Λέοντες πρωταγωνιστείτε στα πλανητικά δρώμενα. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης λίγες ώρες πριν αποχωρήσει από το  ζώδιο σας με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ανεβάσει επικίνδυνα τους τόνους στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις με αποτέλεσμα κάποιες από αυτές να έρθουν σε οριστική ρήξη. Επίσης, είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία, χωρίς να έχετε μελετήσει προσεχτικά τους όρους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ άγχος έχετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Παρθένοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου θα ενισχύσει το άγχος που έχετε για την δουλειά σας και το επαγγελματικό σας μέλλον, με αποτέλεσμα να σας παρασύρει σε αψυχολόγητες ενέργειες και κινήσεις πανικού. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσετε πολύ έντονες ερωτικές στιγμές οι οποίες θα πρέπει να μείνουν κρυφές.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετές εντάσεις με τους φίλους σας θα έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει στην προσπάθεια σας να τραβήξετε την προσοχή συγκεκριμένων ανθρώπων του φιλικού σας κύκλου, σε υπερβολές, οι οποίες θα έχουν το αντίθετο από αυτό που υπολογίζατε αποτέλεσμα. Επίσης, είναι πιθανό να έρθετε σε δύσκολη θέση από τον τρόπο που θα εκφράσει τα συναισθήματα του ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την εικόνα σας θα πρέπει να προστατεύσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να πάρετε ιδιαίτερα τολμηρές αποφάσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον, γεγονός που θα εκπλήξει το περιβάλλον σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα ασήμαντο γεγονός μπορεί να σας ωθήσει σε έντονα ξεσπάσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τα μελλοντικά σας σχέδια ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας παρασύρει σε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις σε ότι αφορά ένα προσωπικό ή επαγγελματικό σας σχέδιο, με αποτέλεσμα να μην δώσετε σημασία σε σημαντικές λεπτομέρειες. Επίσης, καλό θα ήταν να μην λέτε πράγματα που αργότερα δεν θα μπορείτε να τα διορθώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέα οικονομικά ανοίγματα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να σας ωθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία έχει πολύ έντονο το στοιχείο του ρίσκου. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να εκφράσετε πολύ έντονα τον θυμό σας στο ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τις αντιδράσεις σας θα πρέπει να προσέχετε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Υδροχόοι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Λέοντα με τον Δία ο οποίος πριν από λίγες ώρες επέστρεψε στο ζώδιο σας, είναι πιθανό να δημιουργήσει αρκετές εντάσεις στις προσωπικές σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Ο τρόπος που μπορεί να συμπεριφερθείτε στους συνεργάτες θα είναι υπερβολικός, ενώ είναι πιθανό μια λάθος έκφραση του συντρόφου σας να είναι η αφορμή ενός μεγάλου καυγά.

ΙΧΘΥΣ

Τα συναισθήματα σας προσπαθείτε να διαχειριστείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύς. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να μεγεθύνει την ψυχική και συναισθηματική σας κατάσταση. Το υπερβολικό σας άγχος, θα είναι η αφορμή να έχετε έντονες συγκρούσεις με τους συναδέλφους σας με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα στο χώρο της εργασίας σας να είναι τεταμένη.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 21 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επικοινωνία σας με άλλους και στην ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Δευτέρα 20 Απριλίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην επίτευξη των στόχων σας και στην αυ ...

Oroskopos.tv

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας από 19-26 Μαίου Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το αστρολογικό δελτίο της εβδομάδας Ρομαντική, ερωτική και ιδιαίτερα τυχερή θα εί ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 19 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλο ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 18 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Σήμερα εστιάστε στην προσωπική σας ανάπτυξη και αυτοβελ ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 17 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο   Κριός Σήμερα εστιάστε στην οργάνωση και την διάρθρωση των ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!