Ερμής στον Λέοντα και πως θα μας επηρεάσει


Τις διακοπές μας προετοιμάζουμε αυτές τις ημέρες οι περισσότεροι από εμάς, και αυτό που περιμένουμε είναι να το ρίξουμε λιγάκι έξω, να χαλαρώσουμε, να διασκεδάσουμε, να χαρούμε και  να επικοινωνήσουμε, με τις δικούς μας ανθρώπους. Με άλλα λόγια να πάρουμε πίσω ότι μας στέρησε ο φετινός χειμώνας.

Στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα, ο Ερμής μπορεί να εκφράσει με τον καλύτερο τρόπο αυτά τα στοιχεία. Η φετινή παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα θα είναι τόσο ξέγνοιαστη όσο τα προηγούμενα χρόνια ή θα δυσκολέψει κάποιους από εμάς;

Στο ζώδιο του Λέοντα, ο Ερμής μας ωθεί να γίνουμε πιο εκδηλωτικοί και  γενναιόδωροι στην έκφραση των συναισθημάτων μας, και αυτό μπορεί πολλές φορές να μας παρασύρει σε υπερβολές, στην προσπάθεια μας να τραβήξουμε την προσοχή των συνομιλητών μας.  Από την άλλη πλευρά θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε  με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια τις απόψεις μας, ενώ, δεν θα διστάσουμε  να τα βάλουμε και με πιο ισχυρούς, εάν νιώσουμε ότι προσπαθούν να μας μειώσουν. Φέτος όμως, όπως αναφέρουμε και παραπάνω, κάθε άλλο παρά εύκολες θα είναι οι συναντήσεις που θα έχει.

Ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/07 στις 04:12 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 12/08 στις 00:56 π.μ. Από το πέρασμα του ιδιαίτερα ευνοημένα θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Τοξότες) οι οποίοι θα περάσουν όμορφα, θα φλερτάρουν, θα διασκεδάσουν, ενώ παράλληλα θα έχουν  ευκαιρία να αναπτύξουν τα δημιουργικά τους σχέδια. Από την άλλη πλευρά, οι εκπρόσωποι  του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) θα δυσκολευτούν, καθώς θα βιώσουν ιδιαίτερα πιεστικές καταστάσεις στην δουλειά τους, εντάσεις και είναι πιθανό να αναγκαστούν να αλλάξουν ξαφνικά τα σχέδια τους,

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα , οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

  • Την 01/08 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο (09ο 32’), θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές ικανότητες  των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 02/08 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Κρόνο (10ο 31’), δεν θα επιτρέψει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα, να εκφράσουν τις απόψεις τους, ενώ μπορεί να προκαλέσει και αρκετές αναβολές ή καθυστερήσεις στην πορεία υλοποίησης ενός σχεδίου.
  • Στις 04/08 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ουρανό (14ο 42’), θα προκαλέσει απρόσμενες αλλαγές στα σχέδια  αλλά και έντονη νευρικότητα στους εκπροσώπους  του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαήμερου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
  • Στις 11/08 η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Δία (28ο 24’), θα παρασύρει σε επιπόλαιες συμπεριφορές και συγκρούσεις τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαήμερου καθώς και σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Λέοντα  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Στους τυχερούς του καλοκαιριού ανήκετε εσείς οι Κριοί . Η είσοδος Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  στον 5ο Ηλιακό, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με ενθουσιασμό τα σχέδια σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο,  θα αφήσετε για λίγο πίσω τον ιδιαίτερα απαιτητικό χειμώνα και θα περάσετε όμορφα με αγαπημένους φίλους, θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας γεμίσουν χαρά, θα διασκεδάσετε και θα  φλερτάρετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας  ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε άμεσες και ουσιαστικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα, αλλά και σε  θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία. Επίσης, θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας καθώς μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές στα σχέδια των διακοπών σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε έντονους ρυθμούς θα μπει αυτή τη χρονική περίοδο η ζωή σας.  Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει με αρκετές και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες επαγγελματικές συζητήσεις ακόμα και κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος σας που έχετε να δείτε καιρό . Φυσικά δεν θα λείψουν και οι γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σίγουροι για τον εαυτό σας  θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι . Η είσοδος του, στο ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει , λίγο πριν φύγετε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία, η οποία θα ανεβάσει την υπεραξία σας στην δουλειά σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, προσπαθήστε να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να δώσετε χαρά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Εκφραστικοί και εκδηλωτικοί θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, και θα σας ωθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας.  Ωστόσο, θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, γιατί μπορεί να υπάρχουν αναβολές ή ξαφνικές ανατροπές οι οποίες θα δοκιμάσουν αρκετές φορές τα νεύρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια περίοδος έντονης εσωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους Παρθένους . Η είσοδος  του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει, παρόλο που για τους περισσότερους αυτή η περίοδος είναι περίοδος διακοπών, να  κινηθείτε παρασκηνιακά και να προχωρήσετε σε κρυφές συζητήσεις και συμφωνίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν να εισβάλει και πάλι στην ζωή σας, ζητώντας μια 2η ευκαιρία.

ΖΥΓΟΣ

Ενδιαφέρουσες γνωριμίες θα έχετε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα δώσει μια νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή. Αρκετοί από εσάς θα έχετε ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους για διακοπές, ενώ παράλληλα θα έχετε και ενδιαφέρουσες γνωριμίες  μέσα από τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Ετοιμαστείτε λοιπόν, για πολύ όμορφες στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, ενώ παράλληλα θα έχετε και ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις. Ιδιαίτερα όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για  να στείλετε το βιογραφικό σας. Για ένα πράγμα όμως, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, ότι σας περιμένει αρκετή δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το χαμόγελο της αισιοδοξίας ζωγραφισμένο στα χείλη σας θα είστε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες . Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει  να μοιραστείτε τα μελλοντικά σας σχέδια με φιλικά σας πρόσωπα που εμπιστεύεστε, να συναντήσετε  φίλους που βρίσκονται εκτός χώρας, να απολαύσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές, οι οποίες κάθε άλλο παρά συνηθισμένες θα είναι. Ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφασισμένοι να τακτοποιήσετε  τις οικονομικές σας υποθέσεις είστε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (Τράπεζες, Εφορία) και να προχωρήσετε σε νέες ρυθμίσεις στις οποίες θα είστε συνεπείς, ενώ, είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε νέες οικονομικές συνεργασίες οι οποίες θα σας δώσουν μια σταθερότητα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στον σύντροφο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας  στο ζώδιο του Λέοντα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με ιδιαίτερη προσοχή με τις επαγγελματικές σας συνεργασίες, ενώ θα υπάρξουν στιγμές που θα συμπεριφερθείτε με αυστηρότητα στους συνεργάτες σας, επίσης είναι πιθανό να υπάρξουν και ξαφνικές ανατροπές σε μια συνεργασία. Σε προσωπικό επίπεδο, θα ακούσετε με ιδιαίτερη προσοχή τις ανησυχίες του συντρόφου σας, ενώ δεν θα διστάσετε να βάλετε και όρια στην σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ

Νέες ευθύνες στην δουλειά σας θα αναλάβετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει αρχικά να βελτιώσετε τις σχέσεις σας  με τους συναδέλφους σας, ενώ παράλληλα θα κληθείτε να δώσετε άμεσες και πρακτικές λύσεις στα ζητήματα  που θα προκύψουν στην δουλειά σας. Αυτό φυσικά, εκτός από την επιβράβευση θα σας φέρει και  νέες  ευθύνες.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 25η Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός  Η σημερινή μέρα φέρνει δυναμισμό και ενέργεια. Εστιάστε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την 24 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει. Ε ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 23-30 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Ερωτική και άκρως δημιουργική θα είναι η τελε ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 23 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό! Ιδανική για να ο ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο ωροσκόπιο 22 Ιουνίου για τα 12 ζώδια

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός: Μια απροσδόκητη αλλαγή πλάνων ίσως φέρει αναστάτωση στη ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!