Πανσέληνος στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει !!


Το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλοι μας έχουμε ανάγκη να ζήσουμε πιο ξέγνοιαστα και να ερωτευτούμε, άλλωστε, τα πάντα είναι πιο όμορφα και κάτω από το φως του φεγγαριού. Το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι στο ζώδιο του Υδροχόου θα πραγματοποιηθεί τόσο η Πανσέληνος του Ιουλίου όσο και του Αυγούστου.

Η Πανσέληνος του Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στις 05:36 π.μ. στην 01ο 26’ του Σταθερού Υδροχόου, ενός ζωδίου που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις ομάδες, τον ανθρωπισμό ,την αμφισβήτηση, τις ιδεολογίες,  την καινοτομία στην επιστήμη, το διάστημα, αλλά και την επανάσταση για την επανάσταση χωρίς δηλαδή να υπάρχει ουσιαστική αιτία, θα επηρεάσει κυρίως τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των  2 πρώτων ημερών  καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, ενώ ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα είναι στην 21ο 23’ του Παρορμητικού Καρκίνου.

Αυτή η Πανσέληνος έχει μερικά πολύ ιδιαίτερα σημεία όπου θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία. Αρχικά γίνεται στον άξονα της Ύπαρξης (1ο-7ο ), με άλλα λόγια, για άλλη μια φορά στο επίκεντρο της προσοχής μας θα είναι οι διαπροσωπικές μας σχέσεις, και οι οποίες θα μπουν κάτω από μεγεθυντικό καθρέφτη.

Για την εξέλιξη τους, ποιες από αυτές αξίζει να συνεχίσουν και ποιες θα πρέπει να μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, θα μας αναγκάσει  να αποφασίσουμε η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα, ιδιαίτερα όταν συνειδητοποιήσουμε ότι άτομα που εμπιστευόμασταν προσπαθούσαν να μας υπονομεύσουν , με αποτέλεσμα είτε να δημιουργηθούν εντάσεις είτε να γίνουμε επιφυλακτικοί και δύσπιστοι με φίλους , αγαπημένα πρόσωπα ή συνεργάτες και να ρίξουμε τους τίτλους του τέλους.

Η όψη συνόδου του Ερμή πάνω στον Ωροσκόπο, μας ωθεί να εκφράσουμε με έντονο τρόπο τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας, οπότε η συμμετοχή της στην όψη αντίθεσης που σχηματίζει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα έρχεται να βάλει την σφραγίδα του οριστικού.

Από την άλλη πλευρά η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, έρχεται να μας δώσει έμπνευση και να μας ωθήσει να κυνηγήσουμε τα οράματα μας, αυτή θα είναι και η όψη που θα φωτίσει και τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αυτό που επιβάλλεται να προσέχουμε είναι τους πόρους μας, συναισθηματικούς και υλικούς, εξαιτίας της όψης αντίθεσης της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Δία που προηγήθηκε. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή, μια ερωτική περιπέτεια μπορεί να είναι η αφορμή για να παρασυρθούμε.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, ακόμα βρισκόμαστε, όπως και στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου του Κρόνου- Ουρανού, που έχει βγάλει στην επιφάνεια πολύ σημαντικά γεγονότα και συμπεριφορές που κρύβουν αρκετή σκληρότητα.

Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Άρης με την Δήμητρα είναι πιθανό να οξύνει τις κοινωνικές αντιδράσεις, καθώς θα υπάρξουν πολλές αλλαγές γύρω μας σε οικονομικά θέματα, αλλά και σε ότι θεωρούσαμε μέχρι σήμερα κεκτημένο.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο, είναι ότι αυτή η Πανσέληνος, γίνεται πολύ κοντά και θα ενεργοποιήσει το αποτύπωμα που άφησε η  σύνοδος Δία – Κρόνου που πραγματοποιήθηκε στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, και η οποία μας έχει βάλει σε μια διαδικασία να αναθεώρησης.

Αστρικά αυτή η Πανσέληνος πραγματοποιείται στην 7ο 17’ του Παρορμητικού Αιγόκερω  και θα ωθήσει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) να γίνουν πιο αυστηροί με τις προσωπικές και τις επαγγελματικές τους επιλογές, ενώ ο Ωροσκόπος της είναι στην 27ο 37’ των Μεταβλητών Διδύμων.

Αστρικού και Τροπικού χάρτη θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα κάποιες κρυφές όψεις που σχηματίζονται. Η όψη αντίθεσης που σχηματίζει η Αστρική Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Τροπικό Κρόνο μπορεί να φέρει συναισθηματική απομάκρυνση στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου.

Ενώ η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Τροπικός Άρης με τον Αστρικό Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει φανατικές αντιδράσεις, αλλά και προβλήματα στην θάλασσα ή μόλυνση του νερού σε διάφορες περιοχές του πλανήτη, οι οποίες θα μεγεθυνθούν εξαιτίας της όψης συνόδου που σχηματίζει ο Τροπικός Δίας με τον Αστρικό Ποσειδώνα.

Το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου είναι:

Παίρνω την απόφαση να  ρίξω τους τίτλους του  τέλους  σε όσες σχέσεις και συνεργασίες δεν έχουν να μου προσφέρουν κάτι, και παράλληλα κυνηγώ τα όνειρα και τα ιδανικά μου, προσπαθώντας όσο είναι εφικτό να μην σπαταλήσω άδικα την ενέργεια μου. Ενώ από την άλλη πλευρά, χωρίς ενοχές μπορεί να παρασυρθώ σε έντονα ερωτικά πάθη.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος  του Ιουλίου στο ζώδιο του Υδροχόου  τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Έμφαση στην  κοινωνική σας ζωή θα δώσετε εσείς οι Κριοί. Η Πανσέληνος του Ιουλίου σας υπόσχεται ότι μέσα από τον φιλικό σας κύκλο θα γνωρίσετε πρόσωπα τα οποία θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας, και πιθανόν στο μέλλον να παίξουν σημαντικό ρόλο τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Ενώ είναι πιθανό πάρετε την απόφαση να απομακρύνετε κάποια πρόσωπα από την ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Την καριέρα σας έρχεται να φωτίσει  η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό που σίγουρα σας απασχολεί αυτή τη χρονική περίοδο, εκτός από την επαγγελματική σας άνοδο είναι τι ικανοποίηση παίρνετε από την δουλειά σας, γι’ αυτό αρκετοί από εσάς δεν θα διστάσετε να πάρετε την απόφαση και να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μακριά από την ρουτίνα της καθημερινότητας θέλετε να βρεθείτε αυτές  τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου,  θα σας ωθήσει, εάν δεν είστε ήδη σε διακοπές, να οργανώσετε το πρόγραμμα των διακοπών σας. Ενώ ένας νέος έρωτας είναι πιθανό να έρθει από μακριά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τους κρυμμένους σας φόβους θα φωτίσει αυτή η Πανσέληνος σε εσάς τους Καρκίνους. Η Πανσέληνος του Ιουλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να κοιτάξετε κατάματα τους προσωπικούς σας φόβους και τις ανασφάλειες σας. Μέσα από αυτή την διαδικασία, θα βρείτε την δύναμη να ρίξετε τους τίτλους του τέλους σε σχέσεις και συνεργασίες που δεν σας προσφέρουν κάτι.

ΛΕΩΝ

Φως στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ρίξει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί απέναντι από το ζώδιο σας στο  ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό για τους περισσότερους από εσάς σημαίνει ότι θα ξαναδείτε με ιδιαίτερη προσοχή την σχέση σας με τους άλλους, και θα συνειδητοποιήσετε ποια άτομα αξίζουν να είναι στην ζωή σας και ποια μέχρι τώρα σας εκμεταλλεύτηκαν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην σχέση σας με τους συναδέλφους σας θα εστιάσετε την προσοχή σας εσείς οι  Παρθένοι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να εστιάσετε την προσοχή σας στις σχέσεις με τους συναδέλφους σας, ενώ παράλληλα θα δείτε με ιδιαίτερη προσοχή αυτά που συμβαίνουν στην δουλειά σας και ποιους ανθρώπους πρέπει να εμπιστεύεστε. Αυτή η κατάσταση μπορεί αυτή την στιγμή να σας γεμίζει με άγχος, θα λειτουργήσει όμως θετικά για εσάς, αφού θα σας ωθήσει να βάλετε νέες προτεραιότητες.

ΖΥΓΟΣ

Έτοιμοι να ερωτευτείτε κάτω από το φως του φεγγαριού είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου θα σας ωθήσει να αφήσετε στην άκρη του ενδοιασμούς και να μπλεχτείτε σε ερωτικές περιπέτειες. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι τις παράνομες ερωτικές ιστορίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε πιο έντονα αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η  Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να ξαναδείτε με προσοχή τις οικογενειακές σας υποθέσεις, ενώ παράλληλα θα δώσετε προσοχή και στην συμπεριφορά των συγγενικών σας προσώπων. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να απογοητευτείτε συναισθηματικά από την συμπεριφορά του συντρόφου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε έντονους ρυθμούς θα κινηθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, θα βάλει την προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή σε έντονους ρυθμούς, ενώ παράλληλα θα τονίσει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες.  Η επιθυμία σας για διακοπές ή ένα ταξίδι, μπορεί να συνδυαστούν με τη δουλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα κεκτημένα σας θα προσπαθήσετε να προστατεύσετε αυτές τις ημέρες εσείς  οι Αιγόκεροι. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να διατηρήσετε τα υλικά και συναισθηματικά σας κεκτημένα, δίνοντας όμως ιδιαίτερη έμφαση σε αυτά που έχουν  πραγματική αξία για εσάς. Αυτό που θα πρέπει, επίσης, να προσέχετε το πορτοφόλι σας, γιατί μπορεί να παρασυρθείτε σε περιττά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού θα είναι στραμμένα επάνω σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας θα σας ωθήσει να ξαναδείτε τον τρόπο που λειτουργείτε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, και να βάλετε πιο αυστηρά κριτήρια. Επίσης, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις και για το επαγγελματικό σας μέλλον. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, η ερωτική σας διάθεση θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη.

ΙΧΘΕΙΣ

Πολύ άγχος έχετε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Ιχθύες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου,  θα μεγεθύνει το άγχος που έχετε για το επαγγελματικό σας μέλλον, ενώ στην προσπάθεια σας να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας είναι πιθανό να κινηθείτε παρασκηνιακά.  Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή,  είναι πιθανό να έχετε ερωτικά μπερδέματα με ένα συνάδελφο σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο για 19 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Μία μέρα γεμάτη με χρήσιμες συ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια αίσθηση ανησυχίας ίσως σας κυριεύει σήμερα, Κριέ. Θ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια ημέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα σας περιμ ...

Oroskopos.tv

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας από 16-23 Ιουνίου 2024. Μάθε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Το Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας Γεμάτη όνειρα, ψευδαισθήσεις αλλά και πολλές ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σας περιμένει, Κ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!