Αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Δία, βιασύνη και αισιοδοξία…

Αντίθεση Ερμή-Ανάδρομου Δία, βιασύνη και αισιοδοξία…


Στις 30/05 ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο που κυβερνά τους Διδύμους , θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Δία, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία  του στο ζώδιο που κυβερνά τον Τοξότη (20ο 48’). Η συνάντηση των δύο αυτών πλανητών σε όψη αντίθεσης μπορεί να λειτουργήσει ως δίκοπο μαχαίρι, μιας και ο Δίας έχει την τάση να μας κάνει βιαστικούς και υπεραισιόδοξους, με αποτέλεσμα να υπερεκτιμάμε τις δυνατότητες μας ή να οδηγούμαστε σε εύκολα συμπεράσματα. Γι’ αυτό κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης καλό θα ήταν να είμαστε φειδωλοί στις δηλώσεις μας, να μην αναλαμβάνουμε υποχρεώσεις που δεν μπορούμε να υλοποιήσουμε γιατί υπερεκτιμάμε της δυνάμεις μας, ενώ καλό θα είναι να ελέγχουμε τις πληροφορίες που δεχόμαστε πριν προχωρήσουμε στην διάδοση τους. Η όψη αυτή επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που είναι γεννημένοι στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 4ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Αρκετές συζητήσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Κριοί. Ωστόσο  κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων με τον  ανάδρομο Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, σε ότι αφορά τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, καλό θα ήταν να κρατήσετε χαμηλούς τόνους μέχρι να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις. Επίσης καλό θα ήταν να μην μεταδίδετε τις πληροφορίες που μαθαίνετε αν πρώτα δεν διασταυρώσετε την εγκυρότητα τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Ωστόσο, καλό θα ήτανε κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις προοπτικές μιας νέας οικονομικής συνεργασίας, γιατί το πιθανότερο είναι να είναι υπερεκτιμημένες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε μεγάλα κέφια είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι.  Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο σας με τον  ανάδρομο Δία που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας ωθήσει να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα ή να συμπεριφερθείτε με επιπολαιότητα στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη , είναι πιθανό να σας δημιουργηθούν υπερβολικές προσδοκίες σε σχέση με την επαγγελματική σας πορεία, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά σας απέναντι στους συναδέλφους σας να γίνει αλαζονική.

ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερα κοινωνικοί είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων με τον  ανάδρομο Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να είστε περισσότερο διαχυτικοί από ότι συνήθως ή από ότι μπορούν να δεχθούν οι άλλοι με αποτέλεσμα να εκτεθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την δημόσια εικόνα σας ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας  Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε επιπόλαιες συμπεριφορές στις οικογενειακές και επαγγελματικές σας σχέσεις με αποτέλεσμα να βλάψετε την δημόσια εικόνα σας.

ΖΥΓΟΣ

Το βλέμμα σας στο μέλλον έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.  Ωστόσο,  κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον  ανάδρομο Δία, είναι πιθανό να οδηγηθείτε σε εύκολα συμπεράσματα, εξαιτίας της ανυπομονησίας σας και των μεγάλων υποσχέσεων που σας έχουν δώσει .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέες οικονομικές συνεργασίες έχετε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Όμως, η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων  με τον ανάδρομο  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις, με αποτέλεσμα εάν δεν επιτευχθούν να απογοητευτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτή τη χρονική περίοδο βρίσκονται οι διαπροσωπικές σας σχέσεις .  Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Διδύμων με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον  Δία, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, με τον Ερμή, είναι πιθανό να σας ωθήσει να συμπεριφερθείτε με ανευθυνότητα τόσο στα αγαπημένα σας πρόσωπα όσο και στους συνεργάτες σας, με αποτέλεσμα να τους στεναχωρήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέες εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας δρομολογούνται αυτή τη χρονική περίοδο. Ωστόσο, η όψη  αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων με τον  ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη , είναι πιθανό να μεγεθύνει τις φιλοδοξίες σας με αποτέλεσμα να συμπεριφερθείτε στους συναδέλφους σας με αμετροέπεια. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι μια από τις πιο χαρούμενες της χρονιάς για εσάς τους Υδροχόους.  Ωστόσο,  κάτω από την επιρροή της  όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις φιλικές και κοινωνικές σας συναναστροφές, γιατί το πιθανότερο είναι να καταπατήσετε τα όρια της ευγένειας.

ΙΧΘΥΣ

Είστε από τους ανθρώπους που θέλετε να βλέπετε τους ανθρώπους γύρω σας χαρούμενους.  Γι’ αυτό και κάτω από την επιρροή της  όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων με τον  ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, καλό θα ήτανε να αποφύγετε να πείτε μεγάλα λόγια, γιατί οι άνθρωποι που βρίσκονται στο φιλικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον έχουν ανάγκη να τα πιστέψουν, με αποτέλεσμα στο τέλος να εκτεθείτε.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ο Ήλιος στον Σκορπιό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού 23/10 στις 20:10 μ.μ.  και θα παραμ ...

Τρίγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ρομαντικές και ερωτικές στιγμές !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον  αν ...

Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, επιτυχία στους στόχους μας !!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 20/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου  με τον Κ ...

Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα, λόγια που μαγεύουν …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού  θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Πλούτ ...

Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ακολούθησε την διαίσθησή σου !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 15/10 ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρο ...

Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/10 ο Ήλιος από το ζώδιο του Ζυγού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτων ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u