Αντίθεση Ερμή – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Προσοχή στις εξαπατήσεις !


Η επιθυμία μας να νιώσουμε όμορφα, μετά από μια σειρά δύσκολων γεγονότων που όλοι μας βιώσαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα μας κάνει ευάλωτους σε εξαπατήσεις.

Στις 25/08 ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου θα βρεθεί απέναντι από τον Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων (22ο 20’).

Κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα και να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με τις υποσχέσεις που θα μας δώσουν, γιατί είναι πολύ πιθανό να είναι  χωρίς αντίκρισμα, ενώ από την άλλη πλευρά θα έχουμε την τάση να  ερμηνεύσουμε λανθασμένα τα λόγια και τις προθέσεις των συνομιλητών μας.

Επίσης, θα υπάρξουν στιγμές που μπορεί να χάσουμε την  ψυχραιμία μας ή να νιώσουμε έντονη  απογοήτευση καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν αναβολές ή ανατροπές στο πρόγραμμα μας, ενώ εξαιτίας της αφηρημάδας μας μπορεί να κάνουμε λάθη στην δουλειά μας ή να χάσουμε  προσωπικά μας πράγματα.

Η όψη αντίθεσης θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Κριοί.  Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πολύ πιθανό να σας ωθήσουν σε  λανθασμένες εκτιμήσεις , με αποτέλεσμα να παρασυρθείτε σε λάθη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η  όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς  ζώδιο της Παρθένου   με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σας παρασύρει σε μεγάλα λόγια και υπερβολικές εκδηλώσεις ενθουσιασμού, στην προσπάθεια σας να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο σχέδιο σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να αφήσετε ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον να σας εξαπατήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πίσω από τις λέξεις θα προσπαθήσετε αν δείτε  αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς , σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ένα πρόσωπο από το φιλικό ή συγγενικό σας περιβάλλον να προσπαθήσει να σας εξαπατήσει, Ενώ σε ότι αφορά την δουλειά σας, είναι πιθανό να προσπαθήσετε να προβάλλετε μια άλλη εικόνα για τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ                                                                                                                                                                

Σε έντονους ρυθμούς κινείται αυτές τις ημέρες η ζωή σας με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνετε. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου  και με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων , να δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις καθώς δεν θα καταφέρνετε να είστε συνεπείς στις υποσχέσεις σας.

ΛΕΩΝ

Τις δεσμεύσεις θα πρέπει να αποφύγετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Λέοντες. Η  όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζωδίου της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σας κάνει αποδέκτες ιδιαίτερα δελεαστικών προτάσεων, οι οποίες στην πραγματικότητα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήταν να μην δείξετε τις ευαισθησίες σας και τις αδύναμες πλευρές σας στους νέους ερωτικούς σας συντρόφους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Παρθένοι.  Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο  των Ιχθύων, θα σας ωθήσει, στην προσπάθεια σας να έρθετε κοντά με το ταίρι σας και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας, να θολώσει την κρίση σας και να δείτε τη σχέση σας μέσα από παραμορφωτικούς καθρέφτες .

ΖΥΓΟΣ

Τα χαρτιά σας κλειστά κρατάτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η  όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σας ωθήσει να κινηθείτε στο παρασκήνιο, στην  προσπάθεια σας να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους σας, ωστόσο καλό θα ήταν να προσέχετε, ώστε να μην έρθετε μελλοντικά σε δύσκολη θέση. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ένα φλερτ με ένα συνάδελφο σας να παρερμηνευτεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευχάριστες προσκλήσεις από φίλους θα  έχετε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Σκορπιοί. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας φέρει κοντά σε ανθρώπους, που η λαμπερή τους εικόνα να σας θαμπώσει με αποτέλεσμα να μην δείτε τις πραγματικές τους προσθέσεις. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον και να αλλάξετε τις ισορροπίες που είχατε στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές συζητήσεις για την καριέρα σας έχετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Ωστόσο,  κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου  με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο τους Ιχθύς  , είναι πιθανό να σας δημιουργηθούν υπερβολικές προσδοκίες για μια νέα συνεργασία, ή η αναβολή ενός προγραμματισμένου επαγγελματικού ραντεβού να σας απογοητεύσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την προώθηση των νέων επαγγελματικών σας σχεδίων ασχολείστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Θα πρέπει όμως να προσέχετε, γιατί, εξαιτίας  της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το φιλικό για εσάς ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε επικοινωνιακά τεχνάσματα και υπερβολές που δεν θα σας προσφέρουν τίποτα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα φιλικά σας πρόσωπα ώστε να μην πέσετε θύματα απάτης.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις ασχολείστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η  όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, απαιτεί από εσάς να είστε ιδιαίτερα  προσεχτικοί με  τις οικονομικές προτάσεις που θα σας γίνουν και να τις μελετήσετε διεξοδικά, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, γιατί στην πραγματικότητα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται και να κρύβονται παγίδες.

ΙΧΘΕΙΣ

Με τις προσωπικές σας σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτές τις ημέρες  εσείς οι Ιχθύς. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο της Παρθένου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να εξιδανικεύσετε τόσο την σχέση σας με τον σύντροφο σας, όσο και με τους συνεργάτες, αποφεύγοντας επιμελώς, να εστιάσετε την προσοχή σας στα τρωτά τους σημεία.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Τρίτη 28 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός: Μια μέρα γεμάτη ενέργεια και δημιουργικότητα. Είναι η κα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κυριακή 26 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ανακαλύπτετε νέους τρόπους να εκφράσετε τις ιδέες και τα ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Σάββατο 25 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Ημέρα για δράση και πρωτοβουλίες. Ανακαλύπτετε νέους τρό ...

Τα Ζώδια σήμερα: Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Παρασκευή 24 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Ημερήσιο Ωροσκόπιο Κριός Οι σχέσεις σας μπορεί να βρεθούν σε επίκεντρο σήμερα. Έχε ...

Oroskopos.tv

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Πέμπτη 23 Μαίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Τι λένε τα ζώδια σήμερα: Ημερήσιο ωροσκόπιο Κριός Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!