Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Πλούτωνα, Οριστικά ξεκαθαρίσματα !!!


Υπάρχουν κομβικά σημεία στην ζωή μας που καλούμαστε να πάρουμε οριστικές αποφάσεις οι οποίες θα μας οδηγήσουν σε κλείσιμο κύκλων και νέα ξεκινήματα.

Αυτό δεν γίνεται πάντα με τον πιο εύκολο και ανώδυνο τρόπο αφού τις περισσότερες φορές κρύβει μέσα του και μια θλίψη για αυτό που αφήνουμε πίσω.

Σε ένα τέτοιο κομβικό σημείο θα βρεθούμε αυτές τις ημέρες, εξαιτίας της όψης αντίθεσης που θα πραγματοποιηθεί στις 15/07 ανάμεσα στον Ήλιο από το ζώδιο του Καρκίνου και τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω.

Κάτω από την επιρροή της όψης θα αναγκαστούμε να προχωρήσουμε σε οριστικά ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές μας σχέσεις ή να λήξουμε μια επαγγελματική συνεργασία, να αφήσουμε πίσω μας ότι παλιό και φθαρμένο και να ξεκινήσουμε από την αρχή, να έρθουμε μπροστά σε σημαντικές αποκαλύψεις, να ανακαλύψουμε το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω μας, ενώ είναι πιθανό να καταφέρουμε να διερευνήσουμε υποθέσεις που τόσο καιρό μας ταλαιπωρούσαν.

Αυτό που πρέπει όλοι μας να έχουμε στο νου μας είναι το κλειδί αυτής της όψης βρίσκεται στην λέξη αναγέννηση.

Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο  Πλούτωνα θα  επηρεάσει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης είναι 7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Απελευθερωτικές κινήσεις θα κάνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Για αρκετούς από εσάς αυτό σημαίνει ότι θα κλείσετε οριστικά μια συνεργασία οι οποία πλέον δεν σας χρησιμεύει και την κρατούσατε τόσο καιρό για καθαρά συναισθηματικούς λόγους ενώ άλλοι θα κάνετε ένα τολμηρό νέο επαγγελματικό ξεκίνημα το οποίο θα αλλάξει ουσιαστικά την εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα τολμηροί θα γίνετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Αυτό έχει άμεση σχέση με το γεγονός ότι έχετε αλλάξει την Κοσμοθεωρία της ζωής σας και πλέον δεν διστάζετε να εκφράσετε ελεύθερα τις απόψεις σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με ένα άτομο το οποίο είναι εντελώς διαφορετικό από εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά ανασφαλείς με τα οικονομικά σας θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι.
Η λύση για να νιώσετε και πάλι σίγουροι είναι να δώσετε τέλος σε μια οικονομική συνεργασία η οποία δεν σας φέρνει κέρδη. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε η στιγμή να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ώρα της αλήθειας ήρθε για εσάς τους Καρκίνους, και αυτό γιατί κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις τόσο για την σχέση σας με τον /την σύντροφο σας όσο και για μια συνεργασία την οποία αναβάλετε από πέρυσι.

ΛΕΩΝ

Τι λέγεται πίσω από την πλάτη σας στο χώρο της εργασίας σας θα ανακαλύψετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Λέοντες. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας γιατί οι αποκαλύψεις θα σας αναστατώσουν. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό ορισμένοι από εσάς να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σας η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τέλος σε συνήθειες και φιλικές σχέσεις χρόνων θα βάλετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Παρθένοι, και σε αυτό θα συμβάλει σημαντικά ένα νέο πρόσωπο το οποίο θα κάνει την είσοδο του στη ζωή σας και θα σας βοηθήσει να μπείτε σε νέους φιλικούς και κοινωνικούς κύκλους.

ΖΥΓΟΣ

Τέλος στο δίλημμα, καριέρα ή οικογένεια, που κατά καιρούς σας ταλανίζει θα βάλετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ζυγοί. Όσο και αν σας είναι δύσκολο θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας τις παλιές νοοτροπίες και να κυνηγήσετε τους στόχους και τα όνειρα σας τα οποία θα σας φέρουν στην κορυφή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τον τρόπο με τον οποίο αντιδράτε στις προκλήσεις της καθημερινότητας ήρθε η στιγμή να αλλάξετε εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βοηθήσει να δείτε με άλλα μάτια τις προκλήσεις του μέλλοντος. Ενώ, για αρκετούς από εσάς μια νέα ερωτική σχέση θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε την ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ιδιαίτερα κτητικοί θα είστε απέναντι στους αγαπημένους σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Αυτό που πρέπει  να σκεφτείτε είναι αν πίσω από την βαθιά σας επιθυμία να τους προστατεύσετε κρύβεται η ανασφάλεια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε νέα προσωπικά και επαγγελματικά ξεκινήματα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα που συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, κάνει επιτακτική την ανάγκη για μια νέα αρχή από το μηδέν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές αλήθειες θα έρθουν στο φως αυτές τις ημέρες για εσάς τους Υδροχόους, αυτό για αρκετούς από εσάς σημαίνει ότι θα μάθετε κρυμμένα μυστικά, ενώ άλλοι θα καταφέρετε να διερευνήσετε μια επαγγελματική υπόθεση η οποία σας ταλαιπωρούσε καιρό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά από αυτές τις αποκαλύψεις δεν θα είστε ίδιοι.

ΙΧΘΥΣ

Στον κύκλο των ισχυρών θα μπείτε πλέον εσείς οι Ιχθύες. Καταλυτικό ρόλο σε αυτό θα παίξει ένα φιλικό σας πρόσωπο το οποίο θα σας βοηθήσει να έρθετε πολύ κοντά με πρόσωπα τα οποία θα σας πάρουν υπό την προστασία τους και θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τα προσωπικά και επαγγελματικά σας πλάνα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

unnamed1Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Oroskopos.tv

Σελήνη στον Λέοντα από 21-24 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεαστούν θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη στις 21.02 στις 15.40 θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα μας δώσει διάθεση γ ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αποφύγετε τις διαφωνίες και επικεντρωθείτε στην επίλυση προβλημάτων με δι ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός  Αναμένεται μια δημιουργική και δυναμική ημέρα για εσάς, με ευκαιρίες για νέ ...

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

Σελήνη στον Καρκίνο από τις 19-21 Φεβρουαρίου, ποια ζώδια θα επηρεάσει θετικά

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Σελήνη μετά το ζώδιο των Διδύμων που ίσως να έφερε αρκετή επικοινωνία, επαφές και ...

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ημερήσιο Ωροσκόπιο για Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Κριός Σήμερα μπορείτε να αισθανθείτε πιο ηρεμοι και συνειδητοποιημενοι. Αξιοποιή ...

Oroskopos.tv

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 18–25 Φεβρουαρίου 2024

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στον αστερισμό του έρωτα θα βρεθούμε αυτή την εβδομάδα, και αυτό θα έχει ως ευχάρισ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!