Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 12/7 – 19/7/2020


Κριέ

Ήρθε η ώρα σου. Με τον Άρη νταβραντισμένο από το ζώδιό σου, να φλερτάρει την ξετσίπωτη την Αφροδίτη, κάνοντας εξαγωνάκια αστρολογικά, λογικά, θα σου κάτσει το κορμί των πόθων και των φαντασιώσεών σου. Και μη με κοιτάς με στραβό μάτι, λέγοντάς μου: Δε μας μαμείς ρε κοπελιά, δε βλέπεις το χάλι μας και άει τράβα να παίξεις με τα αλχημιστικά σου φιαλίδια, μη σου πω που να τα βάλεις, γιατί δε θα είσαι ευγενικός μαζί μου, ενώ εγώ έχω κάθε καλή πρόθεση να σε βοηθήσω, να ξεσκουριάσεις ερωτικά. Λοιπόν άκου. Την εβδομάδα αυτή, μπορεί στην αρχή να ξεκινήσει ελαφρώς δυσκοίλια, μετά όμως παίρνεις τα πάνω σου. Κοίτα λοιπόν να πάρεις και το παιχνίδι πάνω σου και τόλμα να διατρήσεις τις ερωτικές άμυνες του πρώτου αμέριμνου θύματος, που θα τύχει να περάσει και να σου κουνήσει την ουρά μπροστά σου. Αρκεί βέβαια να μη βρίσκεσαι ήδη σε άλλη σχέση, γιατί εκεί θα έχουμε στεναχώριες.  Δε λέω, μέχρι τρεις είναι δεσμός, αλλά επειδή η τατάνα τη χαρά της δε μπορεί να κρύψει, φοβάμαι ότι άμα μπλεχτείς στο τρίγωνο των Βερμούδων θα καρφωθείς απ τις κινήσεις σου. Κανόνισε.

Ταύρε

Πάρτο αλλιώς.  Στην αρχή της εβδομάδας θα σου είναι πεσμένη και δε θα σου σηκώνεται η διάθεση να μας φλερτάρεις. Μετά όμως θα διαπιστώσεις, ότι τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Και δε στο λέω για να το ρίξεις στη μασαμπούκα, γιατί τελευταία κάτι μπρυροκοίλια τα βλέπω να σε διακοσμούν ολούθε αλλά να κουνήσεις κι εσύ λίγο το μικρό σου δαχτυλάκι για να μπορέσουν να ξεσηκωθούν τα ήθη και τα έθιμα των ενδόμυχων πόθων μας. Άλλωστε καθώς θα περνούν οι μέρες, θα χαλαρώνει η διάθεσή σου και συνάμα οι ερωτικές σου αντιστάσεις, οπότε μη μας κάνεις το δύσκολο. Θα κάνει ζέστες και πρέπει να βγάλεις τα ρούχα σου για να μας δελεάσεις. Δεν εννοώ να τσαντιστείς και να βγεις από τα ρούχα σου, εξηγούμαι. Από κει και μετά, βάσιμες και διασταυρωμένες πληροφορίες που μου έρχονται σαν συμπαντικές σμπαριές, νομίζω πως θα καταφέρεις με τα φιλοσοφημένα λογάκια σου, να τραβήξεις την προσοχή του κορμιού που τελευταία μηνυματίζεστε τακτικά, μιλώντας περί ανέμων και υδάτων, περί της παγκοσμίας κρίσεως που έχομεν περιέλθει και άλλα χαζά.  Στο ψητό να μπεις Ταυρίγκο, για να σου πιάσει το νόημα των λόγων σου και άσε τις κυκλωτικές.

Δίδυμε

Κανόνισες να πας διακοπές, ή ακόμα περιμένεις, το πότε η θάλασσα θα γίνει γιαούρτι; Ναι ξέρω δεν έχεις λεφτά και άρα μαζί θα τη βγάλουμε και φέτος. Όμως όταν σου λέω να πας διακοπές, εννοώ να βγεις από την πρίζα, να βάλεις φραγή εισερχομένων «κρίσεων» στο κεφάλι σου και να ψάξεις να βρεις τα διαφυγές σου.  Θα κάτσεις να απασχολείς τη σκέψη σου, με όλους αυτούς τους ασυνεννόητους που έχεις γύρω σου; Αφού τα πράγματα δεν διορθώνονται. Θα αδειάζεις τα μυαλό σου για να γεμίζεις τα μυαλά των άλλων; Δεν έχουνε μυαλό κι αφτιά να σε ακούσουνε καρδιά μου. Ως πότε θα βαράνε το ζουρνά κι εσύ θα χορεύεις; Τις στιγμές λοιπόν που θα σε ζορίζουν, λέγε από μέσα σου «Άντε γεια» και στείλε το κεφάλι σου σε εκείνο το κορμί, που όταν περάνει από μπροστά σου, σε κάνει να αναρωτιέσαι, το τι να φοράει άραγε στις τρεις το πρωί όταν κοιμάται; Απλά τα πράγματα. Θέτε τέτοιες ακαδημαϊκές ερωτήσεις στον εαυτό σου και όχι το που θα βρεις να πλερώσεις την ογδοντάρα που σου έσκασε το ρεύμα. Έλααα βάλε λίγο τη φαντασία σου.

Καρκίνε

Ο πιο καλός ο μαθητής, ήσουν εσύ στην τάξη κι οι δάσκαλοί σου σε είχανε, στην καρπαζιά ρημάξει. Απ τη ζωή βγαλμένος ο εν λόγω στίχος και όταν διαβάζεις «δάσκαλοι» είναι οι πλανήτες εκεί ψηλά στο ουράνιο στερέωμα. Διότι έβλεπαν ότι επαναλάμβανες τα ίδια λάθη, σαν την παλιά ταπετσαρία από το σπίτι της γιαγιάς σου, που φαινόταν ότι κάποτε ήταν ωραία, αλλά από καιρό τα χρώματά της θάμπωσαν και η ίδια άρχισε να ξηλώνεται. Όταν είδαν λοιπόν οι δάσκαλοι, ότι κολλούσες τις σκισμένες άκρες της με τσιρότα, για να παρατείνεις τη διάρκεια της ζωής της, είπαν πως δεν ήταν ζωή αυτή που έκανες. Πράγμα που το είχες καταλάβει κι εσύ. Οπότε τι έπρεπε να κάνεις; Να αλλάξεις διακόσμηση στο ίδιο παλιό σπιτάκι του εαυτού σου; Όχι. Θα έπρεπε να αλλάξεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Θα το κάνεις, σε ρώτησαν οι πλανήτες, ή θα φας ξύλο και θα το κάνεις; Ε, τις ψιλές σου τις έφαγες και ίσιωσες. Τώρα που είσαι όπου γης και καταγής, θα βρεθεί και το οικοπεδάκι για να φτιάξεις το καινούργιο τσαρδί. Θα έχει μέσα μια αγκαλιά να σε περιμένει, εάν δεν την έχεις βρει ακόμα.  Είδες; Μα με το καλό, μα με το ζόρικο, τα κατάφερες. Ξεμπέρδευε με τα υπόλοιπα που σου έχουν μείνει.

Λέοντα

Όταν η καθημερινότητά σου σε ζορίζει, κάνε μικρά διαλείμματα ή μικρές κοπάνες για να παίρνεις τις ανάσες σου. Ή κάνε μικρές ζαβολιές για να γουστάρεις. Για παράδειγμα: Έστω ότι πρέπει να πας στη δουλειά και να φας στη μάπα όλους τους άσχετους που σου κάνουν τους έξυπνους. Τη στιγμή που θα σου έρθει να αντιδράσεις, γιατί δε θυμίζεις στον εαυτό σου τους λόγους που βρίσκεσαι εκεί;  Άλλωστε από όλους εκεί μέσα, δεν παντρεύτηκες κανέναν. Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε συνεργάτες για παράδειγμα. Κάποιοι μάλιστα ήδη θα έχεις διαπιστώσει, ότι εάν δεν έκαναν αυτή τη δουλειά, δε θα ήξεραν τίποτα άλλο να κάνουν στη ζωούλα τους. Ενώ εσύ είσαι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα. Ή τέλος πάντων δουλεύεις για να ζεις και δε ζεις για να δουλεύεις. Βέβαια σου αρέσει να σε έχουν αρχηγό. Και να σε γλείφουν καμιά φορά σου αρέσει. Σκέφτηκες όμως ποτέ, ότι εσύ με αυτά και με άλλα, γίνεσαι ο καρπαζο-εισπράκτορας από τους παραπάνω; Και μη μου πεις ότι δεν έχεις παραπάνω. Έχεις. Έχεις και το ξέρεις.  Η δύναμή σου φίλε, είναι στο πόσο ερωτεύσιμος μπορείς να γίνεσαι. Και το αμέσως επόμενο ατού σου, είναι πόσο δελεαστικά απόρθητος μπορεί να φαίνεσαι. Δούλεψέ το λίγο, θέλω να δω κάτι.

Παρθένε

Καλό το προγραμματάκι να υπάρχει στη ζωούλα σου αλλά τα καλύτερα έρχονται όταν δεν τα περιμένεις. Ωραία να παρατηρείς ενδελεχώς κάτω από το μικροσκόπιό σου τη ζωή και να την αναλύεις αλλά η πείρα σου έχει αποδείξει, ότι δεν μπορεί να μπει μέσα σε ένα δοκιμαστικό σωλήνα, το χαοτικό της μοντέλο. Πάντα θα βλέπεις μονάχα ένα κομμάτι του, που και αυτό θα σε εκπλήσσει ώρες ώρες. Άρα που καταλήγουμε; Ότι ακόμα κι εσύ ο στρωμένος εαυτός σου, είσαι εν δυνάμει απρόβλεπτος. Παραδέξου το. Άσε τι μας δείχνεις και πως φαίνεσαι. Μέσα σου έχεις μια ασίγαστη φλόγα, να ψάχνεις συνεχώς και να ανακαλύπτεις, να αναλύεις και να συνεχίζεις ακάθεκτα να στοιχειοθετείς, έναν ωκεανό γνώσεων κι εμπειριών, έτσι, για να επιβεβαιώνεις στο τέλος, ότι ακόμα δεν ξέρεις τίποτα. Παίζει αυτό, να είναι και το μυστικό σου. Η ζωή φίλε ούτε συμβολίζεται, ούτε αποσυμβολίζεται.  Και τι με έπιασε τώρα και στα λέω δεν ξέρω. Φταίει που είσαι ο αποστειρωμένος κατά τα φαινόμενα, ωροσκόπος μου.  Τις επόμενες μέρες, γενικώς θα ασχοληθείς με άλυτα συμπαντικά ζητήματα. Με μεταφυσικά, παραφυσικά, υπερφυσικά, εν εις, εξ ην προς προ, ανά κατά δια, μετά παρά, αντί, περί επί, από, υπό υπέρ. Εξαρτάται από την πρόθεση που έχεις.

Ζυγέ

Κοίτα καταλαβαίνω ότι η ζωή σου αρκετό καιρό τώρα, έχει καταντήσει ντεκαVλέ και πραγματικά προβληματίζομαι με το τι να σου γράψω, αλλά εάν πρέπει κάτι να σου προτείνω, είναι να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα αλλιώς. Από άλλη οπτική.  Επειδή έχεις ζοριστεί σα κακό σπυρί, τελευταία έχεις απολέσει και τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Δεν είσαι πια η ήρεμη δύναμη. Τώρα με το που τα παίρνεις στο κρανίο, πετιέσαι σαν τη τσου-τσού, έτοιμος για καυγά. Με το που ανοίξεις τα μάτια σου να δεις τη μέρα, σε τσαντίζει το ξυπνητήρι, το σφύριγμα τα τσαγιέρας, το καζανάκι του από πάνω και το ίχνος από το μανταλάκι που σου άφησε πάνω στη μπλούζα σου.  Ενδόμυχα αποζητούσες την ελευθερία σου και τώρα που την έχεις, ή απεσύρθησαν τα κορμιά που σου την περιόριζαν οικειοθελώς, δεν το χαίρεσαι. Αντί να ανακαλύψεις άλλα ερωτικά μονοπάτια κλείνεσαι στον εαυτό σου και το παίζεις κοσμοκαλόγερος. Δεν πειράζει. Και με μαύρο ράσο, πάλι ερωτεύσιμος είσαι. Ζυγέ άκου: Μπορεί να έχουμε ντάλα καλοκαίρι, εσύ όμως να πεις στον εαυτό σου πως επιτέλους ήρθε η Άνοιξη κι αυτό γιατί έχουμε καιρό να ακούσουμε τον οργασμό σου. Άντε γιατί παράγινες.

Σκορπιέ

Αυτές οι μέρες θα σας πάνε ασάλιωτες. Δεν ξέρω τι σημαίνει ακριβώς η φράση αλλά όταν ρώτησα ένα φίλο μου αστρολόγο να μου πει τι να γράψω για τα Σκορπίδια ρε γαμώτο, που έχουν και τον Ουρανό να τους γνέφει από απέναντι μου είπε αυτό. Το άκουσα πολύ απειλητικό στην αρχή αλλά μετά που το ξανά σκέφτηκα και είδα και τα ουράνια αστρολογικά φαινόμενα, μου φάνηκαν υπερβολές, ενός τύπου που είχε πολλά απωθημένα με τους Σκορπιούς. Κατόπιν τον ρώτησα τι ζώδιο είναι και μου απήντησε… Σκορπιός.  Άγνωσται αι βουλαί των Σκορπιδίων τελικά. Ότι θένε λένε. Ξέρω όμως μωράκια, από βάσιμες και διασταυρωμένες προδιαθέσεις που είδα, ότι τις μέρες αυτές θα κυκλοφορήσετε και θα κάνετε θραύση. Απλά καλού κακού, αφήστε το κWλοχ@ρ@κτήρ@ σας στο σπίτι κλειδωμένο, διότι στην κλειδωμένη πόρτα σου, έβγα και μη μ ανοίγεις. Άσχετο αλλά μου κολλάει στο κείμενο. Με τη διαίσθησή σας σε οίστρο την εβδομάδα αυτή, θα σκανάρετε κόσμο και θα εκμαιεύσετε τους πιο κρυφούς κι αρρωστημένους πόθους, που εκτρέφουμε επιμελώς για το κορμί σας. Εκμεταλλευτείτε τις αδυναμίες μας. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε.

Τοξότη

Ευτυχώς που επανέρχεται σταδιακά το κέφι σου, γιατί από την πολλή δυσκοιλιότητα που σε έδερνε το τελευταίο διάστημα, νομίσαμε ότι μεταλλάχθηκες. Αν ο έρωτας ήτο κυβερνόν κόμμα, εσύ θα ήσουν στην αντιπολίτευση.  Όλα στραβά θα τα έβλεπες. Ποιος εσύ, που από στάση, χesτικες κιόλας με όλα αυτά που παίρνουνε στα σοβαρά οι συνωμοσιολόγοι.  Οι τελευταίες λέξεις που υιοθέτησες, δεν σου ταιριάζουν καν σα συνολάκι. Το «θέλω» και το «φταις». Θέλω να μου δώσεις αυτό, Θέλω να μου κάνεις το τέτοιο, Φταις που δε μ αγαπάς,  Φταις που η γιαγιά μου αν είχε ροδάνια, θα ήταν ο παππούς μου. Ρε συ άμα δε σε γουστάρει το γκομενάκι, ή αν δε σου κάθετε όπως θα γούσταρες εσύ (στρωμένο δηλαδή), έχει άλλα 3 τουλάχιστον δισεκατομμύρια ο πλανήτης. Τι σε έπιασες κι έχεις φάει σκάλωμα με αυτό που σε έφτυσε και σ έκανε γραμματόσημο; Ξεκόλλα. Ξεκόλλα γιατί από δω και στο εξής, έρχονται τα ωραία. Αυτά που ξέρεις να γλεντάς. Πίστεψέ το και θα γίνει. Προκάλεσε την τύχη σου και θα σου κάτσει. Μπορεί να είναι καμιά δίμετρη, ή με είκοσι πόντους ανάστημα. Σκέψου κι άλλα ισχύουν. Θα μου πεις, ουκ εν τω πολλώ το ευ. Ναι αλλά εσύ έχεις μάθει στα πολλά. Όχι;

Αιγόκερε

Όποιος γυρίζει μυρίζει κι εσύ ευτυχώς τελευταία, το έχεις ρίξει πολύ στο επικοινωνιακό κρεσέντο.  Καλά κάνεις. Όχι θα κάτσεις σπίτι με τις μούχλες τις ανήλιαγες. Έχεις βέβαια ακόμα κάτι υπόλοιπα με σχέσεις που δεν τσουλάν να καθαρίσεις και να ξεκαθαρίσεις αλλά δε σε φοβάμαι, είσαι αδίστακτο μωρό. Δε θα διστάσεις ακόμα και να πληγώσεις για να μην πληγωθείς. Κι έχεις το θάρρος, ή το θράσος να μας πεις ποιος κάνει τα κουμάντα εδώ μέσα. Εσύ μωράκι ηγετικό, που γίνεσαι κι αφεντικό στη ζωούλα μας αν χρειαστεί. Άλλωστε ακόμα και στον έρωτα βάζεις τους όρους σου. Μόνο να υπογράψουμε δε μας προτείνεις. Όμως σιγά να μη σου δώσουμε και εγγυήσεις. Μάστορα άμα θες να βρεις χαρά στα skeλια σου, πρέπει κι εσύ να βάλεις λίγο νεράκι στο κρασί σου.  Γιατί όποιος πέσει στην αγάπη σου είναι χειρότερο από το να περάσει από το πειθαρχείο.  Και καλά να μας βασανίζεις στο σεξάκι. Παίζει και να τη βρίσκουμε. Το δια ζώσης δε μπορούμε. Είσαι μανάρι μου σωστό μαζοχισμός. Πόσο βίτσιο να αντέξουμε απ το βίτσιο σου; Ένα κορμί είναι αυτό.

Υδροχοάρα μου

Μεγάλε μου παράφρονα έρωτα, μόνο εγώ σου έχω απομείνει, άσχετα αν κι εγώ αγάπησα αλλού. Δεν είναι αυτό που νομίζεις. Έφυγε λέει η Κρονάρα που σου είχε μπαστακωθεί για λίγο, να πάει καλοκαιρινές διακοπές με τον Αιγόκερα και τι έγινε; Πάλι τα ψυχολογικά σου έχεις. Μήπως σε έχουνε ματιάσει να αρχίσω να σε φτύνω; Μέχρι κριθαράκι έβγαλες στο μάτι είδα. Λοιπόν άκου: Για να μη βγάζεις κριθαράκι στο μάτι καλοκαιριάτικα, πρέπει κατά την παράδοση, να βρεις πέντε Μαρίες παρθένες και να τις βάλεις να σε μουντζώνουνε. Του φούστη, τόσες θαυμάστριες έχεις, δε θα βρεις πέντε πρόχειρες; Αλλιώς εγώ η μία που δε με λένε και Μαρία τι να σου κάνω, με έναν ωροσκόπο στην Παρθένο που έχω; Τελευταία έμαθα πως έχεις γίνει πολύ αισθηματίας. Κι εγώ είχα ακούσει ένα άλλο με τον Τοτό αλλά δεν είναι της παρούσης. Όμως κανείς από όλους αυτούς που σε ξέρουν δε φαντάζονται, πόσο ευαίσθητος είσαι. Πόσο αγαπησιάρης. Πόσο γαμW τα τυπάκια. Ο καλύτερος του χωριού. Η ειλικρίνεια με σάρκα και οστά. Ο τέλειος άνθρωπος, ο συντέλειος. Ο αψεγάδιαστος. Επίσης, μια φορά ήταν τρεις και έπεσαν με το αεροπλάνο στη ζούγκλα… (κομπλεξάρα Αλχημίστρια) τς τς τς υδροχοϊζεις.

Ψαράκι μου

Εσύ που ασχολείσαι με τα θεία και τα πνευματικά, τα λιβάνια κι ότι άλλο καπνίζει και καπνίζεται, τελευταία μου λες χαζά. Δεν υπάρχει συνωμοσιολογικό, που να μην είσαι ενήμερο. Δεν υπάρχει site  για τα ούφα, την επίπεδη γη, τους καλικάτζαρους καλοκαιριάτικα, τη λευκή μαγεία, τη μαύρη, τους ερπετόμορφους, τους καμπουρογαμώσαυρους πεφωτισμένους, που να μην τους έχεις κάνει αφίσα, στο δωμάτιο του νου σου. Για ηρέμησε λίγο και κατέβα απ το σκουπόξυλο.  Γη καλεί τον Ψάρακα να έρθει στα ίσα του. Γιατί δεν ασχολείσαι με πιο πρακτικά ζητήματα; Όπως το να ποτίσεις το κορμί μας το φιδίσιο, που είναι μπρος και πίσω ίσιο.  Πόσο νομίζεις θα αντέξουμε να σε περιμένουμε; Άσε που σιγά μην περιμένουμε να δούμε, εκείνα τα σκηνικά με τα πέπλα του καπνού που μας έταξες.  Εδώ διψάει η αυλή μας κι εσύ αγρόν αγόραζες. Ξέρουμε ότι μας αγαπάς. Κι εμείς το ίδιο, χάρηκα που τα είπαμε. Να τα κάνουμε δε βλέπω και αργεί το δειλινό.  Αντί να κάνεις διαλογισμό, δε συγκεντρώνεσαι στο παρασύνθημα, μπας και δούμε κι εμείς χαρά που μας επέβαλλες υποχρεωτική αργία;  Ρητορική ερώτηση, μη δίνεις σημασία.

Από την Μελίνα Φώφη

shutterstock image 20Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!