Αντίθεση Ήλιου-Δία, υπερβολές δεν οδηγούν σε καλό…

Αντίθεση Ήλιου-Δία, υπερβολές δεν οδηγούν σε καλό…


Στις 10/06 ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων θα σχηματίσει όψη αντίθεσης  με τον ανάδρομο Δία  από το ζώδιο που κυβερνά τον Τοξότη (19ο 29’). Στη συνάντηση των δύο αυτών πλανητών πρωταγωνιστής είναι η υπερβολή και αυτό γιατί μεγεθύνεται το αίσθημα του ανικανοποίητου, ενώ  εξαιτίας των υπερβολικών προσδοκιών χάνεται ο στόχος. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Δία θα μας κάνει υπεραισιόδοξους, θα ενισχύσει τις επεκτατικές μας τάσεις, θα μας ωθήσει σε υπερβολές και επιπολαιότητες τόσο στον λόγο όσο και στις πράξεις, ενώ θα έχουμε την τάση να αποφεύγουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Επίσης, κάτω από την επιρροή της θα παρατηρήσουμε ότι αυξάνονται τα κρούσματα κερδοσκοπίας. Η όψη αντίθεσης  Ήλου – ανάδρομου Δία θα επηρεάσει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που είναι γεννημένοι στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ας  δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η όψη και τα 12 ζώδια. Η επιρροή της όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στα μεγάλα λόγια. Και δεν το λέμε τυχαία, αφού κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο  Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να είστε υπερβολικοί στην επικοινωνία σας με τους άλλους ή να σας δημιουργηθούν υπερβολικές προσδοκίες γύρω από ένα ταξίδι.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε από τους ανθρώπους που θέλετε να νιώθετε ασφάλεια. Όμως, κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να βγάλετε στην επιφάνεια την πιο φιλοχρήματη πλευρά σας. Καλή η αγάπη σας για τα χρήματα και την ασφάλεια, ωστόσο, είναι πιθανό να πέσετε στην παγίδα της κερδοσκοπίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η λέξη υπερβολή αυτές τις ημέρες θα σας ακολουθεί. Η  όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας  με τον ανάδρομο Δία που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Τοξότη,  θα σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες και σιγουριά  για το μέλλον μιας επαγγελματικής συνεργασίας με αποτέλεσμα να μην δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να συμπεριφερθείτε με επιπολαιότητα στα αγαπημένα σας πρόσωπα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έτοιμοι να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας είστε αυτή την χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Ωστόσο, η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη, θα σας ωθήσει , αντί να δουλέψετε μεθοδικά, να ψάξετε να βρείτε εύκολες λύσεις για να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτή όμως δεν είναι η καλύτερη οδός .

ΛΕΩΝ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι μια από τις πιο χαρούμενες της χρονιάς για εσάς τους Λέοντες. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο Δία από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη είναι πιθανό να συμπεριφερθείτε με ανευθυνότητα στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανάμεσα στο δίλλημα καριέρα ή οικογένεια βρίσκεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Παρθένοι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας κάνει να νιώσετε ότι δεν μπορείτε να αναλάβετε τις ευθύνες σας, με αποτέλεσμα να προσπαθείτε να βρείτε εύκολες λύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα δημιουργικοί νιώθετε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων  με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να παρασυρθείτε και να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε ή σε συμπεριφορές που δεν σας ταιριάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε από τους ανθρώπους που μένετε σταθεροί στις αξίες σας. Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων  με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας κάνει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στις απολαύσεις και στην ύλη από ότι πρέπει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η χρονιά είναι δική σας. Η παρουσία του Δία στο ζώδιο σας, αν και ανάδρομου αυτή τη χρονική περίοδο,  και η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το ζώδιο των Διδύμων, είναι πιθανό να ενισχύσει τις επεκτατικές σας τάσεις και την υπεραισιοδοξία σας στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έτοιμοι για δράση είστε εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο  Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε λανθασμένες εκτιμήσεις και υπερβολικές προσδοκίες σχετικά με το επαγγελματικό σας μέλλον. Επίσης, αυτή τη χρονική περίοδο καλό θα ήταν να προσέχετε τον εαυτό σας και να μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η χρονική περίοδος είναι μια από τις πιο χαρούμενες της χρονιάς για εσάς τους Υδροχόους. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό να δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες γύρω από τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να επενδύσετε πολλά σε ένα πρόσωπο που μόλις γνωρίσατε .

ΙΧΘΥΣ

Βασική σας επιθυμία είναι να τους έχετε όλους ικανοποιημένους. Ωστόσο, κάτω από την επιρροή της όψης αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο των Διδύμων  με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Τοξότη, είναι πιθανό , να δείξετε υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορείτε να φέρετε εις πέρας τόσο στο χώρο της δουλειάς σας όσο και στο σπίτι σας.

Από την Πηνελόπη ΠαπουτσήOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Τετράγωνο Δία-Ανάδρομου Ποσειδώνα, υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 21/09 θα έχουμε για 3η φορά τη  συνάντηση του Δία με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα σε ό ...

Τρίγωνο Άρη-Ανάδρομου Πλούτωνα, συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες..

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 19/09 ο πλανήτης της δράσης Άρης από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσουν όψη τρ ...

Η Πανσέληνος στους Ιχθύες και πως θα μας επηρεάσει …

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου  θα πραγματοποιηθεί στις 14/09 στις 07:30 π.μ. στο ζώδιο τω ...

Η Αφροδίτη στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά την απόμακρη και για άλλους ψυχρή Αφροδίτη που γνωρίσαμε στο ζώδιο της Παρθέν ...

Ο Ερμής στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει !!!

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Μετά τον εύστροφο, παρατηρητικό και μερικές φορές επικριτικό Ερμή στην Παρθένο, ήρ ...

Αντίθεση Άρη-Ανάδρομου Ποσειδώνα, ψευδαισθήσεις και διαψεύσεις…

In category Αστρολογική Επικαιρότητα

Στις 14/09 ο πλανήτης της δράσης Άρης συνεχίζοντας το ταξίδι του στο ζώδιο της Παρθέν ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u