Astro-Μηνύματα από 19/5 – 26/5/2019

Astro-Μηνύματα από 19/5 – 26/5/2019


Η εβδομάδα αυτή , δεν παράγει ιδιαίτερες πιέσεις και μας αφήνει το περιθώριο να οργανώσουμε το πρόγραμμά μας καλύτερα. Οι προσπάθειες που κάναμε το προηγούμενο διάστημα τόσο στο επαγγελματικό πεδίο, όσο και στο ερωτικό, φέρνουν τα αποτελέσματά τους. Τώρα εκφραζόμαστε και επικοινωνούμε καλύτερα. Μηνύματα ειδήσεις και τηλεφωνήματα, είναι στο εβδομαδιαίο menu, καθώς και μικρές μετακινήσεις. Συναντήσεις με ανθρώπους που έχουμε να δούμε καιρό, ή με νέες γνωριμίες που ήρθαν στη ζωή μας για να μείνουν. Ανθρώπινη κατανόηση. Αυτά είναι τα γενικά χαρακτηριστικά των επόμενων επτά ημερών και αφορούν όλους μας.

Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι, έρχονται νέα δεδομένα στη ζωή σας. Διευρύνεται ο κοινωνικό σας κύκλος. Καλή η περίοδος στο να διευθετήσετε θέματα με το δημόσιο και τις διάφορες υπηρεσίες που εκκρεμούν.

*Κριοί, συναισθηματικά είστε σε πολύ καλή φάση. Βγείτε να γνωρίσετε κόσμο και να διευρύνετε τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο. Είναι μία εξαιρετική εβδομάδα για εσάς ώστε να διευθετήσετε θέματα που αφορούν το εργασιακό σας πεδίο. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Βελτιώστε την φυσική σας κατάσταση και την εξωτερική σας εμφάνιση.

*Ζυγοί, έρχονται νέα δεδομένα στη ζωή σας κι οφείλετε να τα εντάξετε στο πρόγραμμα της καθημερινότητάς σας. Αξιοποιήστε τις πληροφορίες που θα πάρετε σχετικά με το νέο σας  εργασιακό  πόστο. Κάποιο άτομο που μαζί του η σχέση σας αποπνέει και μία ερωτική χροιά, θα σας υποστηρίξει συναισθηματικά και πρακτικά. Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες.

*Καρκίνοι, από εκμυστηρεύσεις είτε από εσάς είτε από κάποιους ανθρώπους, θα μάθετε κάποια πράγματα που συνέβαιναν παρασκηνιακά εδώ και καιρό και αφορούσαν την τροπή που έχει πάρει τώρα,η ζωή σας. Βγείτε έξω και διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, γιατί θα κάνετε μια σπουδαία γνωριμία, που θα λειτουργήσει υποστηρικτικά για σας. Θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση.

*Αιγόκεροι, εξαιρετική η εβδομάδα αυτή στο να τακτοποιήσετε θέματα που έχουν να κάνουν με έγγραφα συμφωνίες δημόσιο τομέα και υπηρεσίες. Στον εργασιακό σας χώρο, γίνονται κάποιες ανακατατάξεις, όπου εάν εμπλακείτε θα δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για νέες πηγές εσόδων. Κάποια συνάντηση που θα κάνετε θα διαπιστώσετε πως θα έχει και ερωτική χροιά.

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι, βρίσκετε στήριξη από συνεργάτες και προωθείτε το έργο σας. Στόχοι σας βρίσκονται στη διαδικασία της υλοποίησής τους. Προτάσεις οικονομικού ενδιαφέροντος επανεξετάζονται.

*Ταύροι, μία τυχερή για εσάς εβδομάδα ξεκινά. Μπορείτε να διευθετήσετε ευκολότερα θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τους στόχους που θα θέσετε τώρα σε εφαρμογή. Προβλέπονται αυξήσεις των εσόδων σας, είτε αυτές προέρχονται από την εκμετάλλευση κάποιων περιουσιακών στοιχείων σας, είτε από εργασιακές συμφωνίες.

*Σκορπιοί, τις ημέρες αυτές θα χρειαστεί να βρείτε ανθρώπους που θα λειτουργήσουν ως στηρίγματα στο να ρυθμίσετε τις υποχρεώσεις σας. Θα επιδιώξετε να συζητήσετε τα θέματα που σας απασχολούν κυρίως σε εργασιακό επίπεδο, με κάποιο ισχυρό πρόσωπο και οι κουβέντες αυτές θα είναι απόρρητες. Ενώ θα έρθετε πιο κοντά, ίσως και ερωτικά, με κάποιον συνεργάτη σας.

*Λέοντες, προωθείστε την καριέρα σας, μέσω των νέων γνωριμιών που θα κάνετε. Επαγγελματικές εκκρεμότητες διευθετούνται. Σας γίνονται ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα βελτιώσουν το οικονομικό σας επίπεδο. Τακτοποιούνται θέματα σπιτιού και οικογένειας. Προγραμματίστε μικρές εκδρομές ή αποδράσεις κάντε πράγματα που σας ξεκουράζουν και καθαρίζουν το μυαλό σας.

*Υδροχόοι, θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και γενικότερα το οικογενειακό περιβάλλον σας απασχολούν. Αποφασίζετε ίσως κάποια αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση. Ερωτικά συναισθηματικά, δεν είστε ακόμα βέβαιοι εάν θέλετε να μπείτε στη διαδικασία μίας μόνιμης σχέσης. Προσπαθήστε να περιορίσετε κάποιες στιγμές την εκκεντρική συμπεριφορά σας.

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες, αρκετή κινητικότητα θα έχει για εσάς η εβδομάδα αυτή. Στο εργασιακό επίπεδο θα υπάρχει αρκετό παρασκήνιο και θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις. Μην αφήνετε εκκρεμότητες να χρονίζουν.

*Δίδυμοι, γίνεστε περισσότερο επικοινωνιακοί την εβδομάδα αυτή. Διαφυλάξτε από τα σχόλια τρίτων την προσωπική σας ζωή. Διευθετούνται τώρα θέματα οικογενειακού ενδιαφέροντος και ρυθμίζονται καλύτερα κάποιες εκκρεμότητες που το προηγούμενο διάστημα είχαν μείνει πίσω. Δώστε λίγη περισσότερη προσοχή στην διατροφή και τον ύπνο σας. Περιορίστε το άγχος.

*Τοξότες, θα έχετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε από τα άγχη σας. Στο εργασιακό σας πεδίο, υπάρχει αυτή την εποχή αρκετό παρασκήνιο. Μην προκαλείτε σχόλια που  έχουν να κάνουν με τη νευρική και παρορμητική σας στάση σε ορισμένα ζητήματα. Θα έχετε κάποια έκτακτη οικονομική ενίσχυση σα δώρο. Ευνοούνται οι νέες συνεργασίες.

*Παρθένοι, μη δίνετε λαβές να σας σχολιάζουν οι άλλοι, ιδίως όταν τα σχόλια προέρχονται από κάποιες επιλογές που κάνετε. Στο εργασιακό σας περιβάλλον γίνονται την εποχή αυτή πολλές ανακατατάξεις και υπάρχει αρκετό παρασκήνιο. Σε επίπεδο καριέρας, υπάρχουν οι προϋποθέσεις να ανέλθετε και θα έχετε υποστήριξη. Δείξτε προσοχή στα επίπεδα της ενέργειά σας.

*Ιχθύες, πολλή δουλειά και τρέξιμο σας περιμένει την εβδομάδα αυτή. Όμως η περίοδος αυτή είναι πολύ θετική ως προς την επαγγελματική σας εξέλιξη. Θα συναντηθείτε με ανθρώπους που έχετε να δείτε πολύ καιρό. Μέσα από το συγγενικό σας περιβάλλον, γίνονται κάποιες συζητήσεις και παίρνετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις, που θα αφορούν γενικότερα τη στάση σας στο μέλλον.

Από την Μελίνα ΦώφηOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 15/9 – 22/9/2019

In category Astrology News

Πιο ήρεμη θα είναι σε γενικές  γραμμές η 3η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, δίνοντας μας ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 15/9 – 22/9/2019

In category Astrology News

Κριέ Το φθινόπωρο έρχεται, τα φύλλα σε λίγο θα πέφτουν να φτιάξουν χαλί χρυσοκόκκι ...

Astro-Μηνύματα από 15/9 – 22/9/2019

In category Astrology News

Οι ημέρες που ακολουθούν, είναι αρκετά καλύτερες από της προηγούμενης εβδομάδας, α ...

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 8/9 – 15/9/2019

In category Astrology News

Εξίσου ενδιαφέρουσα με την προηγούμενη, θα είναι και η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμ ...

Ερωτικές Astro-Αλχημείες από 8/9 – 15/9/2019

In category Astrology News

Κριέ Θα πρέπει να γίνεις περισσότερο δημιουργικός και να μη βαριέσαι, κάθε φορά πο ...

Astro-Μηνύματα από 8/9 – 15/9/2019

In category Astrology News

Εβδομάδα έμπνευσης και δημιουργικότητας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή που έρ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u