Astro-Μηνύματα από 22/3 – 29/3/2020


Εμείς και οι σκέψεις μας, εμείς και οι άλλοι, οι δικοί μας άλλοι, σε ένα περιβάλλον υπό περιορισμούς. Δείτε το σαν ευκαιρία, να τα βρούμε με τον εαυτό μας και τα “θέλω” του, να βελτιώσουμε ουσιαστικά την επικοινωνία μας με τους ανθρώπους που ζουν κοντά μας, να αναθεωρήσουμε ξεχωρίζοντας το σημαντικό απ το ασήμαντο και να προσεγγίσουμε με διαφορετικό τρόπο τις συνεργασίες μας, τις συνομιλίες μας, τους έρωτές μας, τις γενικότερες επαφές μας.

Η Άνοιξη εκεί έξω μας προτρέπει να μείνουμε παρατηρητές μιας εξέλιξης και να αποφασίσουμε πως εμείς από τη μεριά μας θα συμβάλλουμε στην εξέλιξη των πραγμάτων που καθορίζουν τη ζωή και τη καθημερινότητά μας.

-Ας δούμε όμως τι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις ημέρες αυτές αλλά και πως να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

-Έτσι λοιπόν για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Παρορμητικού Σταυρού” Κριοί Ζυγοί Καρκίνοι και Αιγόκεροι

*Κριοί, χρόνο για αρκετή σκέψη και περισυλλογή έχετε, σκέψη καθαρότερη και λιγότερο παρορμητική, οπότε δείτε το σαν ευκαιρία να βάλετε κάτω τα “θέλω” σας και να θέσετε νέους στόχους που θα γίνουν τα βήματα που θα πάνε τη ζωή σας πιο μπροστά. Φιλτράρετε παράλληλα τα μηνύματα που θα παίρνετε από το περιβάλλον, γιατί κάποια από αυτά θα περιέχουν παραποιημένες ή ψευδείς πληροφορίες. Μην ακούτε τι συμβαίνει στο παρασκήνιο και μην εμπλακείτε σ αυτό. Βρείτε τρόπους να διαχειριστείτε συνετά τα οικονομικά σας. Αξιοποιείστε τα ταλέντα σας. Ερωτευτείτε εκ νέου. 

*Ζυγοί, για να προχωρήσει η προσωπική και ερωτική σας ζωή, ώστε να σας κάνει να αισθανθείτε συναισθηματική ισορροπία, θα πρέπει να την πάρετε περισσότερο στα σοβαρά και να την κεντήσετε στη λεπτομέρειά της. Συνειδητοποιείστε, ότι ακόμα και τα μικρά κενά που αφήνετε, λειτουργούν συσσωρευτικά και δημιουργούν ένα μεγαλύτερο, που καταλήγει στη “μοναξιά” που αποστρέφεστε. Στους στείρους καιρούς από έμπνευση, εσείς θα μπορέσετε να κάνετε τη διαφορά, αξιοποιώντας τα ταλέντα και τις δεξιότητες που διαθέτετε. Αποφασίστε με ποιους θα πάτε και ποιους θα διώξετε από τη ζωή σας.

*Καρκίνοι, ίσως να είστε από εκείνους που ο υποχρεωτικός εγκλεισμός σε ένα χώρο σας καταπιέζει λιγότερο, ενώ μπορείτε να δώσετε μαθήματα στους άλλους στο πως σε περιορισμένο περιβάλλον γεννιούνται δημιουργικές ιδέες. Τώρα θα σκεφτείτε και θα επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας, θα βρείτε τρόπους να δώσετε το στίγμα σας εκεί που θέλετε να σας υπολογίζουν. Προωθούνται οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας, υπηρετώντας τα επόμενα όνειρά σας με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Σύμμαχοι θα σταθούν και θα σας υποστηρίξουν, όμως φανείτε επιφυλακτικοί, διερευνώντας τα κίνητρά τους. 

*Αιγόκεροι, τις επόμενες ημέρες θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τα “πρέπει” και τα “θέλω” σας, όπου εκεί θα χρειαστεί να ιεραρχήσετε το τι έχει μεγαλύτερη σημασία για σας, ώστε να πατάτε συναισθηματικά καλύτερα. Καριέρα και ακίνητη περιουσία σας δείχνουν ότι υπάρχουν οι προοπτικές στο να εκμεταλλευτείτε τα οφέλη τους. Ένας άνθρωπος, μία επαφή μια γνωριμία, μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά και να σας κάνει να δείτε τη ζωή σας διαφορετικά, να αλλάξετε τρόπο σκέψης αλλά και τη στάση σας σχετικά με το πως αντιμετωπίζατε κάποια πράγματα μέχρι σήμερα. Τύχη.

-Για εσάς που ανήκετε στα ζώδια του “Σταθερού Σταυρού”, Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι

*Ταύροι, τα περιθώρια να σκεφτείτε νέους στόχους και προοπτικές που θα βελτιώσουν τους τομείς που θεωρείτε σημαντικούς για τη ζωή σας, περνούν από το θεωρητικό επίπεδο στην πράξη. Εν ολίγης τέλος στο πως και με ποιους θα συνεργαστείτε, τέλος το ψάξιμο για στηρίγματα, τώρα ξεκινήστε να προχωράτε με τα εφόδια που έχετε ήδη αλλά κυρίως με τονισμένη “εγρήγορση”. Τώρα τρέχουμε, όχι πανικόβλητοι αλλά στοχευμένοι και αποτελεσματικοί. Πάρτε πρωτοβουλίες, κυνηγήστε ακόμα κι εκείνα που μπορεί να μοιάζουν άπιαστα, πέστε και ξανά σηκωθείτε, όμως συνεχίστε την πορεία σας ακάθεκτοι. 

*Σκορπιοί, διαπροσωπικές σχέσεις, οικογένεια και καριέρα, ο έρωτας και η βελτίωση της προσωπικής σας ζωής, θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας την εβδομάδα αυτή. Με οδηγό τη διαίσθηση και το ένστικτό σας, αναδιπλωθείτε και βάλτε σε εφαρμογή διαφοροποιημένες στρατηγικές στον τρόπο που αντιμετωπίζατε τους παραπάνω τομείς μέχρι σήμερα. Η καθημερινότητα θα απαιτήσει από εσάς, γρήγορες και αποτελεσματικές αποφάσεις, με μικρότερο περιθώριο δεύτερων σκέψεων. Άρα η υπέρ-ανάλυση δε βοηθά, οπότε περάστε στη δράση. Στον ορίζοντά σας μία μοιραία ερωτική συνάντηση. 

*Λέοντες, για αρχή θα χρειαστεί να βάλετε κάποια όρια, σε εκείνους που βρίσκονται πλάι σας, είτε είναι όσοι ζουν δίπλα σας, είτε συνεργάτες που έχουν την τάση να σας φορτώνουν υποχρεώσεις που δε σας αναλογούν. Εάν θέλετε να ενισχύσετε το γνωστικό σας επίπεδο, θεωρήστε τη εποχή αυτή εξαιρετική, όπως και να διερευνήσετε νέες εργασιακές προοπτικές σε τομείς που ποτέ άλλοτε δεν είχατε επιχειρήσει. Ταράξτε τα νερά τις προσωπικής και ερωτικής σας ζωής. Δοκιμάστε να κάνετε διερευνητικές πτήσεις πάνω σε νέες ερωτικές προκλήσεις. Ανανεωθείτε ψυχολογικά με έμπνευση. Έξω φωνάζει Άνοιξη! 

*Υδροχόοι, το πρόσταγμα των ημερών αυτών, λέει βρείτε τα με τον εαυτό σας για να μπορέσετε να τα βρείτε και με τους άλλους, τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας. Προσπαθήστε να γίνετε περισσότερο επιλεκτικοί με τις επαφές και τις συνεργασίες σας, το ίδιο δοκιμάστε να κάνετε και στον έρωτα. Ίσως πλέον να μην έχετε τα περιθώρια για άλλους πειραματισμούς. Προχωρήστε μπροστά, αφήνοντας πίσω ότι τελικά είδατε πως δεν εξελίσσεται, με όσες προσπάθειες και αν κάνατε. Ευνοούνται αγορές ή συμφέρουσες πωλήσεις στον τομέα τις ακίνητης περιουσίας σας. Ρυθμίζονται παλιές υποχρεώσεις.

-Για εσάς που ανήκετε στον “Μεταβλητό Σταυρό” Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθύες

*Δίδυμοι, η κατήφεια δε σας ταιριάζει, ούτε και η εσωστρέφεια, αντίθετα η γρήγορη σκέψη για εσάς είναι και η πιο αποτελεσματική. Αντί να πέφτετε ψυχολογικά γιατί βρίσκεστε σε κατάσταση περιορισμών, ίσως τώρα να το δείτε σαν ευκαιρία, να καταγράψετε ποια θα είναι τα επόμενα βήματά σας, να τα κάνετε στόχους και φιλοδοξίες και να βάλετε σε εφαρμογή κάποιες ιδέες ή εμπνεύσεις που κάποτε δεν είχατε το χρόνο να εφαρμόσετε. Σκεφτείτε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα. Βρείτε συμμάχους και συνεργάτες που ταιριάζουν με τη δυναμική σας. Ο έρωτας μπορεί να γίνει μια μυστική έμπνευση. 

*Τοξότες, με τη Νέα Σελήνη στον τομέα των ερώτων σας να σας λέει ότι τώρα είναι όλα πιθανά, ετοιμαστείτε να ζήσετε μεγάλες και εμπνευστικές στιγμές, που θα σας βγάλουν από όλους τους περιορισμούς, που δεχτήκατε το τελευταίο διάστημα. Η αισιόδοξη σκέψη ίδιον του χαρακτήρα σας, παρασύρει πολύ κόσμο κι αποκτάτε το τυχερό κοκαλάκι της νυχτερίδας. Περιορίζονται σημαντικά τα άγχη και η οικονομικές ανασφάλειες, ενώ σας ανοίγονται προοπτικές στο να κυνηγήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Κάποιοι άνθρωποι βρίσκονται πλάι σας και σας στηρίζουν όπου και όταν το χρειαστείτε. 

*Παρθένοι, την εβδομάδα αυτή, τακτοποιούνται υποθέσεις που το προηγούμενο διάστημα σας άγχωναν και θα έχετε πιο ξεκάθαρη εικόνα για το πως να πορευτείτε στη συνέχεια. Ευνοείται ο τομέας των συνεργασιών σας, γίνονται καλύτερες οι συνεννοήσεις σας με τους άλλους και τώρα θα μπορέσετε να κάνετε συμφέροντες οικονομικούς διακανονισμούς και ρυθμίσεις όταν και όπου χρειαστεί. Τολμήστε να δοκιμάσετε την τύχη σας, είτε στον έρωτα, είτε στο χρήμα, γιατί θα είστε από τους τυχερούς της περιόδου. Η επαφή σας με έναν άνθρωπο μπορεί να σας αλλάξει τον τρόπο που βλέπατε τα πράγματα.

*Ιχθύες, οικονομικοί διακανονισμοί και συμφωνίες που θα κάνετε την εβδομάδα αυτή, θα σας επιφέρουν αντίστοιχα οφέλη. Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας, αφού μπορεί να τύχουν της αναγνώρισης και να ενισχύσετε κι από κει το εισόδημά σας. Θέματα που έχετε αφήσει πίσω ή δεν ιεραρχήσατε τη λύση τους, επανέρχονται και σας ζητούν άμεσα να τα διεκπεραιώσετε. Όλο αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει άγχος και ανασφάλεια, εάν όμως τα διαχειριστείτε αποφασιστικά, ρυθμίζονται και παρέρχονται.  Περάστε από τη θεωρεία στην πράξη καταπολεμώντας την αναβλητική σας τάση.

Από την Μελίνα Φώφη

shutterstock image 20Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

To Αστρολογικό Δελτίο Της Εβδομάδας από 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις 05 Φεβ – 11 Φεβ 2024

In category Astrology News

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα στον Υδροχόο μια όψη που ...

Πάνος Βλάχος σε δημοσιογράφους: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή που πρωταγωνιστώ στη σειρά»

In category Astrology News

Ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων έκανε ο Πάνος Βλάχος στην πρεμιέρα της σειράς 17 κλ ...

Ζερόμ Καλούτα: «Μπαίνω στο Twitter και με βρίζουν για τα κιλά μου» [vid]

In category Astrology News

social media με θετικά μηνύματα για εμένα» – Ο Ζερόμ Καλούτα για τα ρατσιστικά σχόλια ...

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Η μεγαλύτερη περίοδος που συγκατοίκησα με άνδρα, ήταν σε διακοπές, 17 μέρες»

In category Astrology News

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή της σε συνέντευξη που έδωσε στο ...

Θοδωρής Αθερίδης: «Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένος με τον Γιώργο Νταλάρα» [VID]

In category Astrology News

Για τα όσα είπε ο Γιώργος Νταλάρας στους δημοσιογράφους που περίμεναν για μια δήλω ...

Άννα Βαγενά: «Ήθελα τον Τσίπρα για γαμπρό» [vid]

In category Astrology News

Η Άννα Βαγενά, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον Στέφανο Κασσελάκη, την Αλίκη Βουγιο ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!